Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    11. Siječanj 2022. 23:04

CoKSa

Amelie

CoKSa

Cure, bitno vam je da se opustite na porodu.
    Boli, mora boljet. Ali nemojte mislit na to, kontra efekt se dogada. Grcite tijelo i time usporavate porod.
    Ja kad legnem na onaj stol, samo u glavi si tupim sad ides vaaan. Vristi, ako ti je tako lakse. Briga mene sta ce ko rec jer nisam zacepila usta. Vidim ih dolje u radaoni tih par sati i cao. Do sljedeceg puta nece oni znat da sam ja vikala🤣
    Ja izbjegavam kc, iz par losih iskustava svojih kolegica. Ne znaci da bi mozda meni bilo isto lose, mozda bi naletila na super smjenu, ali necu riskirat da naletim na one lose. Time i moje tijelo odreagira i stvorim si stres.

Na što si mislila pod kc? Kakva loša iskustva? Piši da znamo sto se sve može očekivati.. da ne budem frapirana kad me zadesi😁

Pod kc- Koprivnica, bolnica.
    A od iskustava, na dan termina umre beba, jer oni nisu imali vremena napravit uzv i vidjet da je bebi omotana pupcana vrpca, 30 sati mucenja, gela, dripa, na kraju curu razrezali od pupka do supka da izvinete, sva im popucala , nije mogla sjest mjesecima, druga je 12 sati lezala samo na boku spojena na ctg, ni na wc ju nisu pustili, evo ti patka. Ma fuuj. I ostale dogodovstine, ali evo dosta, stvarno nebi htjela sad tu lose iznosit, pa da vas preplasim sve.

Horor..😰

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Omerta
    11. Siječanj 2022. 23:23

antonela98

Omerta kak si uspjela doc s 9cm 🤣 ti mora da si isla s trudovima na 2 minute

Ej pa tako nekako je i bilo.  Dan prije na pregledu bila 4cm, doktor ponudio oču ostat ili doma, ja reko doma.. Sljedeću noć odnosno pred jutro me počelo šerafit, osjećala kontrakcije iako nisam bila ziher jel to to jer nisam do tad imala nikad svoje trudove. Uz to naravno čišćenje. I tako par sati. Pratila preko moba na aplikaciji razmak.. Na kraju reko idem se otuširat, sredit.. Uspjela sve to.. I opet čekala čekala, obavijestila svoje, reko nekaj se dešava, al ne čini mi se niš strašno, kao ima vremena.. Na kraju ono ajd ipak idemo.. Tad smo još bili s mojima, a od njih do bolnice nekih pola sata do 40 min. Krenuli jer je bio sve krači razmak, u autu me isto šerafilo, al za izdržat kroz disanje. Onak jedva čekaš tu pauzu između trudova.. Došli gore.. Ctg, provjera, 9 cm, svi oduševljeni, reko idete vi ravno u boks. Taman je sve bilo novo i lijepo uređeno, dragi samnom.. Nikakav klistir, drip.. Samo mi išli dat intravenozno za streptokok.. Pa kao valjda će stić prodjelovat.. Uglavnom nije prošlo ni pola sata u boksu, ja sam morala tiskat, svi se sjatili oko mene, super su bili.. I brzo nam je došla naša Sofia. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Siječanj 2022. 23:36

CoKSa

Evo me s pregleda. Bebolina 2330. Brisevi svi negativni. Ove dane cu se narucit u trudnicku. Otvoren porodiljni. Sa danasnjim datumom( 38 dana prije termina) mislim da jrle netko pitao jer mora biti bas 45. Evo ne mora.

Čestitke!!! Ajme, pa ti kroz mjesec dana komotno već možeš rodit.  Krenulo jeee.. 

Tejuska♡

Omerta HAHHAHA jesi me nasmijala🤣🤣🤣Coksa ceeestitke na pregledu,ajme jos malo i ti ces roditi 🥰♥️

Bambolina

meni je najveći strah da budem pozitivna kad krene porod, pa me odvoje od bebe.. Pa stvarno ne znam kako bi postupila u tom trenucima, ali valjda neće doći do toga

Joj užas.. I ja se tog bojim.. Nadam se da me neće omikron u sljedeča 4 mjeseca... 

Omerta
    11. Siječanj 2022. 23:48

CoKSa

Meni se jako svida 2.2.2022. Ili 12.2.2022.
    Sad kad udem u 37 tjedan, radim sve u svojoj moci da leti van cim prije🤣

Fora datumi.. Naša mlađa je 12.02. dan nakon termina.  Eto, držim ti fige da se potrefi.. 

Arsancres

Jel ima koja savjet kak da si pomognem s hemeriodom😓 iskočio mi jedan prije koji dan i toliko me bolilo to, smirilo se i doslovno čim odem na veliku nuždu ko da me još više boli 🥺 nisam ih nikad imala, ni u prvoj trudnoći ni poslije kak kažu da se pojave, alk ovo je baš očaj. Dajte ima garant neka iskusnjara od vas 😭

Demi30
    11. Siječanj 2022. 23:52

Dubrovčanka dolazi 20.2.,  a otiso je 15.10.  Produžio je malo ovaj ugovor, pa će onda ostat duže sa mnom doma sad 🤗 Ne mogu dočekat, strah me i sama spavat trudna
    Tejuska ma kefir ti nije problem radit, samo trebas u nekoga naći kefirna zrnca.  Ali svaka ti čast, nakon 8 dana ja bi išla u bolnicu 😆😱

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    11. Siječanj 2022. 23:56

bebo

Omerta oprosti, nisam skuzila, sto pitas za dz zapad? Prebacila si se tamo u gina?

Ej, odslušala sam ipak taj tečaj danas.. Još sutra imaju o dojenju itd u isto vrijeme. Iako meni to ništa nije potrebno al reko ajd  možda nešto novo čujem, od viška glava ne boli.. I da prebačena sam kod gin koji je u drugoj smjeni, riješila sam to danas i imam pregled u petak. 

Amelie
    12. Siječanj 2022. 00:03

Jel koja od vas ima iskustva s ovim stolom za previjanje? Je li dovoljno stabilan? Djeluje malo klimavo, a opet nije ni glomazan i kasnije se može pokoristiti za nešto drugo..tipa na balkonu jer vidim da dosta vas piše da je slabo koristilo te komode za bebe.. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/sniglar-stol-za-previjanje-bukva-bijela-20045205/

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    12. Siječanj 2022. 00:18

Omerta baš tak je meni kak opisuješ 🥴🥴 činilo mi se da se smirio i sigurno i je, kao da mi kroz dan prođe ta nelagoda i onda čim odem na wc, ponovo šou.
    Sad sam doslovno utopila taj hemić u kokosovo ulje, ne znam jel haliram ili mi je stvarno lakše, mi inače to kokosovo ulje za sve koristimo, stvarno mi je odlično već godinama.. Doslovno je muž imao situaciju gdje bi na otvorenu ranu namazao i prođe sve ekspresno, malu sam isto kupala s par kapi ulja u vodi. Čitala sam i da sa svinjskom mašću mažu, e ja bi s bilo čim mazala samo da prođe 🙈🙈🙈
    Super za ginića ❤️ šteta što nisi i prije to napravila, na kraju ispada da uopće nije nikakav problem. Sad si barem mirna ❤️

anchika
    12. Siječanj 2022. 07:07

Jutro 😊 nesanica na nivou, budim se stalno za piskit pa se beban krene razgibavat i tako😀
    Hrana u bolnici, bila sam par puta po bolnicama hospitalizirala i stvarno ne kuzim tu hajku oko hrane. Ok, nisu gurmanski specijaliteti ali jestivo je, nekad mi je cak bilo i fino, pogotovo nakon operacije kad nisi jeo vise od 24 sata, bude prefino😁
    Porod, imam veci strah da trudnoca prode uredu nego od poroda, nadam se da ce sve bit ok i to je to.
    Coksa svaka cast za aktivnosti svaki dan🤣 meni je libido uzasno pao, jos inace nemam uopce skembe pa se s trbuhom osjecam kao slonic, ne znam ni kako bi se namjestila bi kud bi sa sobom ni sa muzem😂
    Sretno s pregledima danas 😀😘

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Siječanj 2022. 07:43

Jutro! 🌸
    Sretno na pregledima danas!😊😉
    Muke po hemicima 🙈ja sam imala  jedan nakon poroda ali ovako u T ne i sva sreca probava mi je uredna.
    Coksa fora datumi. Ja bi voljela da dode na neki parni jer smo i muz i ja npr 14.4.2022 mi zvuci fora al to su samo zelje gospodicna ce kad se njoj bude dalo 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.