Lu, ne brini za robicu - ona je danas toliko dostupna ako je sila odeš u neku prvu trgovinu i sve kupiš na jednom mjestu. Ja ću sad u prvoj rundi spremiti max do 68 (uglavnom 56 i 62)- to bi nam trebalo za prvih 2-3 mjeseca biti ok. 68 će vjerojatno već nešto i kraće trebati s obzirom na ljeto pa ću tu stati.
Ja sam jučer radila popis za svoju torbu to mi je sad zapravo prioritet i to bi htjela u iduca dva tjedna rijesiti (meni se radi prve trudnoce duboko ukorijenio strah od prijevremenog poroda pa evo nek se nađe i stoji - nema se šta pokvariti)...
A onda sam odmah napravila spisak i za sve stvari za bebu koje smatram da nam trebaju za pocetak - one i nisu toliko hitne zato bi i sad malo čekala ako bi bili kakvi popusti kojih trenutno nema.
Dubrovčanka, ako misliš na onu torbu koja ide uz kolica, mi smo to u kompletu sa kolicima dobili pa nisam nikad to zasebno pretrazivala.
Šta se tiče te torbe za bolnicu kontam to pripremit početkom drugog mjeseca. Valjda je ok. U 37.tjednu sam 14.2 😅
Obično tako i piše, cca od 36 tt.
Kod mene je to malo specifično pa ću zato ranije radi vlastitog mira. Još k tome u bolnicu odlazim 100 km dalje pa nije baš da mi suprug u istom danu vozi 3 puta stvari.
Nohha istog sam misljenja kao i ti. Zbog loseg iskustva iz prve T moja torba sa uloscima pidzamama i ostalim potrepstinama ce biti spremna u 30tt. Nek sam ja mirna.
Sunasce moja sucut , drzi se 🥺
Nohha istog sam misljenja kao i ti. Zbog loseg iskustva iz prve T moja torba sa uloscima pidzamama i ostalim potrepstinama ce biti spremna u 30tt. Nek sam ja mirna.
Sunasce moja sucut , drzi se 🥺
Eto ti me onda najbolje razumiješ.
Zato mi je to u iduca dva tjedna prioritet.
A sad bodić više manje - to se lako pribavi.
Sunasce zao mi je radi vaseg gubitka 😞
Dubrovcanka hvala za preporuku za tajice 😍
Cure s koronom, ili potencijalnom zarazom, držite se 💪

Sunasce moje iskreno saucesce 🙏💔 Drzi mi se 😪
Cure s koronom da vas cim brze prode ♥️ bez ikakvih posljedica ♡
Mi sutra rano u 6h vec krecemo🥲drzite nam fige da sve dobro prode i da se brzo oporavi ♥️🙏

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka ja sam uzela ovu preko Zalanda, meni je veličinom onako taman,ne sviđaju mi se one glomazne ali ne znam kako će to biti u praksi i koliko toga će trebati potrpati unutra kad negdje krenemo 😁 https://ibb.co/cJcrBrr
Tejuska držimo fige naravno 🤞🤞🤞 sretno sutra 💕
Robicu sam i ja kupovala 56 i 62 te nešto sitno 68 jer isto čekam da vidim kakvo će vrijeme biti dok dođemo do tog broja,računam da će biti već ljeto.

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sunasce moje iskreno saucesce 🙏💔 Drzi mi se 😪
Cure s koronom da vas cim brze prode ♥️ bez ikakvih posljedica ♡
Mi sutra rano u 6h vec krecemo🥲drzite nam fige da sve dobro prode i da se brzo oporavi ♥️🙏
Neka je sretno 🙏❤️🌹
Sunašce iskrena sućut ❤️
Tejuska sretno sutra i nek sve prođe u najboljem redu! 😊
Posvudusa ja sam dobila kao torbu, ali mi se ruksak čini praktičniji pa ću si ga malo poslije nabavit. A za svekrvu 🤔🤔 baš sam ostala bez teksta, čudne li žene kako joj se samo da biti sama u 100 kvadrata...jako sebično.

Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika
Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika
https://ibb.co/RTS7LYD
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji