Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    11. Siječanj 2022. 10:41

Dobro jutro cure 💕
    Arsances čestitam na dobrom pregledu i puno kose 😄
    Omerta ne znam kako to ide za sve sljedeće trudnoće, meni je prva pa svakako moram a i želim odslušati taj tečaj 😁
    Katja a baš te primilio i ne pušta, kak je jutros?
    Tejuska sviđa mi se tvoj pristup porodu 🤣 tako ću bome i ja 😊 
    Coksa i Tina sretnooo danas 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Pčelica11
    11. Siječanj 2022. 10:56

Dobro jutro! 
    Bome ste se raspisale. 😂 Nadam se da ne zamjerate što sam se pojavila ovako i pokrenula temu. 
    Puno vas piše da često svi planovi za porod padaju u vodu, pa ih nema smisla raditi. Naravno, niti ja ne očekujem da sve ide točno kako sam zamislila, nikad u životu ne ide. 
    Ali također ne vjerujem da bi trebale ostati u onom starom načinu razmišljanja, nek oni rade što hoće, samo da smo beba i ja žive i zdrave. 🤔 
    Za mene je moje psihičko i fizičko stanje nakon poroda, koje može zahvaljujući ekipi s poroda biti bolje ili lošije, veliki dio toga jesam li izašla iz toga "zdrava", a mislim da nekima nije.. 
    Ne želim ispasti nezahvalna, i popularno nemajka, ali zašto ne bi bilo bolje od tog "samo živi i zdravi" ako postoji mogućnost.
    Mislim da zapravo tražim okruženje u kojem će me podržavati u mojim željama sve dok to nije opasno za bebu ili mene. Ne da se moram boriti... Ako sam dobro shvatila, u Varaždinu bih možda mogla (u idealnim okolnostima..) imati porod kakav želim.
    Uglavnom, neću vas više gnjaviti nekim svojim brijama  
    Ako netko još ima neko iskustvo ili mišljenje, čitam i dalje 😁
    Nadam se da ste sve i svi dobro i da je danas bolji dan za ekipu iz proljetnih beba 

zana89
    11. Siječanj 2022. 10:59

Magy107

Zana89, sretno, drži se. Bude to sve ok. U kojem si ti tjednu?

Trenutno sam 27t i 5 dana. Sve mi je super,krvna slika i mokraca sve normalno i eto. Reci cu ja njima da se ja trebam smiriti jer sam bas nervozna i imala dosta stresa ali normalno sve cemo pretrage obaviti pa ce se valjda pokazati. Hvala ti puno na podrsci, lakse je tako kad citas i vidis da i druge trudnice prolaze kroz slicne stvari pa nekako tebi bude lakse...eto tako da se iskukamo jedna drugoj 🤭

Arsancres
    11. Siječanj 2022. 11:02

bebo

Arsancres

Ma na koncu bude stvarno kak Sunašce83 kaže, ono, možeš ti imati svojih planova i koješta, ali ne možeš na koncu puno utjecati, koliko god htjela. Poučena iskustvom prvog poroda mislim da je to jednostavno sve sreća, iako zvuči ko klišej. Doslovno od tog kad ćeš doći, u čiju smjenu, hoće biti gužva i sl, netko nadrkan ili ne, hoće tvom doktoru bubam uletiti neki hitni carski, a tebe ne znam koji specijalac voditi haha
    Jednostavno, treba naravno biti pozitiva i nadat se najboljem, ali mislim da ne možeš znati ništa. Samo se razočarat.
    Ja sam evo kao imala trudnoću po psu, sve super, mantrala da će tak i porod, imala dogovor s doktorom za vođenje u TA, plan bio naravno da mi on bude i na porodu, odradila 2 pregleda po planu, lik otišao 4 dana na stari godišnji, naravno, ja baš tad dobijem trudove. Sve što sam zamišljala i na šta sam kao računala palo u vodu 😅 a koliko takvih priča ima
    Naravno, nije to ništa razlog da se ne zauzmete za sebe i svoje želje, samo treba eto biti spreman i da ne ide uvijek kak misliš

Potpisujem!
    Ides opet na SD? Pricat ces kakakv je novi odjel, lazu da je top..
    E, da… Ostati ce.ki starog GO. Kako s time? Propada li to ili se moze iskoriatiti kada se vratim ili kako?

Idem opet na SD, da 😁 samo se sad nadam da mi neće taj doktor opet otići na godišnji 😂😂😂
    Ma meni bilo dobro i na tom starom kao odjelu, sobe skroz normalne, imale smo svoj wc svaka soba, sve uredno u wcu, čisto, mislim da su te kupaonice renovirane 2014. Sestre su bile kako koja, ali tako sam i očekivala, hrana bolnička, znam da se svi na to uvijek zgražaju, ali ja sam jela i gore 😅 posoliš malo i okej, pa nije da ta 2 dana očekujem hotel, ako ništa toplo je, jedino su porcije male, pa i za ženu koja nije netom rodila. Muž mi je svaki dan nešto još nosio za jest tako da, preživi se, mislim da je stvarno nepotrebno izvoditi oko te hrane, jbg tak je kak je 🙉

• Mariina1106
    11. Siječanj 2022. 11:17

Jutro trudnice, vidim da vas ima dosta s različitim problemima pa se nadam da će sve biti uredu. Držim fige. 
    Imam jedno pitanje. Koliko ultrazvuka ste do sada radile? Ja imam za 8 dana pregled a kako sam privatno mogu sama odlucit želim li ga, a s obzirom da mi je do sada rađen svaki put ne znam smijem li i na idućem pregledu. U početku sam imala jako često preglede jer sam završila na hitnoj pa sam imala i vise ultrazvuka. Kakva su vaša iskustva?

• Hukica
    11. Siječanj 2022. 11:41

Mariina1106

Jutro trudnice, vidim da vas ima dosta s različitim problemima pa se nadam da će sve biti uredu. Držim fige.
    Imam jedno pitanje. Koliko ultrazvuka ste do sada radile? Ja imam za 8 dana pregled a kako sam privatno mogu sama odlucit želim li ga, a s obzirom da mi je do sada rađen svaki put ne znam smijem li i na idućem pregledu. U početku sam imala jako često preglede jer sam završila na hitnoj pa sam imala i vise ultrazvuka. Kakva su vaša iskustva?

Ja idem u dz kod ginekologa i svaki pita mi radi uzv  čak i vaginalno pogleda stanje dali sam zatvorena. 

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

• Hukica
    11. Siječanj 2022. 11:57

Vidim da dosta pišete o porodu. Neznam kako ste vi al meni je prvi i nekako se ne "zamaram" kak bu bilo, nemam nikakvih želja osim da bude brzo i da sve bude u redu s bebon i menom, razmišljala sam o epidiralnoj ali mi to pikanje u kićmu brrr .. Sigurno će pred termin biti nervoze i 100 pitanja u glavi jer neznam kaj me čeka ali kako kažu samo jako 💪🤞

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

Tejuska♡
    11. Siječanj 2022. 12:29

Zana zao mi je zbog secera doista 😪 ali bolje da prodes i da se izregulira nego ode u neku krajnost.
    Pcelice nemoj shvatiti pogresno,mislis da bi mi zeljeli biti izrezani,ne ponudeni sa svakakvim stvarima poput epiduralne,litre ulja i slicno. Dapace... ali ne ide uvijek kako si zamislimo,pa se u vecini slucajeva dogodi da si razocaran.
    Ja nisam naletjela da se sakom i kapom djeli carski rez npr... iako mi je malac zapeo i bio na rubu za vakuum izvlacenje,potrudili su se bez i tako je bilo.
    Rezana jesam,ali meni je to bolje nego da popucam kao sta sam iznutra,puno vise savova nego izvana.. 
    Trazila sam da se setam i dopustili su dokle god sam mogla.
    Pitali za epi,ali ja je nisam zeljela,nema sanse grozim se tog pikanja u leda,i ja sam jednostavno takva🤔 Mozda moj pristup zvuci staromodni kako se navodi ali to sam ja i nema smisla da bi razglabala dalje ako je moje misljenje takvo
    Mene nisu tretirali kao budalu niti ja to dozvoljavam. 
    Ne znam o kakvim se luksuzima jos prica? Lopti? Porod u vodi? Masiranje? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    11. Siječanj 2022. 12:40

Magy107

Elle, imaš i Rodin tecaj. Ne znam baš da on vazi jednako kao neki u bolnici i domu zdravlja ali je online i fenomenalan je. Svima preporučam. Muž i ja smo prošli dva - porod I babinje. Ostaje još dojenje. Bez obzira što to možda ne znači ništa za pratnju na porodu u smislu potvrde, prošli smo ih i bas završiš tecaj onako s pozitivnim mislima. Meni kao prvorotkinji je bas super to sve, samo što više tečaja.

Za ovaj od grada znam da sigurno vrijedi u bolnici pa sam se odlučila prvo za taj, ali svakako sam mislila odslušati i Rodine, čula sam da su odlučni. Hvala ti na preporuci 💕 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

zana89
    11. Siječanj 2022. 12:41

Hvala vam puno! 
    ma normalno ici cemo vidjeti o cemu se radi iako znam da je stres. Tek sam narucena za dnevnu bolnicu u ponedjeljak tako da cu se opustati i papati dobro (kvalitetno) do ponedjeljka i naravno dalje. Bit ce to sve u redu samo da se rijesi problem. Nisam nikad voljela bolnice i jos je ovako hladno, nista mi se ne radi i nikuda mi se ne ide 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.