Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    29. Prosinac 2021. 11:48

Demi30

Tina drži se. Nego kod koga ces biti ako ne kod svoje mame?! Ako ne smetaš vlastitoj mami i drago joj je da si tu, onda nitko drugi nema pravo glasa. Ako šogorica ne može živjeti u zajednici, onda neka sele u vlastiti stan.
    Cure evo i ja danas napokon na pola puta. Iako spadam u proljetne bebe, vidim da sam jedna od "najmlađih" ovdje 🤭Svi su mi govorili kako trudnoća brzo prolazi. Bome, meni nikad ništa u životu nije sporije išlo. Vjerojatno je to do mene, do ovog silnog mirovanja i do toga što sam 90% trudnoće dosad bila sama sa svojim mislima. Ne mogu dočekat 2. mjesec da mi muž dođe, samo da sve bude uredu do tad 🙏

E i meni je brzo proslo sjecam se 7mj i mora kad smo muz i ja ugledali test. I evo 28 tjedana proslo. Stvarno nikad mi nije nista tako brzo proslo. Pre brzo. Znam kako ti je ja sam bez muza 4mjeseca vidimo se 1mjesecno on ide na posao i zuri s tim radovima svaki sat iskoristi na radove. Sve mi ga zao. Bit ce sve u redu. Samo opusteno. Evo vec smo u 1mj gledaj to tako i to ce taj tren kao i sve do sad ❤️uz tebe sam 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Prosinac 2021. 11:54

Dubrovčanka

TiNa baš mi je žao. Nekim ljudima koliko god da učiniš nikad nije dovoljno. Probaj se ne obazirati ali znam i sama koliko je teško. Al misli na sebe i svoju bebicu. Ko ih šljivi ❤️

Bas si to dobro rekla, nikad dosta. Sto vise dajes nikad zadovoljni jos si posran. Inace me to nebi diralo Al sad su malo pojačani hormoni i jedva cekam da se vratim kuci i da ti radovi zavrse., pokusavam se ne stresirat iako sam se neki dan plakala kao kisa. I onda je beba postala jako aktivna. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Mariina1106
    29. Prosinac 2021. 12:00

Joj treba mi pomoc malo sam u panici. Naime, danas sam isla pojest komad torte i jedan sloj torte je trebao biti beze kora (bjelanjak i šećer) ali nije se stvrdnulo bilo je dosta tekuće. Zvala sam sestričnu koja je radila tortu jer sam se bojala da nije snijeg od bjelanjaka sirov i ona je rekla da joj nije dobro ispalo ali da se peklo u pećnici 40 minuta. Ja sam pojela malo od snijega kako bi rekla i malo ostalog i ostavila kada sam skuzila. Ali sam sam u panici da to nije dovoljno pečeno i da su to ipak sirova jaja tj bjelanjak. Sto mi je činiti? Trebam li se testirat na salmonelu, toksoplazmu, listeriju?

anchika
    29. Prosinac 2021. 12:14

Katsy uzmi hemopropin, meni on ne pomaze toliko ali je dozvoljen u trudnoci. Takoder, unosi vise vlakana i pij vode da ti stolica bude meksa i da ne nadrazuje hemice.
    Mariina ako se peklo 40 min, bjelanjci su peceni.. Ne brini

• Mariina1106
    29. Prosinac 2021. 12:28

Anchika hvala. Ja se inače strašno bojim bolesti, pogotovo sad u trudnoći. Već vidim da ću se danima brinuti 

TiNa
    29. Prosinac 2021. 12:45

posvudusa

Meni došao nalaz krvi, čini mi se da sam postala anemična blago. Samo to je tako minimalno da vjerujem ds nema potrebe za nekom terapijom.
    https://ibb.co/7kCKkn6

Mislim da ti nece dat nikakvu th, probaj unosit sve sto sadrzi crvenu boju, borovnice, meso, i slobodno si popij dva gutljaja kupinovog ili crnog vina. Nece ti nista biti a za krvnu sliku kazu odlicno. Meni je hemoglobin malo vise nego tebi a zeljezo mi je 12 i nije mi dala nikakvu th rekla je da je to sve oke. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Prosinac 2021. 12:50

posvudusa

Tina, ako ta žena ima svoju kuću koji vrag ti njoj smetaš ako nisi kod nje? Nek si onda napravi kuhinju kod sebe i nek sama kuha sebi i svom djetetu i vas pusti na miru.
    Obožavam te ljude kojima samo paše kad je po njihovom, čuj ti njoj smetaš nit si joj u kući nit išta.
    Zašto je uopće njeno dijete stalno kod vas? Šta ona nema potrebu odgajati svoje dijete? Ona bi sad sluškinju najradije.

Njoj ja smetam a ja kod mame kuzis, ne kuzim ni ja. Ja bi sad trebala bit njena sluskinja, a i bila sam od 9 mj kaj je najbolje
    Ima svoju kuhinju Al njima je ljepse sto koriste zajednicku ljetnu, pa naravno da je ljepse dolje se skuha tj 4 mj kuham ja oni se najedu dignu i pa pa... Ja sve oprala skuhala i cuvala malog. Nemogu vjerovat da je izrekla takve lazi.a da ju vidite rekli bi mila draga nemoguce, svaka nedjelja na misi cici mici umiljata. Najgore. Ja bar kazem sta mislim i iskrena sam uvijek pa tko kak zeli. Ne glumatam zato ljudima i smetam 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Demi30
    29. Prosinac 2021. 13:48

Mariina koliko sam se ja najela sushija dok nisam ni znala da sam trudna i još sam se ludila zasto mi se toliko jede 😂 Kad sam skuzila da sam trudna, bila sam se malo zabrinula zbog te sirove ribe, ali zabrinutost je brzo prošla jer je dosla eserihija, krvarenje i bolovi zbog hematoma i dijagnoza prijeteceg pobacaja. Tako da vise nisam ni razmisljala o sushiju.  Hocu ti rec, tesko da ti nesto moze biti od sirovih jaja (a nisu sirova sigurno) i da budes sretna da nemas vecih problema 😂🥰
    Tina  šogorica ti je poprilično zločesta.  Ja isto više ništa ne trpim i pitala bi je direktno koji je njezin problem. Kad me nešto izjeda, ne mogu to držat u sebi. Odmah ja to direktno riješavam i mogu ti reć da pali.

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    29. Prosinac 2021. 14:04

Dubrovcanka uf svaki dan bi ga jela 😂 E što se tiče ovog Redovita praha, ne znam koliko košta, ali to su timove psyllium ljuskice.  Njih imaš kupit u bio&bio, butizi zdravlja, tvornici zdrave hrane... Mozda i u dm-u i mulleru na prehrani.  To sam ja znala često koristit, iskreno vjerujem da ti je povoljnije. Žličicu toga bi razmutila u malo vode i ujutro bi popila. To su prirodna vlakna, super stvar.  E jesi li počela pit Pandu? Kakvog je okusa?  Ovi drugi Omnibiotici su očajnog okusa, pa se ne nadam da je i Panda bolja 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    29. Prosinac 2021. 14:04

Ti ove * Ne "timove" 😂 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.