Ja sam se malo opustila za Bozic, inace pazim sa hranom jer sam imala secer na gornjoj granici, ali je uz prehranu sad u normali pa mi je ginekolog rekao da mogu malo za Bozic poludit sa kolacima.
Uglavnom, sve je bilo ok, nisam tako jako pretjerala, makar malo jesam, do ponedjeljka kad sam navecer legla spavat i odjednom me presjeklo u trbuhu da sam naravno prvo pomislila da je nesto sa bebom i onda mucnina i rostanje po crijevima. Na kraju sam provela u kupaoni iducih pola sata sto nagnuta nad skoljkom, sto sjedeci na njoj.
Jedino sto mi pada na pamet je taj vrazji secer, jer mi je od slatkog bilo jedino zlo pocetkom trudnoce. Sve drugo sto sam jela za Bozic jedem i inace.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Cure kojima stižu prve bebe stvarno nemojte pretjerivati sa razno raznim pomagalima jer će vam se vrlo brzo javiti drugi problem, a to je kud sa svim tim stvarima kad ih beba preraste. Nasa curka ima 3 i pol godine, a mi jednu cijelu sobu krcatu dječjim stvarima. S time da mi ni nismo puno toga kupovali, ali smo jako puno toga dobili.
Nego, moje pitanje je slijedeće: gledam kak danas svi imaju one dude sa rupom...meni to za bebina usta izgleda strasno glomazno, vjerojatno je do dojma.
I sad citam - poanta je da mama unutra moze staviti svoj prst...dakle ja to i dalje ne razumijem. Pa neću valjda stajati skroz pored nje i unutra držati svoj prst.
Mi smo koristili dudu nekih godinu i pol i uvijek gledali da je neka što manja i mekanija... Zato uopce ne mogu shvatiti poantu ovoga...
Ako neka ima baš neke argumente za tu vrstu dude bila bih zahvalna.
Iza nove godine krecemo u kupovinu svega što nam treba i opremanje moje torbe zato sad malo vise gledam.
Cure hvala na utjesi. Kada sam već postavila pitanje vezano za hranu nadovezala bi se samo. Ja otpočetka pijem dosta mlijeko jako mi pas. Kupujem uvijek jedno te isto svježe mlijeko koje je pasterizirano ali ga uvijek pijem hladno. Mislite li da sam ga trebala prokuhavati ili je dosta to sto je pasterizirano?
Bambolina kakva si bila s wcom? Šta si jela? Mene zna ubiiit trbuh ako mi nešto loše sjedne. Napušem se i to tako boli Al sam skužila da je to tako kod mene. Jer se borim i s vremena na vrijeme sa stolicom.
E pa tako je meni bilo sinoć.. pojela sam dosta povrća u tortilli.. juhu od brokule.. i neko još vrhnje sasula u to kojem je čak prošao rok za dva dana ali kao neće mi bit ništa (Marina vidi što ja sve jedem 😂😂) i onda navečer odjednom trbuh kao da će se razletjeti.. sve zateže.. nadima se.. boli.. i do jutra je bio mir, ali očito me jakoo napuhalo🙃🙃 Moram malo paziti..🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav mamice,
citam vas neko vrijeme, nikako se prikljuciti. Stalno neki strahovi 🙈
U 24.sam tjednu. Posljednjih dana slabije osjetim bebu, odmah sam u panic modu. Osjecate li vi svoje bebe jako svaki dan? Ja mislim da cu izluditi do kraja trudnoce 🙈🙈
Hvala puno.
Tejuska znači ova poštarina... aj ti na avionček do Kine za te novce 😄
Tina ak sam dobro shvatila kod svoje si mame u njenoj kući i dok si kod nje dobrodošla a pretpostavljam da budeš bila uvijek, nemoj se obazirati na te komentare. Vidiš da ti nema obraza uživo reć već iza leđa.😐
Demi30 čestitam na polovici 💕 meni su poslije 20tt počeli tjedni puno brže ići tak da nadam se da će i tebi🤞
A uuu sushi mi se sad jede, baš mi fali 😔
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pozdrav mamice,
citam vas neko vrijeme, nikako se prikljuciti. Stalno neki strahovi 🙈
U 24.sam tjednu. Posljednjih dana slabije osjetim bebu, odmah sam u panic modu. Osjecate li vi svoje bebe jako svaki dan? Ja mislim da cu izluditi do kraja trudnoce 🙈🙈
Hvala puno.
Nekad jače,nekad slabije čak i danas... a u tvojim tjednima sam isto znala paničariti kako je mirna i onda bi me nakon dan,dva izlupkala kao da nadoknađuje ovo što me zabrinula 😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala Dubrovcanka 💜
Imam osjecaj da mi je trbuh sve manji, umjesto sve veci. Iako se zapravo sva osjecam ogromno 🙊🙈
I meksi je, nije vise napet kako je bio 🙊
Hvala vam za rijeci utjehe 😋❤
Uf, ova trudnoća je čudesno i sretno razdoblje, ali istovremeno vidim da svi imamo toliko briga. Mene sad brine što sam još prije nekih tjedan, dva baby watcherom bebino srce detektirala mrvicu ispod pupka, a sad mi skroz nisko, nisko...skoro u pipici. Je li to normalno 😬 Nekad mi se čini da je bolje ništa ne znat i ne gledat.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji