Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    28. Prosinac 2021. 22:19

Mene i ta kost boli, ali ne svaki dan 😅 al zato leđa da, mamicu im. Evo i sad 🥴
    Što se tiče njihaljki, ja danas vidjela objavu u grupi za Aliexpress za kopiju Babybjorn te, sad ću pokušati pronaći, 302kn je napisala žena da je platila i dostava iz Francuske za par dana. 
    Ja ne bi npr. autosjedalicu nikad tak s neta neprovjereno naručila, ali njihaljku ili te neke stvari bi ko 5 šaka jer se i tak to sve proizvodi u Kini realno, opereš i dezinficiraš bilo šta gdje god kupio, često budu to sve i iste stvari il na istu foru pa zašto ne dati manje love, ak dijete ne prihvati barem ne žališ za parama 😂
    Ja nisam s prvom imala ništa, ne mislim ni sada, meni bi samo mačka spavala vjerojatno u tome 😂😂

Arsancres
    28. Prosinac 2021. 22:22

https://ibb.co/vwDNv9M

Evo ovakva je, zakeljim i link😁

Arsancres
    28. Prosinac 2021. 22:23

HRK 322.08 26%OFF | Baby swing Baby Rocking chair Baby bouncer Chaise longue for baby Baby resting chair Rocking chairs for baby Swing for children
    https://a.aliexpress.com/_mta74Bq

• Mariina1106
    28. Prosinac 2021. 22:24

Demi hvala ti na informaciji. Svakako si me navela na razmišljanje. Ja sam potpuno nova u svemu vezano za bebe pa mislim da mi sve treba 🤦🏼‍♀️

Omerta
    29. Prosinac 2021. 00:55

Netko je tražio kolica sa košarom bez sportskog dijela pa evo, prodaju se jedna takva na krpicama: https://mojekrpice.hr/items/djeca/12978504/kolica-abc-design-rasprodaja 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    29. Prosinac 2021. 00:59

Ja imam Babybjorn njihaljku, ne mogu reci da mi je olakšala život, nije mala bila luda za njom, ali koristili smo ju povremeno. Lagana je, sklopi se, možete ju nositi i na plažu 😊 I lako se pere. Neke bebe vole biti u tome, a neke nikako, to vam je lutrija 😊
    Ja se ježim od onih električnih 😬
    Arsancres ja sam se bila zalila na bol u donjem dijelu ledja, trajalo je dva tri tjedna, ali sad skoro pa ništa, to je valjda bila neka faza poslije 20. tjedna, nadam se da je iza mene 😊 

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 08:32

Demi30

Tejuska♡

Demi30

Tejuska, ja isto razmisljam da uzmem Babybjorn jer realno ću biti dosta sama s bebom. Sigurno će mi olakšati život dok odem na wc, otuširam se i sl. Još ću razmisliti, ali ja bih osobno uzela nju (ne znam ima li kakva druga na sličan princip), dakle gdje se beba sama pokreće i određuje intezitet pokreta. A i plus mi je definitivno što je lagana, pa je mogu lako nosit iz prostorije u prostoriju (npr. u kupaonicu dok se tuširam 😂). Što se tiče Nune i sličnih, ja osobno mislim da je to navlakuša teška. Ne kažem da se bebi možda nebi svidjelo unutra, ali sigurno ne podržava bebin razvoj na pravilan način, bez obzira kako se reklamirali i koliko novaca koštalo.

Razumijem,a sad financijski gledam te jeftinije .. Za 4moms i slicne boga mi nemam niti bi dala 💁‍♀️ Joie mi se eto sviđa i to sam mislila da je malo zabavi kad bas budem van sebe 🤪 nije isto 1 pa sad 3 dijete i jos sama vecinu dana,eto jedino zato.
    Nisam za npr.hodalicu … ali nisam nista lose smatrala u njihaljki koja njise desno lijevo , pa nije da sjedi pa joj lomi kicmu ili nes?

Ma naravno Tejuska da i financije diktiraju što ćemo si uzeti. Ovo što ja govorim više se odnosi na nekako dugoročno korištenje takvih pomagala koja su osmišljena više da olakšaju nama život, nego da bebi učine nešto korisno. Neće bebi apsolutno ništa biti od neke njihaljke, ako ne provodi u njoj sate svaki dan i time joj se uskraćiva vrijeme za igru i razvoj na ravnim podlogama i sl. U svakom slučaju, uz troje tjece, ja se apsolutno slažem i razumijem te da ti je potrebno tako nešto i uopće se nemoj ustručavati kupiti ono što si zamislila. Moja prija ima 4 male djece i ova zadnja malena nije izlazila iz ove 4Moms. Jednostavno, uz ovo troje starijih i sve obaveze, tako se nekako dogodilo da je beba bila u tome svaki dan. Sad ide na vježbice za poboljšanje tonusa mišića jer se u onoj ključno fazi za razvoj dijete nije dovoljno kretalo, odizalo od ravne površine, okretalo… Ako me sad malo bolje kuzis sto sam htjela reći - Nije to nista samo po sebi toliko zlo, nego nacin na koji koristimo te stvarčice moze ucinit stetu

Ihaa sad si me bas sokirala 🙈🙈 ma kakvi,sa njima treba raditi,ne pada mi na pamet pustiti da lezi satima unutra,,ma evo bas si me sokirala! Puno ti hvala za podjeljeno misljenje,valja to sve imati na umu.
    Covjek uci dok je ziv.
    Da,isto ko i ekrani,mobiteli i svakojaka tehnologija. Nista to dobro ne donosi.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 08:35

Arsancres

Mene i ta kost boli, ali ne svaki dan 😅 al zato leđa da, mamicu im. Evo i sad 🥴
    Što se tiče njihaljki, ja danas vidjela objavu u grupi za Aliexpress za kopiju Babybjorn te, sad ću pokušati pronaći, 302kn je napisala žena da je platila i dostava iz Francuske za par dana.
    Ja ne bi npr. autosjedalicu nikad tak s neta neprovjereno naručila, ali njihaljku ili te neke stvari bi ko 5 šaka jer se i tak to sve proizvodi u Kini realno, opereš i dezinficiraš bilo šta gdje god kupio, često budu to sve i iste stvari il na istu foru pa zašto ne dati manje love, ak dijete ne prihvati barem ne žališ za parama 😂
    Ja nisam s prvom imala ništa, ne mislim ni sada, meni bi samo mačka spavala vjerojatno u tome 😂😂

Nisam ni ja sa njima nista imala🤣ne znam zasto me to sad sve privlaci hahaha 
    Ali isto imam filing da ce moje micike spavat u tome hahahha.

Eee a sto se tice narucivanja , jucer meni izade neki fora kamion / bus veliki s ladicama za igracke , reko mrak za decke u sobu,i kad kliknem oko 500-600kn kosta a kad ono dolje postarina 12,000kn 🤣🤣🤣 kad ja nisam pala na guzicu hahhahaah🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    29. Prosinac 2021. 09:16

Dobro jutro, sretno s pregledima danas. 💕
    Ovo s njihaljkama je i meni malo otvorilo oči. Baš dobro da vas imam 😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    29. Prosinac 2021. 09:31

Katja ja se nadam da će biti i iza mene uskoro, otpast će mi leđa 🙈 ne znam ni objasniti gdje me točno boli, ko baber 🤭
    Ja sam u prvoj trudnoći kupila toliko toga što mi je bilo slatko i pomislila sam da bi mi možda trebalo, nisam tako te stvari tipa ljulje, baby phone itd, to sam mislila da ne trebam i ni nisam, ali kad sam rodila ispalo je i da za ove što sam mislila da trebam, da ne trebam ni njih 🙈
    Znam da to ovisi sve od bebe do bebe, a i vjerojatno od roditeljskih navika, ali generalno, sve je to jako dobar marketing i daleko je to od nekog prirodnog roditeljstva. Ono, milijun pomagala pa ovo, ono... A baš kak je neka tu napisala, stavi bebu što više na pod, da joj daš 3 plastične posude iz kuhinje to joj je sasvim dovoljna stimulacija 😁  ja sam pobornik minimalizma, imam već dovoljno drloga doma😂
    Te sve stvari su i nenormalno skupe, ne jer netko nema love ili je baš nekom skupo nego je jednostavno baš sve tak napuhanih iznosa, a za sve zapravo treba manje materijala nego za neš veće. Meni je ta industrija za djecu kao i za životinje, ista stvar, platim jaknicu za psa ko svoju jbt 😅 nemaš šta vidjeti od materijala..npr wc. za mace 200kn, 2 komada plastike doslovno koja čine zatvoren wc, u offertissimi da odeš po 2 lavora te veličine ne bi platila 50kn.
    I tak za sve.  Zna se gdje se može zaraditi dobro 😂 a koliko puta kupim psu neku igračku iako znam da će ju rastrgat isti dan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.