Sunašce još 5ipo tjedana, pa ću se možda i ja keksnut 😆😆
Tejuška jao ženo kako živiš uopće 😱 Ja ujutro prije doručka obavezno probiotik, pa onda za doručak u jogurtu mljeveni lan, sezam i druge sjemenke, suhe nekad ubacim unutra plus svaki dan neka zelenjava. Prije sam i ja često imala te zatvore, ali otkad sam udarila po sjemenkama svaki dan, ne mogu se požaliti. Psyillium ljuskice također pomažu, žličicu - dvije u čaši vode. Ali to sve bi trebalo svaki dan konzumirat, jer nema ništa od toga da to povremeno uzimaš. Također, domaći kefir koji se radi od onih kefirnih zrnaca. Prirodni i najbolji probiotik, probava mi je od njega bila ko sat. Nego ulijenila sam se to pravit sad
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuška jao ženo kako živiš uopće 😱 Ja ujutro prije doručka obavezno probiotik, pa onda za doručak u jogurtu mljeveni lan, sezam i druge sjemenke, suhe nekad ubacim unutra plus svaki dan neka zelenjava. Prije sam i ja često imala te zatvore, ali otkad sam udarila po sjemenkama svaki dan, ne mogu se požaliti. Psyillium ljuskice također pomažu, žličicu - dvije u čaši vode. Ali to sve bi trebalo svaki dan konzumirat, jer nema ništa od toga da to povremeno uzimaš. Također, domaći kefir koji se radi od onih kefirnih zrnaca. Prirodni i najbolji probiotik, probava mi je od njega bila ko sat. Nego ulijenila sam se to pravit sad
suhe šljive *** sam htjela napisati, pa ispao samo suhe 🤦♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Morat cu nauciti praviti taj kefir,svi ga hvale🙈ne znam gdje mogu to nabaviti opce? Prije sam svaki dan taj psyillium pila,potrosila piksu ali nista to meni nije pomoglo😪
Kaše jedem svaki dan skoro,ali ja s time imam od rodenja problema,malo su mi crijeva cudna,bila sam i na kolonoskopiji zbog toga. Navikla sam vec.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma na koncu bude stvarno kak Sunašce83 kaže, ono, možeš ti imati svojih planova i koješta, ali ne možeš na koncu puno utjecati, koliko god htjela. Poučena iskustvom prvog poroda mislim da je to jednostavno sve sreća, iako zvuči ko klišej. Doslovno od tog kad ćeš doći, u čiju smjenu, hoće biti gužva i sl, netko nadrkan ili ne, hoće tvom doktoru bubam uletiti neki hitni carski, a tebe ne znam koji specijalac voditi haha
Jednostavno, treba naravno biti pozitiva i nadat se najboljem, ali mislim da ne možeš znati ništa. Samo se razočarat.
Ja sam evo kao imala trudnoću po psu, sve super, mantrala da će tak i porod, imala dogovor s doktorom za vođenje u TA, plan bio naravno da mi on bude i na porodu, odradila 2 pregleda po planu, lik otišao 4 dana na stari godišnji, naravno, ja baš tad dobijem trudove. Sve što sam zamišljala i na šta sam kao računala palo u vodu 😅 a koliko takvih priča ima
Naravno, nije to ništa razlog da se ne zauzmete za sebe i svoje želje, samo treba eto biti spreman i da ne ide uvijek kak misliš
Potpisujem!
Ides opet na SD? Pricat ces kakakv je novi odjel, lazu da je top..
E, da… Ostati ce.ki starog GO. Kako s time? Propada li to ili se moze iskoriatiti kada se vratim ili kako?
Idem opet na SD, da 😁 samo se sad nadam da mi neće taj doktor opet otići na godišnji 😂😂😂
Ma meni bilo dobro i na tom starom kao odjelu, sobe skroz normalne, imale smo svoj wc svaka soba, sve uredno u wcu, čisto, mislim da su te kupaonice renovirane 2014. Sestre su bile kako koja, ali tako sam i očekivala, hrana bolnička, znam da se svi na to uvijek zgražaju, ali ja sam jela i gore 😅 posoliš malo i okej, pa nije da ta 2 dana očekujem hotel, ako ništa toplo je, jedino su porcije male, pa i za ženu koja nije netom rodila. Muž mi je svaki dan nešto još nosio za jest tako da, preživi se, mislim da je stvarno nepotrebno izvoditi oko te hrane, jbg tak je kak je 🙉
I mene nerviraju ti cirkusi oko hrane i ovog i onog u bolnici. Ja ne znam sta ljudima bi? Ono, isto jedem doma 😉 Arsancres pričati ćeš kako je prošlo 😋🐒
Kod kojeg se dr. nadaš potrefiti?
Morati ću poceti pratiti neki forum s bolnicama i dojmovima.. Pratite li vi neki?
Sve ste jako poztivine oko poroda i svega skupa i milina je biti ovdje s vama u toj atmosferi 😍
A jeste me sad nabrijale na tu kremu za hemiće, dolazim u iskušenje da muža u dežurnu ljekarnu pošaljem 😂😂😂 inače stvarno nemam problema sa stolicom, niti van trudnoće niti u trudnoći, ja mogu i po 2-3 puta na wc bez problema, jedino kad mi je bilo užas je nakon poroda, e to je bio horor dugo vremena, ali meni je i piškenje bilo užas, polijevala sam se vodom svaki put, tuširanje da ne govorim 🙈 a ovako stvarno nikad ništa, doduše ja se iz navike nalijevam vodom uvijek, jedem kuhano svaki dan, nije da nema junka nekog s vremena na vrijeme, ali jedemo stvarno puno voća, povrća, juhe domaće, al ovo evo ne znam objasniti 💩 čitala sam uvijek da jako puno trudnica ih ima ili da ih čak na porodu tek dobije, ali mislila sam da ću izbjeći, kao ak sam u prvoj prošla ok bude i sad. Moš mislit 🥺
Bebo ma kad i je tako, ja sam bila s curom u sobi koja je toliko bezobrazna bila s tom hranom, kao neka joj ne donosi uopće pored kreveta, gadi joj se, neće ona to, zove muža da joj donese ručak, a ja si mislim kravo pa nije žena kriva niti je ona kuhala, vjerojatno radi tamo za par tisuća i sluša takve kao što si ti. A još joj ta teta kaže pa ajde barem si jogurt uzmite za kasnije, za stolicu je dobro da uzmete, a ova kao ne, maknite sve, nemojte mi nositi tu. Ono daj jogurt zatvoreni 🤦♀️ što ja popizdim na takve ohole ljude. Šta si koji k došla onda i rađat u državni bolnicu ak očekuješ platu sa svim živim 🙄
Ja ću ići kod dr. Blagaića, on je na babinjačama, koliko znam ne bude u trudničkoj, za rizične trudnoće mislim čak i da da, ali ovako ne. Koliko ga ja pamtim s tih par pregleda meni je on baš divan bio ❤️
Javljat ću sve 😅 bit će ovdje šou kad krene jedna za drugom, lajvovi s poroda hahaha
Ja se premisljam izmedu Petrove i Merkura. U Petrovu spadamo po mjestu stanovanja, a za Merkur sam dobila vise preporuka da se jako trude i da su frendice imale jako dobro iskustvo. Jedna je imala cak i rizicni porod i sve su odradili vrhunski. Jos je svekar dobar sa doktorima tamo pa i to malo vazem.
Danas je kolegica saznala da joj je muz pozitivan na koronu, ne sjedimo blizu, ali smo isti odjel i u istom uredu.
Da li je koja od vas primila booster u trudnoci? Ja sam cijepljena dvaput sa AZ i teoretski bi sad trebala primiti booster po tome. Opca praksa kaze da epidemiolozi preporucaju da se trudnice cijepe, ali da vidim sa ginekologom. Mene brine jer sam sa obe doze imala jaku reakciju, zakurila 39.5, bolovi, migrena iduci dan. Je li tko razgovarao sa ginekologom vec o tome?
Odradila booster u 16.om tjednu. Ni S od simptoma, a nakon druge doze sam 12h poprilično umirala..🙈 Ipak sam mirnija nakon boostera s obzirom na ove lude brojke..
Ja sam tek odradila prvu dozu i sad umireeem i osluskujem javlja li se beba.. 🙈🙈 Strava.
Odavna sam odlučila, ali trebalo mi je par tjedana da mi to sjedne, da provarim strah. Mislil da ce s drugom dozom biti lakse, a dalje cu vidit.. Uf.
EvaKB ako ides na booster, trebas li onda opet AZ? Ako da, ja bih svakako razgovarala s nekime. Trudnicama se prep.Pfizer. ili Moderna, mislim. Generalno, a kime god sam razgovara od dr. (Gin, hematolog, dr.opce prakse) svi su rekli da su napravljene sada stusije i za cijepljenje trudnica i da prep.Pfizer. Teoretski, prebace odgovornost na tebe, tvoja odluka.
Coksa ti si kraljica. Ja sam isto rekla da ću gledati da šta više se krećem i radim od 37og tjedna 😄. Možda da ganjam 22.2🤣🤣🤣🤣
Nakon 37tt samo seks 😂😂 moj muž čuo da trudnice budu baš napaljene u trudnoći, on jadan čeka taj trenutak kod mene 😂
Mi se svaki dan seksamo, tak da vjerojatno s tim necu moc pomoc. Jedino pojacat na dva puta dnevno🙈
Cure, bitno vam je da se opustite na porodu.
Boli, mora boljet. Ali nemojte mislit na to, kontra efekt se dogada. Grcite tijelo i time usporavate porod.
Ja kad legnem na onaj stol, samo u glavi si tupim sad ides vaaan. Vristi, ako ti je tako lakse. Briga mene sta ce ko rec jer nisam zacepila usta. Vidim ih dolje u radaoni tih par sati i cao. Do sljedeceg puta nece oni znat da sam ja vikala🤣
Ja izbjegavam kc, iz par losih iskustava svojih kolegica. Ne znaci da bi mozda meni bilo isto lose, mozda bi naletila na super smjenu, ali necu riskirat da naletim na one lose. Time i moje tijelo odreagira i stvorim si stres.
Na što si mislila pod kc? Kakva loša iskustva? Piši da znamo sto se sve može očekivati.. da ne budem frapirana kad me zadesi😁
Pod kc- Koprivnica, bolnica.
A od iskustava, na dan termina umre beba, jer oni nisu imali vremena napravit uzv i vidjet da je bebi omotana pupcana vrpca, 30 sati mucenja, gela, dripa, na kraju curu razrezali od pupka do supka da izvinete, sva im popucala , nije mogla sjest mjesecima, druga je 12 sati lezala samo na boku spojena na ctg, ni na wc ju nisu pustili, evo ti patka. Ma fuuj. I ostale dogodovstine, ali evo dosta, stvarno nebi htjela sad tu lose iznosit, pa da vas preplasim sve.
Arsancres wohoooo bas se veselim! Prvi live kreće za 38 dana, Coksa 😎
Ja sam spremna 🍫🍭
Dubrovcanka i to sta kažeš 🙊🙊
Omerta 👑 9cm 💪😎🐒
Omerta oprosti, nisam skuzila, sto pitas za dz zapad? Prebacila si se tamo u gina?
Sortiraj odgovore
Najstariji