Coksa i Tina sretno na pregledu ❤️
Arsancres curki sretan veeeliki rođendan, a tebi čestitke na super pregledu 😊
-
Što se poroda tiče, kod mene u bolnici nema epi pa o tome ne moram razmišljati da li bi ili ne 🙈😬
Da mi je skroz svejedno, nije.. Ali.. samo da se ova korona donekle smiri kada mi krenemo 🤞
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro 💞
Coksa i Tina sretno danas😍
Arsancres bravo za super pregled i čestitke kćerkici za rođendan 🤩
31👩❤️💋👨38
Pcelica11ja sam u petrovoj odbila sve. Donijeli su mi papir na sta pristajem, a na sta ne.
Zaokruzila sam samo carski u slucaju komplikacija.
Ne zelim da me rezuckaju, odbila sam drip i bilo kakve droge, nisu me ni klistirali. Ako pucam nek puca samo.
I pohvala babici i dr.sto su me natopili nekim uljem, bas onako pravo nasaftali i mali je samo izletio. Nisam ni popucala. 3500 je bio tezak
Wow, nisu te klistirali!
Bas sam jucer kislila o tome i kako bi nilo da smo taj dio preskocile.. Je li kod izgona sve ostalo gdje treba? 🙊
Ma na koncu bude stvarno kak Sunašce83 kaže, ono, možeš ti imati svojih planova i koješta, ali ne možeš na koncu puno utjecati, koliko god htjela. Poučena iskustvom prvog poroda mislim da je to jednostavno sve sreća, iako zvuči ko klišej. Doslovno od tog kad ćeš doći, u čiju smjenu, hoće biti gužva i sl, netko nadrkan ili ne, hoće tvom doktoru bubam uletiti neki hitni carski, a tebe ne znam koji specijalac voditi haha
Jednostavno, treba naravno biti pozitiva i nadat se najboljem, ali mislim da ne možeš znati ništa. Samo se razočarat.
Ja sam evo kao imala trudnoću po psu, sve super, mantrala da će tak i porod, imala dogovor s doktorom za vođenje u TA, plan bio naravno da mi on bude i na porodu, odradila 2 pregleda po planu, lik otišao 4 dana na stari godišnji, naravno, ja baš tad dobijem trudove. Sve što sam zamišljala i na šta sam kao računala palo u vodu 😅 a koliko takvih priča ima
Naravno, nije to ništa razlog da se ne zauzmete za sebe i svoje želje, samo treba eto biti spreman i da ne ide uvijek kak misliš
Potpisujem!
Ides opet na SD? Pricat ces kakakv je novi odjel, lazu da je top..
E, da... Ostati ce.ki starog GO. Kako s time? Propada li to ili se moze iskoriatiti kada se vratim ili kako?
Evo dobila nalaze od secera, povisen samo nataste i to je 5.6 a normalan je 5.2 i sad me salju u dnevnu bolnicu pa cemo vidit sto dalje. 😒 i onda sve daljnje pretrage u bolnicu
Sretno sa današnjim pregledima. 🙏🌺
A vezano uz porod, budući da ja večinu svojih strahova odradim u trudnoći s porodom se uopće ne zamaram. Tako je bilo u prvoj trudnoći tako i sad. Nekako vjerujem da doktori znaju što rade i na to gledam samo kao finalnu točku da dođem do rezultata.
Evo prvi puta sam stvarno imala predivan porod…bez epi ili bilo cega, a više se sjećam boli jedne angine, nego sa poroda.
S tim mislima nekako i sad idem…i to je to…
Stvaranjem pretjerano strahova unaprijed samo si mogu otežati išćekivanje, a do toga realno ne mora nikad doći.
Ovo je čisto moja filozofija oko poroda - ne znači da je ispravna.
A gdje si rodila?;) Zvuči odlično.. nadam se da će ti se ponoviti;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ma na koncu bude stvarno kak Sunašce83 kaže, ono, možeš ti imati svojih planova i koješta, ali ne možeš na koncu puno utjecati, koliko god htjela. Poučena iskustvom prvog poroda mislim da je to jednostavno sve sreća, iako zvuči ko klišej. Doslovno od tog kad ćeš doći, u čiju smjenu, hoće biti gužva i sl, netko nadrkan ili ne, hoće tvom doktoru bubam uletiti neki hitni carski, a tebe ne znam koji specijalac voditi haha
Jednostavno, treba naravno biti pozitiva i nadat se najboljem, ali mislim da ne možeš znati ništa. Samo se razočarat.
Ja sam evo kao imala trudnoću po psu, sve super, mantrala da će tak i porod, imala dogovor s doktorom za vođenje u TA, plan bio naravno da mi on bude i na porodu, odradila 2 pregleda po planu, lik otišao 4 dana na stari godišnji, naravno, ja baš tad dobijem trudove. Sve što sam zamišljala i na šta sam kao računala palo u vodu 😅 a koliko takvih priča ima
Naravno, nije to ništa razlog da se ne zauzmete za sebe i svoje želje, samo treba eto biti spreman i da ne ide uvijek kak misliš
Potpisujem!
Ides opet na SD? Pricat ces kakakv je novi odjel, lazu da je top..
E, da… Ostati ce.ki starog GO. Kako s time? Propada li to ili se moze iskoriatiti kada se vratim ili kako?
Stari godisnji, od 2021., propada ako ga ne iskoristis do odlaska na porodiljni. Godisnji od 2022. i naravno 2023. mozes koristiti kada se vratis sa porodiljnog
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Meni klistir opce nije neki bauk 🥱 dapače,jos i bolje mi je bilo,fino se ispraznila 🤣🤣 da se mene pita ja bi ga i trazila jos hahahha... mozda zato jer cijeli zivot imam problema s time i sama si ga doma moram raditi ponekad.
Uglavnom,meni je pomoglo u smislu da mi je bilo lakse,nije me tjeralo npr.na povracanje,nije mi bilo tesko u crijevima itd..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretno sa današnjim pregledima. 🙏🌺
A vezano uz porod, budući da ja večinu svojih strahova odradim u trudnoći s porodom se uopće ne zamaram. Tako je bilo u prvoj trudnoći tako i sad. Nekako vjerujem da doktori znaju što rade i na to gledam samo kao finalnu točku da dođem do rezultata.
Evo prvi puta sam stvarno imala predivan porod…bez epi ili bilo cega, a više se sjećam boli jedne angine, nego sa poroda.
S tim mislima nekako i sad idem…i to je to…
Stvaranjem pretjerano strahova unaprijed samo si mogu otežati išćekivanje, a do toga realno ne mora nikad doći.
Ovo je čisto moja filozofija oko poroda - ne znači da je ispravna.
A gdje si rodila?;) Zvuči odlično.. nadam se da će ti se ponoviti;)
Hehhe..u Vž...al malo je to bilo do doktora, porodila me babica, oni mi čak šav ostavili (dakle greška) 😂🙈 ...jednostavno je do tijela i poroda koji se tako razvio...možda je dijelom i do glave i činjenice da sam ušla bez minimum strahova.
Bez klistira, bez epiduralne, bez pucanja ili rezanja, prvorotka, a sve gotovo u 2 i pol sata!
Nakon teške trudnoće, svakako blagoslov!
Kad citam da u pola nasih Hr bolnica nema mogucnosti epiduralne sto onda reci dalje. I nije fer prema tim zenama sve bi trebale imati iste uvijete za roditi...O cemu dalje pisati kakvi planovi poroda 😅. Mislim da to mozemo sanjati....Nsravno uvijek treba reci svoje zelje a sad dal ce to i uvaziti ne znam 🤷🏼♀️
Na kraju dana bitno da rodimo zive i zdrave bebe bez posljedica za nas i njih. Oporaviti cemo se i zaboraviti.
Svima nam naravno zelim da bude sto brze i bezbolnije 🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji