Dubrovčanka najbolje ujutro natašte. Razmutiš sadržaj vrećice u 1- 1,5 dcl mlake vode, dobro promješaš i ostaviš tako par minuta da se sve unutra lijepo aktivira. Onda opet kratko promješaš i popiješ ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok svima ☺️
Taj krevetić do 9 kg bi trebali moći koristiti do nekih godinu dana, ne dobivaju prosječne bebe tako brzo na težini.
Mi imamo krevetić Stuva iz Ikee, super je, samo dosta velik, 140cm. Nadam se da će jednog dana netko spavati u njemu 😊
Sretno sutra na pregledima 🤗
Omertajasno mi je da uzv imaju los, ali tlakomjer i vagu svi imaju😂
Pa eto. Ali citiram ti doktora i sestru: "mi to ne radimo/kod nas se to ne radi". 🤷♀️
Imam i ja doma jedno i drugo, ali nije stvar u tome već da uopće nejdem na preglede kod njih nego se samo čujemo telefonski ili mailom ako ja šta trebam. Čak ni sestra iz trudničke na Sv. Duhu nije mogla vjerovati kad je čula, ali kao nek im kažem da oni trudnice u TA primaju od 36.tjedna i da me ne mogu naručiti ranije jer im je i ovako gužva. Jedino što mogu probati je ponovo naručiti se samo na uzv. Barem nešto.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mislim da bi u sljedećih 10 tjedana prije TA trebala imati barem još 2 pregleda. A ne znam ima li mi smisla sad prebacivati se kod nekog drugog. Sva sreća pa je do sad sve bilo uredno.. Ništa, sutra opet zovem gin, tj. neda mi se više ni zvati, poslat ću im mail kad već preferiraju takav ležeran pristup prema svemu. Treba mi uputnica za ogtt, ona antitijela.. I nekakav uzv barem
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke jel možda znate.. je li moguće kupiti kolica samo s košarom bez onog sportskog dijela ili danas sve ide 2u1?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Bok svima ☺️
Taj krevetić do 9 kg bi trebali moći koristiti do nekih godinu dana, ne dobivaju prosječne bebe tako brzo na težini.
Mi imamo krevetić Stuva iz Ikee, super je, samo dosta velik, 140cm. Nadam se da će jednog dana netko spavati u njemu 😊
Sretno sutra na pregledima 🤗
Zavisi o djeteu da . Meni je J oko 10kg imao a N tek 7,5kg..
Od kume oboje imali 12kg..To je individualno zaista 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke jel možda znate.. je li moguće kupiti kolica samo s košarom bez onog sportskog dijela ili danas sve ide 2u1?
Mozes kupiti bez kosare ili as ali bez sportskog dijela ne.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Morgen ♡
Sunasce i Tani sretnooo ♥️♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro curke 😊
Sretno danas na pregledima ❤️
Evo ja obavila prvo vađenje za OGTT, popila ovu slatku otopinu i sad čekam 😅🤭
Jooooj🙈🙈sretno draga 🤞🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutrooo
Sunašce i Tani sretno na pregledu 😊❤️
Lovely dobre rezultate ti želim 🤞❤️
-
Moj malac od jutra "putuje" u trbuhu 🙈 preslatko mi je kada ga pod rukom osjetim kako se namješta 🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji