LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Boobamara - 12.01
Demi30 - 12.01
Tejuska - 12.01
Katsy - 12.01
EvaKB - 12.01
Kriss - 12.01
Dani30 - 13.01
Margita1906 - 14.01
Magy107 - 14.01
Fastazia - 17.01
Luck - 18.01
Meri97 - 18.01
Maya34 - 18.01
Pau18 - 18.01
Tani1984 - 18.01
Sunašce83 - 18.01
Zana89 - 18.01
Elle - 20.01
Hukica - 20.01
Bambolina - 21.01
Arsancres - 26.01
Anchy_23 - 27.01
Bebo - 27.01
Anchika - 28.01
Dubrovčanka - 28.01
Omerta - 28.01
Nooha - 31.01
Lovely_ - 02.02
SaporeVero - 02.02
Amelie - 03.02
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure ♡
Ja cekam red na svoj pregledić♥️
Sretno svima daaanas 😘
Dubrovcanka hahahha ali ozbiljno je tak🤣navikla sam da,ali ja tako obozavam osjecaj kad se ispraznim HAHHAHA nemate pojma 🤣🤣🤣🤣🤣
Vidim pisete o datumima,bas kraasno 😊 Meni je muz 19.4 a mama 26.4 a termin eto 27.4 🤭🤭
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel koja od vas ima iskustva s ovim stolom za previjanje? Je li dovoljno stabilan? Djeluje malo klimavo, a opet nije ni glomazan i kasnije se može pokoristiti za nešto drugo..tipa na balkonu jer vidim da dosta vas piše da je slabo koristilo te komode za bebe..
https://www.ikea.com/hr/hr/p/sniglar-stol-za-previjanje-bukva-bijela-20045205/
Imamo mi.. Proslijedila mi sestrična prošli put. Čini se skroz čvrsto i stabilno, lako za složiti. Unutra ide onaj napuhnuti mekani dio koji se obuče u perivu navlaku. Samo to će ti kratko poslužiti kao prematalica jer bebe prerastu, pogotovo kad se krenu puno migoljiti. Inače super je za stavit stvari ispod, a i gore kad se makne mekani dio, tome mi služi i dan danas.
Arsancres, super za ulje, nadam se da će pomoći i da što prije prođe. 👍🤞
Da, vidiš, mogla sam, ali eto, tako je ispalo. Smješno kako je onom doktoru na vratima pisalo da primaju nove pacijentice i da prednost imaju trudnice.. Na kraju me samo zavlačili cijelo vrijeme umjesto da su bili iskreni i odma rekli kako i što rade/ne rade.. Doktor sa malo drugačijim pristupom, koji nekome sigurno paše, da je što manje po pregledima. Da mi je prva trudnoća, vjerojatno bi se odmah dalje prebacila.. Ovako ispočetka nisam forsirala jer sam mislila ok, tako je kako je, bitno da je beba ok.. Vaginalni pregledi mi nisu falili, iako je i to nešto standardno kod nas. Bitnije mi je da netko ima kvalitetan uzv da ne odrađuje sve nešto na brzinu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Wohoooo koliko pregledicaaaaaa ❤🍭
Jedva čekam svoj 😍
Sunašce mislim da je Omerta pisala da je dobila termin u petak kod novog gin! Brava 💪
Cijepljenje. Jučer me uboli, nisam ni osjetila... a danas mi ruka hoće otpast 😱 Kao jaki musulfiber.
Jutro cure ♡
Ja cekam red na svoj pregledić♥️
Sretno svima daaanas 😘
Dubrovcanka hahahha ali ozbiljno je tak🤣navikla sam da,ali ja tako obozavam osjecaj kad se ispraznim HAHHAHA nemate pojma 🤣🤣🤣🤣🤣
Vidim pisete o datumima,bas kraasno 😊 Meni je muz 19.4 a mama 26.4 a termin eto 27.4 🤭🤭
I ja 🙊
Slavlje taj dan 🍸🍸💪😍😎
Ej Curke vidim Da pisete o hemicima, ja ih zasad nemam, jednom, jos nisam bila trudna mi iskocio vanjski i znam da su mi na poslu rekle svinjske masti stavit, drugi dan ga nije bilo. Ili obicne djecje kreme. Probajte. Mozda nekom pomogne. Ja sam jucer bila na privatno pregled bebac je 1600gr,termib je 19.3 rekla je da do tad mozda bude i 3800 uzasno me sad vec Hvata panika kako cu se porodit najradije bi isla na carski pa nebi pa uzas znojim se od straha. Lijepo je aktivan stavljao je noge u Usta, zijevao bas je bio raspolozen. 24.1 idemo u vinogradsku radi mioma na kontrolu
dubrovčanka i demi zelim da vam sto prije prode da vam muzevi dodu kuci.
Moj nis ne govori za sex Al vjerojatno ceka jer mene od tog mioma ta lijeva strana bas osjetim i ne usudim se jer sam 30 tj strah me da se ne porodim prije 😂😂😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Eto nasss,sve je u redu,malena napreduje taman kako treba ♡
Za secer nije nis pretjerano rekla osim sve znas Tea😄🤣 napravi si doma jedan dan sama GUK profil i zabiljezi sve.
Reko hahha znam.
Kaze moram ti pisati 1800kcal ti se pridrzavaj koliko mozes ali ne nije to nista strasno.
Briseve sam predala,za 2tj ce biti.
Moram urinokulturu opet,kontrola za 4tj i to je to 😄
Bebo nadam se da ce ti proci brzo i da ne bude drugih nuspojava ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta moram pitati ak si se prebacila. Jesi dogovorila novi i normalni pregled napokon? Kad ako da? Hoces li napokon imati normalni uzv i vidjeti svoju mrvicu malu?
Pregled je u petak popodne. Ne znam kakav će biti, javim.. Ovo su mi odgovorili na mail ranije kad sam ih pitala: "Vodimo trudnocu po svim medicinskim protokolima, ili jednostavno rečeno po školski."
Imala sam do sad od početka trudnoće 4 uzv na Sv. Duhu (zadnji 07.12.) tako da za to nisam bila zakinuta.. Sljedeći (u bolnici) su mi zakazali za 28.01. ali evo možda će mi ga odraditi sad kod ovog tu ginekologa u petak, pošto mi se 7 i pol tjedana do bolničkog ipak čini previše.. Iako i oni (sestra od gin) su napomenuli da ne rade uzv baš svaki put. 🤷♀️ Mislim što ih košta jednom mjesečno kratko proč sa sondom.. Ne mora svaki put bit anomaly.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro💞
Tejuska bravo za super pregled 😊, a ostalim curama koje danas imaju sretno 🤞
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji