Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zana89
    11. Siječanj 2022. 15:05

Tejuska♡

Ma tamo ces dobiti klopu kakvu oni sloze,namjenjeno dijabetesu,ah svi znamo kakva je hrana 🤣 i onda ako vide da ti se hranom uspjesno smanjuje vrijednost secera onda ces doma nastaviti sa tom ishranom. Dolaziti ce ti uzimat krv svako malo iza obroka.
    Samo polako,bude to sve super ♥️

Uf bome lijepo, iako meni sve fino i prolazi, sve cemo mi popapati 🤣🤣
    Ovdje kod nas bolnica koma,. nema dovoljno osoblja i vecina ih je navodno u izolaciji 😒

Tejuska♡
    11. Siječanj 2022. 15:26

posvudusa

Ja ću rodit u Petrovoj jer mi je i najbliže a i imam doktora kojeg poznajemo tamo. Mislim da to dođe na isto ili slično iskreno. Porod nije cvijeće i da teče med i mlijeko. Kako si netko posloži u glavi. Netko rodi prvo ni ne osjeti i gotovo, neki se muče danima. Susjeda ima 140cm žena, dok je bila trudna izgledala je kao biće s drugog svijeta. Trbih veći od nje same, ja sam 100 puta pomislila nema šanse da ta rodi prirodno. Žena je rodila u roku od 2,5h nakon dolaska u bolnicu i to bebu od 4kg 😳
    Ostala sam šokirana da je kroz tako malo tijelo prošlo biće od 50cm i 4kg. Moja mama je komad žene od 182cm, širokih bokova i sve pa me rađala 3 dana. Braću nakon toga isto užas teško.

I ja isto,slazem se u potpunosti,sve je to individualno,svi bi zeljeli cim brze i lakse jer bolovi su grozni? Ne,nema opce rijeci s kojom bi to povezala.
    Onda si mi ti prva ruka,kao i Coksa,bas me zanima kako je sada s obzirom na tu koronu i sve 🙈🙈🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Siječanj 2022. 15:27

zana89

Tejuska♡

Ma tamo ces dobiti klopu kakvu oni sloze,namjenjeno dijabetesu,ah svi znamo kakva je hrana 🤣 i onda ako vide da ti se hranom uspjesno smanjuje vrijednost secera onda ces doma nastaviti sa tom ishranom. Dolaziti ce ti uzimat krv svako malo iza obroka.
    Samo polako,bude to sve super ♥️

Uf bome lijepo, iako meni sve fino i prolazi, sve cemo mi popapati 🤣🤣
    Ovdje kod nas bolnica koma,. nema dovoljno osoblja i vecina ih je navodno u izolaciji 😒

Eee,tak ti i ja sve pojedem HAHAHA 🙈🤣 gdje si ti , u kojoj bolnici? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Siječanj 2022. 15:28

antonela98

Meni je bilo bolnu toliko da u tom trudu nisam mogla prekoracit kadu jer su mi se noge tresle
    Sad evo ne znam 🤷🏻‍♀️

Jako mi je zao,mozda je bilo i jos groznije zbog same ruzne istine 😪😪 kad znas da moras sve proci a ostaje samo bol u sjecanju. 
    Ne mogu to zamisliti uopce💔 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mariina1106
    11. Siječanj 2022. 15:29

Dubrovčanka ma nisam uopće uplašena ili nešto nego imam želju raditi i dalje uzv pa sam htjela provjeriti jel se smije uopće. Radujem se jako pregledu iako svi oko mene imaju koronu. Doslovno svaki dan dobijem poruku od nekog da je pozitivan pa se dodatno još čuvam ne bi htjela preskočiti pregled. Jedva čekam vidjet svoju bebicu 🥰

Omerta
    11. Siječanj 2022. 15:41

bebo

CoKSa

Pcelica11ja sam u petrovoj odbila sve. Donijeli su mi papir na sta pristajem, a na sta ne.
    Zaokruzila sam samo carski u slucaju komplikacija.
    Ne zelim da me rezuckaju, odbila sam drip i bilo kakve droge, nisu me ni klistirali. Ako pucam nek puca samo.
    I pohvala babici i dr.sto su me natopili nekim uljem, bas onako pravo nasaftali i mali je samo izletio. Nisam ni popucala. 3500 je bio tezak

Wow, nisu te klistirali!
    Bas sam jucer kislila o tome i kako bi nilo da smo taj dio preskocile.. Je li kod izgona sve ostalo gdje treba? 🙊

Nisu ni mene. Došla 9cm otvorena.. Čišćenje obavila kod kuće.. Nije ništa više izašlo kod izgona iako vjerujem da kod onog pritiska dolje na crijevo sve pomislimo da ćemo se ukakati. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Siječanj 2022. 15:44

Tejuska♡

Meni klistir opce nije neki bauk 🥱 dapače,jos i bolje mi je bilo,fino se ispraznila 🤣🤣 da se mene pita ja bi ga i trazila jos hahahha… mozda zato jer cijeli zivot imam problema s time i sama si ga doma moram raditi ponekad.
    Uglavnom,meni je pomoglo u smislu da mi je bilo lakse,nije me tjeralo npr.na povracanje,nije mi bilo tesko u crijevima itd..

Ja sam ga dobila na prvom porodu, ništa strašno, čak mi je bilo smješno kad su krenuli zvukovi na wc-u, reko da ne čuju druge ženice.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Mariina1106
    11. Siječanj 2022. 15:48

Dubrovčanka danas točno 23 + 3. Počelo mi vrijeme letit otkad sam napunila 15 tj.

• Mariina1106
    11. Siječanj 2022. 15:50

Sto se tiče poroda, ja sam istog misljenja ko Posvudusa. Prepustit ću se doktorici jer žena koja mi vodi trudnocu bi me trebala poroditi a u potpunosti joj vjerujem tako da sto god da kaze da treba vjerujem da treba. Bitno da sve na kraju bude uredu s bebom i samnom. 

Amelie
    11. Siječanj 2022. 15:58

EvaKB

Ja se premisljam izmedu Petrove i Merkura. U Petrovu spadamo po mjestu stanovanja, a za Merkur sam dobila vise preporuka da se jako trude i da su frendice imale jako dobro iskustvo. Jedna je imala cak i rizicni porod i sve su odradili vrhunski. Jos je svekar dobar sa doktorima tamo pa i to malo vazem.

Danas je kolegica saznala da joj je muz pozitivan na koronu, ne sjedimo blizu, ali smo isti odjel i u istom uredu.
    Da li je koja od vas primila booster u trudnoci? Ja sam cijepljena dvaput sa AZ i teoretski bi sad trebala primiti booster po tome. Opca praksa kaze da epidemiolozi preporucaju da se trudnice cijepe, ali da vidim sa ginekologom. Mene brine jer sam sa obe doze imala jaku reakciju, zakurila 39.5, bolovi, migrena iduci dan. Je li tko razgovarao sa ginekologom vec o tome?

Odradila booster u 16.om tjednu. Ni S od simptoma, a nakon druge doze sam 12h poprilično umirala..🙈 Ipak sam mirnija nakon boostera s obzirom na ove lude brojke..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.