Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    29. Prosinac 2021. 09:41

Jutro cureee🥰
    Hvala vam, evo čekaaaaam, baš sam nestrpljiva zbiljaaaa, već mi dugo nije tako bilo 😂
    Cijelu noć nisam spavala 🙈 gospodična se ritala i igrala s mjehurom očito pa se nikak namjestiti i stalno na pišanje uh 
    Demi hvala na ovoj preporuci za njihaljke. Mi smo isto o tome razmišljali ali smo rekli da ćemo vidjeti kak bude išlo ali za svaki slučaj jako korisna info. Naravno, ne bi ju držali dugo u tome, ono kak i same kažete kad za treba. Ja sam mislila ono ispočetka da bude u kolicima, nadam se da će htjeti.
    Dubrovčanka zahvalna sam ti do neba ❤️ naručili smo onaj krevetić, muž je pao s nogu kad ga je vidio i još kad sam mu rekla da se ljulja ako se ne stave kotači 😂 tolko ga ni ja nisam valjda oborila s nogu kolko krevetić 😂😂😂😂😂😂😂

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 09:48

Dubrovcanka morah ti screen 🤣🤣
    https://ibb.co/z82Xkjq

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tonka341
    29. Prosinac 2021. 10:03

Kris sretno :)
    Ja isto nisam kupovala njihaljke,monitor i ostala cudesa. Mi smo kupili bas ono osnovno, kolica 3u1, krevetic,komodu za presvlacenje, hranilicu...,i evo od tih "velikih" stvari jedino je krevetic najmanje koristen, ali valjda ce bit 😁 . Mislim morat ce sad netko od njih dvojice spavati u njemu, skroz nam je uz krevet i spustena ogradica pa dode ko oni next tu me. A ovo za boravljenje preko dana ja sam mu kupila Casmatino podlogu i na nju stavila gnjezdo i vecinu dana je na podu provodio, tako planiram i sa drugim napraviti. Te Casmatino podloge su mi 🔝. Sad se igra na njoj.

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    29. Prosinac 2021. 10:05

Ajme ne gnjezdo nego baby gym 🙈. 

Ante 💙 Maro 💙

TiNa
    29. Prosinac 2021. 10:28

Evo cure i mene malo, razocarana u prosle dane, na cula svoju sogoricu kak prica bratu da kaj ja mislim kod mame ljetovati, kaj bum tu cekala renoviranje kuce, da bi joj se mogla ponudit za cuvanje malog (10mj beba) i kad smo kod toga od 9 mj kako sam tu i doma nemam grijanje ni nista ni wc (vjerujem da bi i vi bile kod mame svoje a ne kod svekrve) od kad sam tu svaki dan kuham po par puta, od rucka, palacinki, kolaca, pizze sta god si netko pozeli (jer moji imaju s bratom i sogi zajednicku ljetnu kuhinju u kojoj se kuha) malog Cuvam non stop, cim progledam igram se s njim pa poslje u setnju a ona tak o meni eto
    Svekrva nije ni mene ni muza pozvala za blagdane na rucak, bili smo kod mojih jer kucu nemamo trenutno u funkciji
    Sramota, rekao im je to

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 10:32

Sunašce83

Jutric
    Sretno pregledima❤.
    Evo curke i moja njihaljka stoji na tavanu u najlonu jos od malene. Bas mi nicemu nije sluzila i samo je smetala. Neke stvari ipak nemojte kupovati dok ne rodite i vidite hoce li biti potrebne. Najpotrebnija i najosnovnija su za sad kolica,autosjedalica i krevetic barem ja tako gledam od tih velikih stvari naravno nakon sto sam potrosila brdo novaca na nepotrebno i na kraju poklonila😬.
    Jutris sam imala poziv od kojeg mi se digla kosa na glavi🤯zvala patronazna da su dibili prijavu da sam trudnica i da bi mi dosli u posjetu danas ili sutra!!!! MOLIM🤯🤯🤯🤯🤯!!!!
    Fino sam pitala ako ih smijem odbiti i rekla je da mogu jedino kad se bebica rodi ajde moraju radi pupcica i to je to. Muka mi od njih,nadam se da ce ova nova biti malo bolja neg stara ona koza s kojom nisam naj😠😒.

Ali ne mogu probati kad nemam od koga 💁‍♀️ ili cu kupiti ili ne.Zato trazim neku razumniju cijenu,ne planiram dati 4000kn npr.
    Ma svastaaa,meni sa Janom nije uopce dosla 💁‍♀️ a sa N je morala jer mu je iz pete jos vadila krv jer sam otpustena doma za manje od 2 dana bila.
    Nisam opce znala da trudnice zovu,ovo mi je prvi glas 🙄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 10:33

Tonka341

Kris sretno :)
    Ja isto nisam kupovala njihaljke,monitor i ostala cudesa. Mi smo kupili bas ono osnovno, kolica 3u1, krevetic,komodu za presvlacenje, hranilicu…,i evo od tih "velikih" stvari jedino je krevetic najmanje koristen, ali valjda ce bit 😁 . Mislim morat ce sad netko od njih dvojice spavati u njemu, skroz nam je uz krevet i spustena ogradica pa dode ko oni next tu me. A ovo za boravljenje preko dana ja sam mu kupila Casmatino podlogu i na nju stavila gnjezdo i vecinu dana je na podu provodio, tako planiram i sa drugim napraviti. Te Casmatino podloge su mi 🔝. Sad se igra na njoj.

I mi imamo Casmatino,obozavam tu podlogu,super mi je 😊
    Ni moji nisu bili u kreveticu🤪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    29. Prosinac 2021. 10:35

Kaj se tice bebica i pregleda svima koji obavili i sve oke cestitam. Ja osjecam bebu isto jedan dan aktivan turbo drugi dan malo manje i tak. Samo da nekako izdrzim do kraja.. Ponekad po noci nemogu spavat jer neznam vise kako bi se namjestila. 28 tjedana sam sad
    Vidim i vi imate problema sa svekrvama i kad cete kaj kupovat, ja svaki mj kupim nesto lakse mi je ko i svima jer nemam milione
    Mene moja nije jos nikad ni pitala jel kaj trebam
    Ps. Poslala sam zahtjev na fb 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    29. Prosinac 2021. 10:36

TiNa

Evo cure i mene malo, razocarana u prosle dane, na cula svoju sogoricu kak prica bratu da kaj ja mislim kod mame ljetovati, kaj bum tu cekala renoviranje kuce, da bi joj se mogla ponudit za cuvanje malog (10mj beba) i kad smo kod toga od 9 mj kako sam tu i doma nemam grijanje ni nista ni wc (vjerujem da bi i vi bile kod mame svoje a ne kod svekrve) od kad sam tu svaki dan kuham po par puta, od rucka, palacinki, kolaca, pizze sta god si netko pozeli (jer moji imaju s bratom i sogi zajednicku ljetnu kuhinju u kojoj se kuha) malog Cuvam non stop, cim progledam igram se s njim pa poslje u setnju a ona tak o meni eto
    Svekrva nije ni mene ni muza pozvala za blagdane na rucak, bili smo kod mojih jer kucu nemamo trenutno u funkciji
    Sramota, rekao im je to

Bas jako ruzno od njih 😒 zao mi je za tvoju situaciju,vjerujem ti da se osjecas uzasno nakon toga😪 jos si joj tu u svim situacijama i ona tako,ma sramota!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    29. Prosinac 2021. 10:36

Tejuska jeftinije bi te izaslo da si sama otisla u Kinu i  po taj kamion s ladicama 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.