Jutro! Hvala na pozitivi, to nam treba! Ja i mm smo u 4.mj bili poz. Kao cijepit ćemo se na jesen jednom dozom, ali sada ja ipak nebudem. Na poslu sam sama u uredu, klinci škola, nigdje ne idemo ni ne družimo se. Samo neka sve bude ok!
Bit će sve ok, prebolili ste tako da opet imaš neko vrijeme imunitet. Ja se isto nebi cijepila u trudnoći, ali nije mi žao da sam se prije i vjerujem da to nema nikakve veze sa pobačajima.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Bok moje trudnice😄,
Ima li koja ovdje da su joj nestalo simptomi odjednom. Konkretno meni su grudi u pitanju. U šestom sam tjednu i već sam se jutros isplakala 🥺. Tako mi je bilo i u prošloj trudnoći koja je na kraju bila blighted. Hvala vam
Meni su u prošloj normalnoj trudnoći odjednom nestali simptomi u šestom tjednu, grudi mi nisu više bile bolne ni napete, i ja sam ko bez duše taj dan poletjela na pregled jer sam bila isprepadana zbog pobačaja (missed abortion godina prije)... Ja tamo, ležim, nikakava, kaže ginekologica Čestitam, kuca srce ❤️... Simptomi mogu nestajati i to je znak da se organizam dobro adaptira na razine trudničkih hormona. Ne mora odmah biti nešto negativno i vjerujem i nadam se da kod tebe nije.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Dubrovčanka simptomi se pojavljuju i nestaju. Ja u prošloj trudnoći nisam imala nikakav simptom (osim prejedanje ;-) ) a sada muku mučim sa mučninama i supernjuhom.
Nakon svakog traumatskih iskustva ljudska psiha postaje preosjetljiva u sličnim situacijama. Jako se brineš, što je prirodno jer se bojiš starog iskustva. Pokušaj neke tehnike opuštanja i obavezno odvraćanja misli.
Kad ideš na pregled kod gin da dobiješ određeni mir i sigurnost?
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja sam danas 7+0 i isto okrećem se u krevetu i grudi ne bole, još navečer su me boljele. Isto sam se prepala. Al trudnoću mi je gin potvrdila i vidjelo se srce pa se nadam da je sve ok.
U početku sam imala kao neki žućkasti iscjedak, sad ga neko vrijeme nije bilo i danas opet. Al ne znam jel se to meni samo čini, jer inače izbjegavam dnevne uloške, a danas sam stavila radi sigurnosti jer sam išla u ured. Pa ne znam jel to jače primijetim na ulošku. A gaćice skoro pa i nemam bijele, sve su šarene i u jarkim bojama, tako da isto ne znam koliko na njima dobro mogu primijetit boju. Sva sam nešto zbunjena danas 🙄
👫 '93 oboje
WannaBeMommy bas sam svratila pitat u vezi iscjetka, meni ga ugl. nema al onda se pojavi.. evo danas je bas onako gust, pa da provjerim kakva je situacija kod ostalih?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ja nemam nikakav 🤣 valjda je i to normalno😄
Volila bi da ga nema nikako 🙈 ali tjesim se da je okej jer je skroz bijel, nema krvi ni smeckarenja
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Normalno je imati iscjedak, trebao bi biti bez boje i mirisa. Meni bude žućkast ali mislim da je to od urina, dok nema krvi sve je ok!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Normalno je imati iscjedak, trebao bi biti bez boje i mirisa. Meni bude žućkast ali mislim da je to od urina, dok nema krvi sve je ok!
Pretpostavila sam da je okej, ali bolje provjerit 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Dobrodošla Sunašce83. U kojem si tjednu? Koja muka tebe muči?? 🤪🤔
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣