Tejuska jeftinije bi te izaslo da si sama otisla u Kinu i po taj kamion s ladicama 😂
Uzas 🤣🤣 tocno ne vjerujem hahahhah
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tina drži se. Nego kod koga ces biti ako ne kod svoje mame?! Ako ne smetaš vlastitoj mami i drago joj je da si tu, onda nitko drugi nema pravo glasa. Ako šogorica ne može živjeti u zajednici, onda neka sele u vlastiti stan.
Cure evo i ja danas napokon na pola puta. Iako spadam u proljetne bebe, vidim da sam jedna od "najmlađih" ovdje 🤭Svi su mi govorili kako trudnoća brzo prolazi. Bome, meni nikad ništa u životu nije sporije išlo. Vjerojatno je to do mene, do ovog silnog mirovanja i do toga što sam 90% trudnoće dosad bila sama sa svojim mislima. Ne mogu dočekat 2. mjesec da mi muž dođe, samo da sve bude uredu do tad 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sunasce83 hahah bas ti hvala ❤️ I jest tako!
Cure, imate li vi pojačani iscjedak? Meni se pojačao nekako zadnjih dana, ono baš osjetim mokre gaćice i moram se presvući. Znam da je to sve normalno u trudnoći, ali ono što mene muči je što mi je iscjedak žućkasti-smeckasti. Nemam nikakvih tegoba, nema svraba, nema nikakvog mirisa. Ja sam sve donedavno još uvijek lagano izbacivala staru, smeđu krv od hematoma pa mislim da su možda to još uvijek neki ostaci krvi. (S obzirom da mi je i urinokultura uredu, samo su pronađeni eritrociti - odnosno krv, nekako sam sklona misliti da još uvijek imam ostatke hematoma koji malo zavrse i u mokraći očito). Što mislite može li to biti to ili je nešto drugo? Kakav je vama taj iscjedak? Svakako cu napomenuti to gynu, ali pregled mi je za 2 tjedna pa ne znam bi li ga trebala i prije obavijestiti?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Da li koja trudnica ima probleme sa stolicom tj hemoroidima i da li nesto koristi za to ili je isla na pregled :/
Sunasce83 hahah bas ti hvala ❤️ I jest tako!
Cure, imate li vi pojačani iscjedak? Meni se pojačao nekako zadnjih dana, ono baš osjetim mokre gaćice i moram se presvući. Znam da je to sve normalno u trudnoći, ali ono što mene muči je što mi je iscjedak žućkasti-smeckasti. Nemam nikakvih tegoba, nema svraba, nema nikakvog mirisa. Ja sam sve donedavno još uvijek lagano izbacivala staru, smeđu krv od hematoma pa mislim da su možda to još uvijek neki ostaci krvi. (S obzirom da mi je i urinokultura uredu, samo su pronađeni eritrociti - odnosno krv, nekako sam sklona misliti da još uvijek imam ostatke hematoma koji malo zavrse i u mokraći očito). Što mislite može li to biti to ili je nešto drugo? Kakav je vama taj iscjedak? Svakako cu napomenuti to gynu, ali pregled mi je za 2 tjedna pa ne znam bi li ga trebala i prije obavijestiti?
Ja od samog početka imam dosta jaki iscjedak.. uglavnom bude bijel prema žućkastom. Doktor je rekao da je to sve ok. Sad sam se već navikla i ne obazirem se.. samo češće mijenjam veš. Vjerujem da se još čistiš od hematoma i da je to sve ok, posebno što nema nikakvih drugih simptoma;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo cure i mene malo, razocarana u prosle dane, na cula svoju sogoricu kak prica bratu da kaj ja mislim kod mame ljetovati, kaj bum tu cekala renoviranje kuce, da bi joj se mogla ponudit za cuvanje malog (10mj beba) i kad smo kod toga od 9 mj kako sam tu i doma nemam grijanje ni nista ni wc (vjerujem da bi i vi bile kod mame svoje a ne kod svekrve) od kad sam tu svaki dan kuham po par puta, od rucka, palacinki, kolaca, pizze sta god si netko pozeli (jer moji imaju s bratom i sogi zajednicku ljetnu kuhinju u kojoj se kuha) malog Cuvam non stop, cim progledam igram se s njim pa poslje u setnju a ona tak o meni eto
Svekrva nije ni mene ni muza pozvala za blagdane na rucak, bili smo kod mojih jer kucu nemamo trenutno u funkciji
Sramota, rekao im je to
Bas jako ruzno od njih 😒 zao mi je za tvoju situaciju,vjerujem ti da se osjecas uzasno nakon toga😪 jos si joj tu u svim situacijama i ona tako,ma sramota!
E nemogu ti opisat ona u 4mj nije morala oprat jedan tanjur, Cak me i sama mama znala spotat da sta tolko kuham i malom sam posebno skuhala, od juhice, pirea. Evo ne makla se ako lazem. Inace sam radoholicar. Stalno nesto si nadem. I volim kuhat. Ali, da moze tak mom bratu pricat i da dokle cu ja bit tu da mi je mjesto uz muza., znam da je. Ali ovdje je moja mama. Nisam znala da cu ostat trudna bas kad smo krenuli u radove nakon 1,5g pokusavanja. Sta je tu je bitno je da se napravi. Ne smetam njoj i nisam joj na teret.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Demi pa čestitke na 20 tjedana ❤️🌟. Sad sve ide brže vidit ćeš,a još kad mužić dođe taman ćeš se opustit i uživati. Meni na Dane znao tako bit iscjedak kao da sam se pišnula. Al vodenkast. Ja bi se prepala i išla u wc da vidim odma šta je. Vjerujem da su tebi ti ostaci pomiješani sa normalnim iscjedkom. Nekako stvarno vjerujem da tebi sad predstoji mirno razdoblje.
Tako je i meni Al mislim da je to to normalno
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Evo ja isto ne bih htjela pretjerivati s đinđama za dijete, a kako znati što će htjeti koristiti a što ne prije nego probamo 🙈 Pitam se kad stvarno budem morala nešto raditi/ skočiti oprati kosu u što ju je najbolje staviti? Kolica? Da li je gnijezdo pametno uzimati? Gnijezdo se vjerojatno još kraće koristi od njihalice🙈 Puno stvari ćemo dobiti od rodbine već korišteno pa možda bih mogla kupiti sama tu babybjorn.. a opet bzvz mi je ako u tome smije biti 15 min dnevno:/ Što ću štopati vrijeme.. radije ne bi da uopće bude u nečemu što nije baš najbolje za razvoj. A to sa spuštanjem na pod.. mogu li bebe odmah ili se preporučuje nešto kasnije?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Demi ja sam cijelo vrijeme imala pojačan iscjedak, zadnjih dana mi je smanjio, sad sam trudna skoro 25 tjedana.
Neki dan je postao žut i gusci, svrbilo me izvana pa sam stavila jedan canesten i prošlo.
To kod tebe mi se čini skroz normalno, ako nema mirisa i ne svrbi.
Tonka i ja sam tako, ravna podloga i baby gym, super stvar. Nismo ga spominjali tu čini mi se, a mislim da smo ga mi počeli koristiti dosta rano, već oko prvog mjeseca.
Tina drži se. Nego kod koga ces biti ako ne kod svoje mame?! Ako ne smetaš vlastitoj mami i drago joj je da si tu, onda nitko drugi nema pravo glasa. Ako šogorica ne može živjeti u zajednici, onda neka sele u vlastiti stan.
Cure evo i ja danas napokon na pola puta. Iako spadam u proljetne bebe, vidim da sam jedna od "najmlađih" ovdje 🤭Svi su mi govorili kako trudnoća brzo prolazi. Bome, meni nikad ništa u životu nije sporije išlo. Vjerojatno je to do mene, do ovog silnog mirovanja i do toga što sam 90% trudnoće dosad bila sama sa svojim mislima. Ne mogu dočekat 2. mjesec da mi muž dođe, samo da sve bude uredu do tad 🙏
Neznam sta ona ima samnom, ona je u svojoj kuci s bratom, moji su zasebno na istom dvoristu druga kuca
I ja sam kod mame
Zajedno svi jedemo, skuhavam vec 4 mj perem sude Cuvam necaka obozavam ga. Znaci od setnje u kolicima do igranja, vozimo autice ko da je moja beba. I ona tako. I ona kaze da ja jedva cekam da legnem kad nisam s njim, ili odem nekud. Halo, zeno ja trudna nesmijem lec a ona nije jednu zlicu podigla
Ma ne.... Pa sta si vece djubre to si valjda bolji ja svima fino lijepo udovoljavam da bi me se posralo
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji