Evo me s pregleda. Bebolina 2330. Brisevi svi negativni. Ove dane cu se narucit u trudnicku. Otvoren porodiljni. Sa danasnjim datumom( 38 dana prije termina) mislim da jrle netko pitao jer mora biti bas 45. Evo ne mora.
Coksa ne mogu vjerovat da se otvaraju prvi porodiljni! Znaci proletilo je vrijeme ☺️
Očito je tema dosta osjetljiva..
Ako je svejedno gdje rađamo, zašto većina ako ima opciju odabere ići tamo gdje nekoga poznaje? Pretpostavljam da je zbog povjerenja u tu osobu/e, a sama sam rekla da priznajem da mi povjerenja u zdravstveni sustav kod nas općenito nedostaje.
Neke od nas govore da ne bi htjele da to bude "čim brže" ako to znači nepotrebnu medicinsku intervenciju. Čak i uz bol.
Da bude "čim lakše" - naravno. Ali to si možemo samo željeti.
Slažem se da je puno u glavi, kako si posložimo i zbog toga mislim da je važno da svaka za sebe donese odluku s kojom će biti najmirnija i "najposloženija". Ne znači da je to garancija za išta, ali osobno vjerujem u povezanost uma i tijela. Tako da... Porod doma, u najbližoj bolnici, u drugom gradu, u inozemstvu, kod doktora kojeg poznaje i kojem vjeruje...možemo razmišljati o opcijama i ne mora svima isto odgovarati.
Stvarno ne želim ispasti kao da se svađam s bilo kim, sva mišljenja poštujem, samo se nadovezujem svojim na neke poruke.
Meni je bilo bolnu toliko da u tom trudu nisam mogla prekoracit kadu jer su mi se noge tresle
Sad evo ne znam 🤷🏻♀️
Nisam imala to iskustvo s dva medikamentozna spontana.. bili su bolovi i grčenje, ali podnošljivo.. više kao jača menga..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta HAHHAHA jesi me nasmijala🤣🤣🤣
Coksa ceeestitke na pregledu,ajme jos malo i ti ces roditi 🥰♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja se slažem s Tejuškom, kad to stvarno ispadne kako ispadne. Ja sam htjela epi, ispalo je da sam došla i na vrijeme da ju dobijem, ali nije mi uhvatilo uopće, tako da eto u startu još jedna stvar koja nije išla po planu kao, a baš nitko nije utjecao na to tj. nitko to nije mogao znati.
Mislim da je za svaku osobno bolje da pokuša ostati smirena i mantra da će sve biti okej jer stres ništa dobro ne može donijet, štoviše hormoni koji se izlučuju vam zapravo rade kontra efekt.
Znam ja da je to lako reći, ali svakako je bolje s nekom pozitivom u glavi ići prema svemu. Naravno, ja ne smatram da se treba dopuštat svašta ili trpiti da se netko odnosi prema vama ne znam kak, ali ak su oni fer, meni se isto očekuje i od mene kao rodilje.
Porod boli užasno, meni je to bilo stvarno jako bolno i teško, ali evo ja se kunem da se ja te boli uopće ne sjećam više u onom smislu da bi mogla s nečim usporediti uopće. To je valjda tolika navala hormona kojekakvih, tvoje psihe, jednostavno meni baš druga dimenzija.. Nije neka utjeha, ali prođe, još nijedna nije od bolova na porodu umrla 😅
Možete vi to svaka, a još kad dobiješ svoju bebicu na prsa, tek ti se izgubi to sve ❤️
Bit ce to oke samo da se nesta jede 🤣
Ja sam u Novoj Gradiski u bolnici i to sada zbog tog secera ce mi tu u bolnici i voditi trudnocu, vise kod svoje ginekologinje ne idem. Tako da nisam bas uzbudena ali dobro proci ce i to. Jos samo malo manje od 3 mjeseca do termina, proci ce brzo.
Cure, bitno vam je da se opustite na porodu.
Boli, mora boljet. Ali nemojte mislit na to, kontra efekt se dogada. Grcite tijelo i time usporavate porod.
Ja kad legnem na onaj stol, samo u glavi si tupim sad ides vaaan. Vristi, ako ti je tako lakse. Briga mene sta ce ko rec jer nisam zacepila usta. Vidim ih dolje u radaoni tih par sati i cao. Do sljedeceg puta nece oni znat da sam ja vikala🤣
Ja izbjegavam kc, iz par losih iskustava svojih kolegica. Ne znaci da bi mozda meni bilo isto lose, mozda bi naletila na super smjenu, ali necu riskirat da naletim na one lose. Time i moje tijelo odreagira i stvorim si stres.
Meni se jako svida 2.2.2022. Ili 12.2.2022.
Sad kad udem u 37 tjedan, radim sve u svojoj moci da leti van cim prije🤣
Cure, bitno vam je da se opustite na porodu.
Boli, mora boljet. Ali nemojte mislit na to, kontra efekt se dogada. Grcite tijelo i time usporavate porod.
Ja kad legnem na onaj stol, samo u glavi si tupim sad ides vaaan. Vristi, ako ti je tako lakse. Briga mene sta ce ko rec jer nisam zacepila usta. Vidim ih dolje u radaoni tih par sati i cao. Do sljedeceg puta nece oni znat da sam ja vikala🤣
Ja izbjegavam kc, iz par losih iskustava svojih kolegica. Ne znaci da bi mozda meni bilo isto lose, mozda bi naletila na super smjenu, ali necu riskirat da naletim na one lose. Time i moje tijelo odreagira i stvorim si stres.
Na što si mislila pod kc? Kakva loša iskustva? Piši da znamo sto se sve može očekivati.. da ne budem frapirana kad me zadesi😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji