Tina drži se. Nego kod koga ces biti ako ne kod svoje mame?! Ako ne smetaš vlastitoj mami i drago joj je da si tu, onda nitko drugi nema pravo glasa. Ako šogorica ne može živjeti u zajednici, onda neka sele u vlastiti stan.
Cure evo i ja danas napokon na pola puta. Iako spadam u proljetne bebe, vidim da sam jedna od "najmlađih" ovdje 🤭Svi su mi govorili kako trudnoća brzo prolazi. Bome, meni nikad ništa u životu nije sporije išlo. Vjerojatno je to do mene, do ovog silnog mirovanja i do toga što sam 90% trudnoće dosad bila sama sa svojim mislima. Ne mogu dočekat 2. mjesec da mi muž dođe, samo da sve bude uredu do tad 🙏
E i meni je brzo proslo sjecam se 7mj i mora kad smo muz i ja ugledali test. I evo 28 tjedana proslo. Stvarno nikad mi nije nista tako brzo proslo. Pre brzo. Znam kako ti je ja sam bez muza 4mjeseca vidimo se 1mjesecno on ide na posao i zuri s tim radovima svaki sat iskoristi na radove. Sve mi ga zao. Bit ce sve u redu. Samo opusteno. Evo vec smo u 1mj gledaj to tako i to ce taj tren kao i sve do sad ❤️uz tebe sam
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
TiNa baš mi je žao. Nekim ljudima koliko god da učiniš nikad nije dovoljno. Probaj se ne obazirati ali znam i sama koliko je teško. Al misli na sebe i svoju bebicu. Ko ih šljivi ❤️
Bas si to dobro rekla, nikad dosta. Sto vise dajes nikad zadovoljni jos si posran. Inace me to nebi diralo Al sad su malo pojačani hormoni i jedva cekam da se vratim kuci i da ti radovi zavrse., pokusavam se ne stresirat iako sam se neki dan plakala kao kisa. I onda je beba postala jako aktivna.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Joj treba mi pomoc malo sam u panici. Naime, danas sam isla pojest komad torte i jedan sloj torte je trebao biti beze kora (bjelanjak i šećer) ali nije se stvrdnulo bilo je dosta tekuće. Zvala sam sestričnu koja je radila tortu jer sam se bojala da nije snijeg od bjelanjaka sirov i ona je rekla da joj nije dobro ispalo ali da se peklo u pećnici 40 minuta. Ja sam pojela malo od snijega kako bi rekla i malo ostalog i ostavila kada sam skuzila. Ali sam sam u panici da to nije dovoljno pečeno i da su to ipak sirova jaja tj bjelanjak. Sto mi je činiti? Trebam li se testirat na salmonelu, toksoplazmu, listeriju?
Katsy uzmi hemopropin, meni on ne pomaze toliko ali je dozvoljen u trudnoci. Takoder, unosi vise vlakana i pij vode da ti stolica bude meksa i da ne nadrazuje hemice.
Mariina ako se peklo 40 min, bjelanjci su peceni.. Ne brini
Anchika hvala. Ja se inače strašno bojim bolesti, pogotovo sad u trudnoći. Već vidim da ću se danima brinuti
Meni došao nalaz krvi, čini mi se da sam postala anemična blago. Samo to je tako minimalno da vjerujem ds nema potrebe za nekom terapijom.
https://ibb.co/7kCKkn6
Mislim da ti nece dat nikakvu th, probaj unosit sve sto sadrzi crvenu boju, borovnice, meso, i slobodno si popij dva gutljaja kupinovog ili crnog vina. Nece ti nista biti a za krvnu sliku kazu odlicno. Meni je hemoglobin malo vise nego tebi a zeljezo mi je 12 i nije mi dala nikakvu th rekla je da je to sve oke.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tina, ako ta žena ima svoju kuću koji vrag ti njoj smetaš ako nisi kod nje? Nek si onda napravi kuhinju kod sebe i nek sama kuha sebi i svom djetetu i vas pusti na miru.
Obožavam te ljude kojima samo paše kad je po njihovom, čuj ti njoj smetaš nit si joj u kući nit išta.
Zašto je uopće njeno dijete stalno kod vas? Šta ona nema potrebu odgajati svoje dijete? Ona bi sad sluškinju najradije.
Njoj ja smetam a ja kod mame kuzis, ne kuzim ni ja. Ja bi sad trebala bit njena sluskinja, a i bila sam od 9 mj kaj je najbolje
Ima svoju kuhinju Al njima je ljepse sto koriste zajednicku ljetnu, pa naravno da je ljepse dolje se skuha tj 4 mj kuham ja oni se najedu dignu i pa pa... Ja sve oprala skuhala i cuvala malog. Nemogu vjerovat da je izrekla takve lazi.a da ju vidite rekli bi mila draga nemoguce, svaka nedjelja na misi cici mici umiljata. Najgore. Ja bar kazem sta mislim i iskrena sam uvijek pa tko kak zeli. Ne glumatam zato ljudima i smetam
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Mariina koliko sam se ja najela sushija dok nisam ni znala da sam trudna i još sam se ludila zasto mi se toliko jede 😂 Kad sam skuzila da sam trudna, bila sam se malo zabrinula zbog te sirove ribe, ali zabrinutost je brzo prošla jer je dosla eserihija, krvarenje i bolovi zbog hematoma i dijagnoza prijeteceg pobacaja. Tako da vise nisam ni razmisljala o sushiju. Hocu ti rec, tesko da ti nesto moze biti od sirovih jaja (a nisu sirova sigurno) i da budes sretna da nemas vecih problema 😂🥰
Tina šogorica ti je poprilično zločesta. Ja isto više ništa ne trpim i pitala bi je direktno koji je njezin problem. Kad me nešto izjeda, ne mogu to držat u sebi. Odmah ja to direktno riješavam i mogu ti reć da pali.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovcanka uf svaki dan bi ga jela 😂 E što se tiče ovog Redovita praha, ne znam koliko košta, ali to su timove psyllium ljuskice. Njih imaš kupit u bio&bio, butizi zdravlja, tvornici zdrave hrane... Mozda i u dm-u i mulleru na prehrani. To sam ja znala često koristit, iskreno vjerujem da ti je povoljnije. Žličicu toga bi razmutila u malo vode i ujutro bi popila. To su prirodna vlakna, super stvar. E jesi li počela pit Pandu? Kakvog je okusa? Ovi drugi Omnibiotici su očajnog okusa, pa se ne nadam da je i Panda bolja 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji