Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    28. Prosinac 2021. 14:13

Čestitke na super pregledima! Vau Sunašce, ja sam sad na +4 😂.
    Pitanje:  Kad je najbolje vrijeme za 4D/5D ultrazvuk (koja je uopće razlika)? I imate li preporuku gdje bi to u Splitu mogla napraviti (i po kojoj cijeni)? Htjela bih provest muža sa sobom na taj pregled, ali bojim se da će proći optimalno vrijeme za to dok on dođe s broda. Pitam za Split jer planiramo ići u Split pa bi možda tamo usput i napravila taj pregled za slučaj da moj dr. ovdje u Dbk ne bude dozvoljavao pratnju na pregledu (jer trenutno je tako zbog korone). 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    28. Prosinac 2021. 14:35

Demi30

Pitanje: Kad je najbolje vrijeme za 4D/5D ultrazvuk (koja je uopće razlika)? I imate li preporuku gdje bi to u Splitu mogla napraviti (i po kojoj cijeni)? Htjela bih provest muža sa sobom na taj pregled, ali bojim se da će proći optimalno vrijeme za to dok on dođe s broda. Pitam za Split jer planiramo ići u Split pa bi možda tamo usput i napravila taj pregled za slučaj da moj dr. ovdje u Dbk ne bude dozvoljavao pratnju na pregledu (jer trenutno je tako zbog korone).

Tako sam i ja na +4.. sad jesu kolači ili bebolina nisam sigurna😂🙈 Jedva čekam pregled idući pon.. samo da bude sve ok.. sad već štrikam..🙄 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Demi30
    28. Prosinac 2021. 14:36

Amelie

Demi30

Pitanje: Kad je najbolje vrijeme za 4D/5D ultrazvuk (koja je uopće razlika)? I imate li preporuku gdje bi to u Splitu mogla napraviti (i po kojoj cijeni)? Htjela bih provest muža sa sobom na taj pregled, ali bojim se da će proći optimalno vrijeme za to dok on dođe s broda. Pitam za Split jer planiramo ići u Split pa bi možda tamo usput i napravila taj pregled za slučaj da moj dr. ovdje u Dbk ne bude dozvoljavao pratnju na pregledu (jer trenutno je tako zbog korone).

Tako sam i ja na +4.. sad jesu kolači ili bebolina nisam sigurna😂🙈 Jedva čekam pregled idući pon.. samo da bude sve ok.. sad već štrikam..🙄

Dobro je, sad mi je lakše 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

LucK
    28. Prosinac 2021. 14:46

Tani i Sunašce bravo za super preglede 🤩
    Lovely držim fige da te ne zeza za to malo odstupanje 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Shea
    28. Prosinac 2021. 15:11

posvudusa

Jutro svima. Zna li netko sljedeću informaciju jer bezuspješno pokušavam dobiti MUP telefonski 😂
    Mijenjam prezime i prebivalište nakon vjenčanja na adresu muža. Mora li on ići samnom u MUP zbog promjene prebivališta ili mogu bez njega se prijaviti na njegovu adresu gdje je on vlasnik nekretnine.

Što se tiče prijave prebivališta, muž može preko egrađani dati suglasnost za tebe i onda samo odeš u MUP i oni to povuku. Isprobano neki dan i službenica se čudila jer joj je prvi slučaj da je netko znao da se može preko egrađani i napravio to :)

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

Demi30
    28. Prosinac 2021. 15:15

Dubrovčanka

Demi ja skontala pratnju na porodu. Al kad sam vidila danas koliko ih je zaraženo mislim da ni neće bit 🤣.
    Inače je najbolje ići oko 27og tjedna.

Ma ne ne, nego mom gynu piše na vratima da zbog trenutne epidemioloske situacije nije dozvoljena pratnja na pregledima. Čula sam da u Marin meda jest, ali eto ne znam koliko mi je potrebno ici na to i davat 500-600 kn dodatno samo da bi muž ušo.  Iako bi bas volila radi njega jer ce propustit veliki dio trudnoce

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    28. Prosinac 2021. 15:30

Dubrovčanka

Demi oni ti ne daju slikice tamo. Navodno im to nešto ne radi. I imaju bzvz uzv po meni. Tamo sam radila nifty pa bila. U šparca je super uređaj. On mi je kao doktor vrhunski tako da se naruči u njega na vrijeme. Dobit ćeš DVD i slike. Ja imam sad cijeli pregled na mobu npr. Jedino ta doktorica zeznula Al mi je plus šta je stvarno detaljno pogledala bebu.

Super, hvala ti na preporuci. Jedino mi je malo problem sto cu ja bit oko 28tt kad on dođe, a dok se uputimo u Split proći ce jos bar tjedan dana. Ne znam je li mi to kasno, ima li smisla tad 🤷‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    28. Prosinac 2021. 17:10

Dubrovčanka jučer sam zakasnila, ali čestitke na punih 30 🤭🤭 još malo 😂 škicnula sam sve stvarčice, sve je preslatko ❣️
    Ja sam jučer kupila neke bodiće male, nisam mogla odoliti, išli kupiti haljinice maloj, a onda sam morala i za bebušku 😅
    Lovely zašto si radila OGTT sad u 20tt? On se radi 24-28tt, osim naravno ako nema neke posebne indikacije prije ili neka povijest 🤷‍♀️ baš je sitno povišena ta druga vrijednost, ali ako ti gin nije razuman skroz dovoljno da ti prikelji gestacijski 🥴 ako te još ovako na svoju ruku poslao ranije pa ti još bude pravio problem, traži da ponoviš pretragu za 4 tj kad se po nekoj proceduri i šalje. Meni to isto sve normalno kad je tako malo povišenje i evo ja živi dokaz da uopće ništa ne znači, ja ponovila ogtt za 5 dana na kraju i nalaz ispao super. Može biti hrpa toga što je dovelo do tak malog povišenja. Svakako držin fige da ne ispadne tih 0.3 nikakva drama i da se ne zezaš još i s tim sad ✌️
    Žene, kak vaša leđa? Mene svaki dan počne lovit, ne znam kak da se više namjestim kad legnem 😓

Arsancres
    28. Prosinac 2021. 17:14

I Demi30 samo se ti naruči, nema veze jel ispadne na kraju 28tt ili 30tt, ja imam baš skroz dobre fotke iz prve trudnoće u tim nekim kasnijim tjedima. Više je stvar kak se beba namjesti tj. da baš ne zabije lice u posteljicu, većinom se znaju već i okrenuti glavom dolje pred kraj pa teže bude uhvatiti fotke, ali ne brigaj za to što je kao "kasnije". Evo ja s ovom malom npr. ni puno ranije nisam mogla uhvatiti nikakve posebne fotke, samo jedan pregled i to čini mi se tamo 22tjedan il tak nekak, baš da se lice vidi, a svaki put mi prebaci na 4d i neku fotku napravi, makar nogice 😅
    A toliko puta sam iste priče čula, da se žene naruče u "idealnim" tjednima pa ne ispadne idealno 😁😁
    Odi ti svakako, držim fige da bude materijala za fotke ❤️

Demi30
    28. Prosinac 2021. 17:53

Dubrovčanka i Arsancres hvala na savjetima. Naručit ću se pa kako god bilo ☺️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.