Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    28. Prosinac 2021. 08:31

Sretno s pregledima😘

Tejuska♡
    28. Prosinac 2021. 09:26

Bambolina

Amelie

Curke jel možda znate.. je li moguće kupiti kolica samo s košarom bez onog sportskog dijela ili danas sve ide 2u1?

Neke marke kolica čak i možeš. Kupuje se odvojeno konstrukcija i onda ti samo kupiš još košaru.. Peg Perego prodaje tako, Mima, Cybex Priam iako su skupa🙈, Mutsy… Baci oko na baby stranice ili samo u Google upišeš konstrukcije kolica i onda ti izbaci tko sve uopće prodaje odvojeno konstrukciju i nađeš još samo košaru 😊

Ma daj? Evo sad sam ja u soku,ocito nisam sve vidjela🤣
    Vjv jer ih nisam trazila 🤪  ja pak trazim bez kosare i to mi je smrt,od svakog po jedan model koji eto🥲
    Poludjet cu... morat cu uskoro hodat i trazit jer ovak preko webova mi ie to koma kad ih ne vidim uzivo.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    28. Prosinac 2021. 09:42

Dobro jutro cure.
    Sretno danas s pregledima, Lovely držim fige za dobar nalaz.
    Omerta baš mi je žao što ti je takva situacija i nadam se da budeš imala uskoro uzv. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

LucK
    28. Prosinac 2021. 09:44

Sunašce, Tani i Lovely sretno danas❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    28. Prosinac 2021. 10:06

posvudusa

Jutro svima. Zna li netko sljedeću informaciju jer bezuspješno pokušavam dobiti MUP telefonski 😂
    Mijenjam prezime i prebivalište nakon vjenčanja na adresu muža. Mora li on ići samnom u MUP zbog promjene prebivališta ili mogu bez njega se prijaviti na njegovu adresu gdje je on vlasnik nekretnine.

Mora ići i vlasnik stana s tobom jer treba potpisati obrazac za prijavu i pokazati svoju osobnu. Tako je bar kod mene bilo ovu jesen kad je svekar išao sa mnom.

31👩‍❤️‍💋‍👨38

anchika
    28. Prosinac 2021. 10:08

Posvudusa za prebivaliste ti treba vlasnik nekretnine, inace bi se svatko mogao prijaviti gfje zeli😁

Amelie
    28. Prosinac 2021. 10:39

Bambolina, Tejuška hvala na odg. probati ću ih naći jer mogu dobiti as a i dobra sportska kolica u obitelji pa mi je bzvz baciti pare. Nadam se da će se nešto naći;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    28. Prosinac 2021. 10:47

Tani1984

Jutro cure…
    Gotov pregled, mališa napredniji za tjedan i 1 dan, 484 g. , dugonog 🤭,zadak, kontrola za 3tjedna.. Stroga dijeta jer sam previše kila dobila :( ..moram OGTT napraviti do idućeg pregleda.
    18.1. idući pregleda..
    Cure sretno danas na pregledima..
    Ja sad odoh u horizontalu,jer oka sklopila noćas nisam..

Bas mi je drago da je maleni dobro i da lijepo napreduje 💚
    Koliko si kila dobila kad te salje na dijetu?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Prosinac 2021. 10:48

Amelie

Bambolina, Tejuška hvala na odg. probati ću ih naći jer mogu dobiti as a i dobra sportska kolica u obitelji pa mi je bzvz baciti pare. Nadam se da će se nešto naći;)

Ma naravno,super je to,nadam se da budes 🤞🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    28. Prosinac 2021. 14:08

Tani i Sunašce čestitam na super pregledima 🥰💙
    Lovely meni djeluje da je to oke.. A ovo minimalno odstupanje ne bih rekla da je neki problem, nadam se da će i doktor biti takvog mišljenja jer ih ima svakakvih 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.