Hvala vam puno!
ma normalno ici cemo vidjeti o cemu se radi iako znam da je stres. Tek sam narucena za dnevnu bolnicu u ponedjeljak tako da cu se opustati i papati dobro (kvalitetno) do ponedjeljka i naravno dalje. Bit ce to sve u redu samo da se rijesi problem. Nisam nikad voljela bolnice i jos je ovako hladno, nista mi se ne radi i nikuda mi se ne ide 🤣🤣🤣
Ma tamo ces dobiti klopu kakvu oni sloze,namjenjeno dijabetesu,ah svi znamo kakva je hrana 🤣 i onda ako vide da ti se hranom uspjesno smanjuje vrijednost secera onda ces doma nastaviti sa tom ishranom. Dolaziti ce ti uzimat krv svako malo iza obroka.
Samo polako,bude to sve super ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro!
Bome ste se raspisale. 😂 Nadam se da ne zamjerate što sam se pojavila ovako i pokrenula temu.
Puno vas piše da često svi planovi za porod padaju u vodu, pa ih nema smisla raditi. Naravno, niti ja ne očekujem da sve ide točno kako sam zamislila, nikad u životu ne ide.
Ali također ne vjerujem da bi trebale ostati u onom starom načinu razmišljanja, nek oni rade što hoće, samo da smo beba i ja žive i zdrave. 🤔
Za mene je moje psihičko i fizičko stanje nakon poroda, koje može zahvaljujući ekipi s poroda biti bolje ili lošije, veliki dio toga jesam li izašla iz toga "zdrava", a mislim da nekima nije..
Ne želim ispasti nezahvalna, i popularno nemajka, ali zašto ne bi bilo bolje od tog "samo živi i zdravi" ako postoji mogućnost.
Mislim da zapravo tražim okruženje u kojem će me podržavati u mojim željama sve dok to nije opasno za bebu ili mene. Ne da se moram boriti… Ako sam dobro shvatila, u Varaždinu bih možda mogla (u idealnim okolnostima..) imati porod kakav želim.
Uglavnom, neću vas više gnjaviti nekim svojim brijama
Ako netko još ima neko iskustvo ili mišljenje, čitam i dalje 😁
Nadam se da ste sve i svi dobro i da je danas bolji dan za ekipu iz proljetnih beba
Slažem se sa svime što si rekla. Nažalost čula sam da se i Vž rodilište pokvarilo zadnjih godina.. zbog svega toga ja još uvijek nisam otpisala ni opciju poroda kod kuće/ u inozemstvu. Skupljam info pa će pasti odluka. ;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka što je još bilo na tečaju? Je li bio dr. Bender danas? On mi je baš super i kao čovjek i kao doktor. Da nisam imala komplikacije, sigurno bi u njega vodila trudnoću, ali nisam mogla sebi dozvolit čekanje pregleda u bolnici po uru, dvije jer sam morala strogo mirovat.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja planiram roditi u Zaboku. Tamo se i do sad vodim od početka pa ću tamo i ostati. 😂 Mislim zadovoljna sam jako, za sad, i pristupom i profesionalnošću, nadam se da će tako i ostati. 🤞
Hukica hvala na odg ☺️
Dubrovčanka hvala i tebi. Ma ne brine me nego ne znam jel se smije raditi svaki put a ja imam želju jer jedino tako sam sigurna da je sve okej a i stvarno ju želim vidjet. To mi je najljepše kada ju vidim malo a nez koliko često se smije raditi i jel štetno ako se svaki put radi pa me zanima radite li vi svaki put tj kako uopće izgleda pregled bez uzva
Ja se premisljam izmedu Petrove i Merkura. U Petrovu spadamo po mjestu stanovanja, a za Merkur sam dobila vise preporuka da se jako trude i da su frendice imale jako dobro iskustvo. Jedna je imala cak i rizicni porod i sve su odradili vrhunski. Jos je svekar dobar sa doktorima tamo pa i to malo vazem.
Danas je kolegica saznala da joj je muz pozitivan na koronu, ne sjedimo blizu, ali smo isti odjel i u istom uredu.
Da li je koja od vas primila booster u trudnoci? Ja sam cijepljena dvaput sa AZ i teoretski bi sad trebala primiti booster po tome. Opca praksa kaze da epidemiolozi preporucaju da se trudnice cijepe, ali da vidim sa ginekologom. Mene brine jer sam sa obe doze imala jaku reakciju, zakurila 39.5, bolovi, migrena iduci dan. Je li tko razgovarao sa ginekologom vec o tome?
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja planiram roditi u Zaboku. Tamo se i do sad vodim od početka pa ću tamo i ostati. 😂 Mislim zadovoljna sam jako, za sad, i pristupom i profesionalnošću, nadam se da će tako i ostati. 🤞
U bolnici se cijelo vrijeme vodis bas ili?
Ja nisam bas bila puno u bolnici, samo kad sam imala spontani i poslije zbog bubrega i oba ginekologa koja su mi bila sam bila zadovoljna.
Mozda budemo cimerice 🤣
Da da, cijelo vrijeme sam tam. Mislim, ko god je rodio tam od mojih frendica i poznanica, bilo im je dobro. A i blizu sam (3 min od kuće) pa ono, zašto ne. Da se nisam tamo vodila zbog takvih okolnosti, možda bi i išla negdje drugdje. Inače ne volim tu našu bolnicu ali odjel ginekologije mi je jedini dobar, za sve ostalo uvijek pravac Zg.
Heheheh zbilja možda budemo cimerice😊. Ovisi kak se bebama bude žurilo
Ja se premisljam izmedu Petrove i Merkura. U Petrovu spadamo po mjestu stanovanja, a za Merkur sam dobila vise preporuka da se jako trude i da su frendice imale jako dobro iskustvo. Jedna je imala cak i rizicni porod i sve su odradili vrhunski. Jos je svekar dobar sa doktorima tamo pa i to malo vazem.
Danas je kolegica saznala da joj je muz pozitivan na koronu, ne sjedimo blizu, ali smo isti odjel i u istom uredu.
Da li je koja od vas primila booster u trudnoci? Ja sam cijepljena dvaput sa AZ i teoretski bi sad trebala primiti booster po tome. Opca praksa kaze da epidemiolozi preporucaju da se trudnice cijepe, ali da vidim sa ginekologom. Mene brine jer sam sa obe doze imala jaku reakciju, zakurila 39.5, bolovi, migrena iduci dan. Je li tko razgovarao sa ginekologom vec o tome?
Meni je moj rekao da se ne cijepim uopće. Doduše, ja se jako pazim otpočetka trudnoće. Igrom slučaja, ne radim od 5tt, ne primam posjete i ne idem nigdje
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, imam jedno pitanje. Ja sam prosla kroz prirodni spontani u 8tt. Bolovi su postajali postepeno sve cesci i intenzivniji. Odnosno, kao trudovi. Eh sad, na kraju, prije nego sto je to sve izaslo bili su nepodnosljivi. Kad je zavrsilo, kao da nista nije bilo.
Mene sad brine, ako me tako bolio spontani, kako cu izdrzat porod :( ima li koja od vas iskustva i s jednim i s drugim pa da mozda usporedi?
Evo imam ja nažalost. Spontani u 12 tt, blightet u 7 tt i porod u 37 tt.
Sa sve tri prošla faze poroda...doslovno trudovi, stezanja popuštanja dok nije izašlo van...iza toga kao da ništa nije bilo.
Porod svakako boli jače, što je i logičnije. Ali više manje to je taj tip boli i osjećaja.
Bez brige - izdrži se!
Pcelica11ja sam u petrovoj odbila sve. Donijeli su mi papir na sta pristajem, a na sta ne.
Zaokruzila sam samo carski u slucaju komplikacija.
Ne zelim da me rezuckaju, odbila sam drip i bilo kakve droge, nisu me ni klistirali. Ako pucam nek puca samo.
I pohvala babici i dr.sto su me natopili nekim uljem, bas onako pravo nasaftali i mali je samo izletio. Nisam ni popucala. 3500 je bio tezak
Wow, nisu te klistirali!
Bas sam jucer kislila o tome i kako bi nilo da smo taj dio preskocile.. Je li kod izgona sve ostalo gdje treba? 🙊
Da, ja sam se ujutro ispraznila, pod trudovima, brzo se otusirala i krenula put zg.
Sortiraj odgovore
Najstariji