Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    11. Siječanj 2022. 19:09

Dubrovčanka

Bambolina daaaa. Sad sam u fazi opet nekog straha od seksa Al i to ubacujem od 37 hahahaha. Kad krenemo sve da brojimo ajme 🤣

Ja sam se zadnji put seksala kad smo napravili bebu 😆😆🤦‍♀️🤦‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    11. Siječanj 2022. 19:11

Jao cure, drago mi je da ćete vi probit led 😄😆 Pa da mi s manjim tjednima malo prikupimo savjeta i iskustava... Ja pogotovo od Dubrovčanke ❤️  Nadam se da ćete ostat na forumu i nakon što rodite, barem da se pratimo dok sve ne rodimo 😂 A onda će mameće teme 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    11. Siječanj 2022. 19:17

Jel ima koja savjet kak da si pomognem s hemeriodom😓 iskočio mi jedan prije koji dan i toliko me bolilo to, smirilo se i doslovno čim odem na veliku nuždu ko da me još više boli 🥺 nisam ih nikad imala, ni u prvoj trudnoći ni poslije kak kažu da se pojave, alk ovo je baš očaj. Dajte ima garant neka iskusnjara od vas 😭

anchika
    11. Siječanj 2022. 19:24

Arsancres ja sam ih magistrirala. Pranje poslije velike nuzde, vlaknasta hrana, puno vode piti i u trudnoci smijes mazati hemopropin kremom. I nikako se ne naprezati kod nuzde jer ih tako samo potices.

Arsancres
    11. Siječanj 2022. 19:34

anchika

Arsancresja sam ih magistrirala. Pranje poslije velike nuzde, vlaknasta hrana, puno vode piti i u trudnoci smijes mazati hemopropin kremom. I nikako se ne naprezati kod nuzde jer ih tako samo potices.

Što je najtužnije sve to radim, a sad od kada se pojavio se ustručavam ići na wc jer već znam da ću se namučiti jer me to boli pa valjda podsvjesno odgađam, a još veću štetu si napravim očito. Kupit ću tu mast odmah ujutro, jel bar pomaže? Znam da je to vrlo vjerojatno individualno, al utješi me hahaha

Demi30
    11. Siječanj 2022. 19:56

Sunašce83

Demiiii🤣. Jadan dragi, dobro i ceka😂. Moramo se malo nasalit.
    Mi imamo redovno sex party pa se smijemo nalazu uvijek🤣😂🤣😂🤣: malo bjelkastog iscjetka. Od srama 3 dana prije pregleda nema nista🙈🙊.
    Zenske slazem se sa svima oko poroda. Sto god i kako god samo da smo zivi i zdravi nakon svega i neka nam svima sto prirodnije i ljepse prode❤.

Sunašce83 baš si me nasmijala 😂. A nije da ja ne bi, ali prvo nismo smjeli zbog krvarenja i hematoma, a sad kad bi možda i smjeli, on je na brodu 😆 Vidit ćemo kakvo će bit stanje kad se vrati doma. Zaboravila sam kako to izgleda 😄😄

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

anchika
    11. Siječanj 2022. 20:04

Arsancres

anchika

Arsancresja sam ih magistrirala. Pranje poslije velike nuzde, vlaknasta hrana, puno vode piti i u trudnoci smijes mazati hemopropin kremom. I nikako se ne naprezati kod nuzde jer ih tako samo potices.

Što je najtužnije sve to radim, a sad od kada se pojavio se ustručavam ići na wc jer već znam da ću se namučiti jer me to boli pa valjda podsvjesno odgađam, a još veću štetu si napravim očito. Kupit ću tu mast odmah ujutro, jel bar pomaže? Znam da je to vrlo vjerojatno individualno, al utješi me hahaha

Ni slucajno nemoj odgadat, vjeruj mi 🤣 kremica nije idealna ali je jedina dozvoljena u trudnoci, mazes iznutra i izvana i budi dosljedna😁

• katsy
    11. Siječanj 2022. 20:05

Arsancres

Jel ima koja savjet kak da si pomognem s hemeriodom😓 iskočio mi jedan prije koji dan i toliko me bolilo to, smirilo se i doslovno čim odem na veliku nuždu ko da me još više boli 🥺 nisam ih nikad imala, ni u prvoj trudnoći ni poslije kak kažu da se pojave, alk ovo je baš očaj. Dajte ima garant neka iskusnjara od vas 😭

Prije cca 2 tjedna ista situacija..kupila sam hemero protect kremu i koristila 7 dana, s tim da mi je sve nestalo za 3 dana. Svaki dan pijem donat mg i lanene sjemenke, bez toga vise ne zivim. A i kupila sam si EVA čepiće za slučaj da osjetim da će biti tvrdo (ako par dana ne ides na wc). Sve mi je to gin.preporucila i evo me 2 tj super i redovito sve. 

Tejuska♡
    11. Siječanj 2022. 20:23

Arsancres bas mi je zao za hemeroide 😪 
    Ja sam ih dobijala samo iza poroda od napona,ali nisam nikad tokom.Koristila sam neku mast ali ne znam smije li se ona u trudnoci🙄
    Ja ne znam kak vi ista pokakite s tim Eva cepicima 🤔 kod mene se to samo rastopi,prdnem i ode 🥱🤣 nista,nula bodova.Od dana J operacije ja nisam bila na wc,dakle danas 8 dan ... Strava vise. Garant ce me sutra u cekaoni potjerat kod ginica,sve me strah 🙈
    Sunasce HAHHAHAHAH ja sam mislila da sam ja jedina koja tak radi,sad mi je MNOGO lakse 🙈🤣🙈🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mariina1106
    11. Siječanj 2022. 20:31

Arsancres ja probleme s hemeroidima imam već 5 godina, a sad u trudnoći su još gori dok ne davno nisam ponovo krenula piti psilijum u obliku tableta od Redovite. Inače se piju 3 na dan pa se doza povećava ali ja popijem samo jednu jer u protivnom dobijem proljev. Od kada pijem psilijum stolica je redovna i hemeroida nema. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.