Ja sam dobila uputnice za krvnu sliku i urin, za štitnjaču i urinokulturu. Papa-test mi nije stariji od godinu dana, pa ga neću raditi. Mislim da su to neke početne pretrage što treba uraditi svaka trudnica.
Poslije se rade brisevi, šećer... Zaboravila sam više, ali to je posao ginekologice.
Ja ću tek za 8-9 dana ići da vidim ima li otkucaja... Nadam se najboljem...
Ugodnu nedjelju svima!
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Pozdrav buduće mame… I ja dobila plusić na testu..zvala sam dr koji mjenja moju dr i tek idem na prvi pregled 2.8 nemogu doćekati.. Sad me zanima ako mi možete reči nakon prvog pregleda dali ste morale vaditi krv, urin ili kako to uopče ide, prva trudnoća 🥳
Dobit ces uputnicu za krvnu sliku, urin, krvnu grupi i briseve. Ja idem sutra vadit krvnu grupu, preksutra cu krvnu sliku.. uputnice sam dobila na prvom pregledu sa 6+3tt, a u utorak kad smo 8+2tt imam drugi pregled di ce mi napravit briseve i di cu joj odnit nalaze. Ja trudnocu vodim privatno, tako da nakon pregleda moram zvat socijalnu za uputnice ali ako sve obavljas u socijalne onda ti je sve lakse 😁
Da ja ču sve kod socijalnog jer mi je dr fakat super.. Meni če bit skoro 8 tj kada ču ići na prvi pregled neznam dali je to kasno s obzirom da je moja dr na godišnjem😬 i dolazi 2.8.. Odma kada se vrati dolazim u ambilantu... Nadam se da če sve biti dobro🤞🤞
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Možda dobijem iduci puta. Ali nisam vadila krv niti štitnjaču niti urinokulturu ni prošlu trudnicu. Nisam se testirala na sidu niti hepatitis. Jesam kad sam išla na školovanje u Ameriku,haha 🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pozdrav buduće mame… I ja dobila plusić na testu..zvala sam dr koji mjenja moju dr i tek idem na prvi pregled 2.8 nemogu doćekati.. Sad me zanima ako mi možete reči nakon prvog pregleda dali ste morale vaditi krv, urin ili kako to uopče ide, prva trudnoća 🥳
Dobit ces uputnicu za krvnu sliku, urin, krvnu grupi i briseve. Ja idem sutra vadit krvnu grupu, preksutra cu krvnu sliku.. uputnice sam dobila na prvom pregledu sa 6+3tt, a u utorak kad smo 8+2tt imam drugi pregled di ce mi napravit briseve i di cu joj odnit nalaze. Ja trudnocu vodim privatno, tako da nakon pregleda moram zvat socijalnu za uputnice ali ako sve obavljas u socijalne onda ti je sve lakse 😁
Da ja ču sve kod socijalnog jer mi je dr fakat super.. Meni če bit skoro 8 tj kada ču ići na prvi pregled neznam dali je to kasno s obzirom da je moja dr na godišnjem😬 i dolazi 2.8.. Odma kada se vrati dolazim u ambilantu… Nadam se da če sve biti dobro🤞🤞
Nije kasno s 8 tjedana, ugl. dat ce ti uputnice da izvadit sve ove pretrage i nalaze joj na sljedecem pregledu donese.. posli idu jos neke pretrage ali mislim da tek nakon 20 tjedna.
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ja moram priznati da se baš i ne volim testirati. Ali sam mišljenja da mi je trebala napraviti papu, za slučaj nedaj Bože necega. Ako se prati štitnjača i to mi treba napraviti, jer i to nikad ne znaš. Na sidu me ne treba testirati, je ako je imam i ovako mi je život uništen.
A vidjet ćemo 26.07. idem na drugi pregled pa cu je pitati 🤔
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ja moram priznati da se baš i ne volim testirati. Ali sam mišljenja da mi je trebala napraviti papu, za slučaj nedaj Bože necega. Ako se prati štitnjača i to mi treba napraviti, jer i to nikad ne znaš. Na sidu me ne treba testirati, je ako je imam i ovako mi je život uništen.
A vidjet ćemo 26.07. idem na drugi pregled pa cu je pitati 🤔
Ne znam odakle da se testira na sidu ali to prvi put cujem, brisevi se rade radi bakterija koje se pojavljuju i u trudnoci i prije trudnoce i mogu uzrokovati spontani.. radi toga se odma na pocetku naprave brise i ako se pronadu bakterije krece se s terapijom
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ja nemogu vjerovati da ne postoji neki protokol. Pa nismo mi prve koje smo trudne. Katastrofa! Dajem joj šansu na iducem pregled da bude normalna, ako ne bude, mjenjam ju!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Cure drage, ima li koja problema s nadutosti? Inace sam cijeli zivot mrsava, trbuh ravan kao daska, ujutro mi je ravan a do navecer mi se tako napuse da imam osjecaj da cu puknuti.. Osim obitelji jos nitko ne zna da sam trudna(6t), nosim širu odjecu jer mi se bas jako vidi trbuh. 😅
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Meni stomak ujutro izgleda okej, ne mogu rec da je ravan ali ono klasika neka nas zena koje ne vjezbamo.. ali do navecer parim u 5 mj trudnoce 😂😂😂 ne planiram jos neko vrijeme nikome govorit ali muz misli da necemo bas moc dugo skrivat 😂
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Mi polako pocinjemo govoriti, jer se skuži. Imam napadaje za hranom, pecena paprika, sataraš, pohana teletina i sl. Ali ono u sekundi hocu, hocu, hocu i još mucnina konstantna, tako da su moji (žive s nama) odmah skužili, iako su mislili da imam neku tešku alergiju na hranu, haha. Šlagiralo ih je 🤣🤣
Izgledom se još nekuži iako se i meni predvečer napuše trbuh. Možda jer patim od zatvora a možda vec i maternica raste.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Sortiraj odgovore
Najstariji