Hej curke! 😊Ja imam osjećaj da je ovo zatisje pred buru, i da ce ova tema biti krcata trudnicama i poslije bebama 🥳🥳🤰🤰🤰👶👶👶
Xoxo kad ti je termin? Ja sam rodjena pocetkom ozujka, i oduvijek se smatram proljetnom bebom. 😅 Trebalo bi gledati klimatoloski, a ne kalendarski.😁 Proljece je tako od 01.03. do 01.06. 😅
---
Zelim vam (nam) svima da brzo preselimo na ovu temu. 🤞🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure, evo da se i ja javim! Trenutno sam trudna ali ne znam ni koliko ni kako će sve završiti. Clearblue je 16.6. pokazao 1-2 tjedna, a 20.6 je pokazao 2-3 tjedna. Problem je sto sam ja u petak prokrvarila i to značajno… Jučer sam vila kod mog ginekologa i plod je u maternici ali je jako malen da bi se ista vise moglo reci. Izvadio mi je betu i progesteron odmah jučer i idem opet u četvrtak tako da ću u petak znati kako Beta raste. Vidjet ćemo… Pripremila sam se na najgore pa da se ugodno iznenadim ako bude sve ok. Imala sam već jedan spontani gdje uopće nisam s tim računala tako da me taj put slomilo. U međuvremenu sam mama dva dječaka pa sve nekako drugim ocima gledam. Nadam se da se uskoro ovdje tipkamo!!!! ❤️
Ja imam + i sluzbeno spadam u zimske al nekako su tamo imam osjecaj poofmakle pa sam posvudusa na temama 🤣 cekam cure ovdije mozda mi dopuste da se kao kasna zimska prikrpam ranom proljecu 🤣🤣
Nego Hope dolazis li i ti tu na temu. Posavjetovala si svih koliko vidim mislim da si zasluzila 🤩
Imam plus takoder, nekako bi rade u proljetnice, u zimskima ima curka vec i na pola trudnoce, tesko za popratit.
I ja imam plus 😍 ali prvi pregled tek 22.07, tada bi trebala bit u 6om tjednu.
Nadam se da će sve bit u redu i da se družimo ovdje :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav curke, kod mene je nažalost završilo spontanim… Valjda je tako moralo… Stignem vas ja još ! Pozz svima i želim vam srecu na pregledima! Ja pratim i javim se nadam se opet ubrzo s plusicem…
Bok curke,
Danas ugledah svoj plus.❤️😄. Nažalost u drugom mjesecu je bio blighted ovum te sam morala na čišćenje. Iznenadio me plus jer sam na prvoj trudnoći radila godinu dana,a ovaj se desio nakon 2 mj. Držite mi Palčiće da kad dođe vrijeme za pregled vidim svoju mrvicu❤️. Želim nam svima sreću
Čestitam i sretno ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav svima!
Termin bi mi trebao biti sredinom ožujka, pa kao spadam u zimske, ali se javljam ovdje. Prekjučer sam radila test nakon par dana kašnjenja i sad čekam termin kod ginekologice jer ću se morati opet bockati heparinom.
Imam bebicu od godinu dana i tek smo ovaj ciklus počeli raditi na bebi... Mislila sam da će nam trebati barem pola godine, jer smo oboje stariji, kad paf iz prve...
Joj, strah me nešto i pričati o tome kad još nisam imala pregled.
Uglavnom, radujem se druženju s novim trudnicama i želim svima plusiće...
🤗😍❤️
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Pozdrav cure, evo i ja imam plus, juhhhu. U ponedjeljak mi je pregled, pa ću malo biti sigurnija i opuštenija. Čestitam svima i jedva čekam da zajedno provedemo naredno razdoblje!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pozdrav cure, evo i ja imam plus, juhhhu. U ponedjeljak mi je pregled, pa ću malo biti sigurnija i opuštenija. Čestitam svima i jedva čekam da zajedno provedemo naredno razdoblje!
Meni je pregled u srijedu.
Držim nam fige objema...
Javi kako je prošlo! 🤗
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Pozdrav cure,ja danas imala pregled, gestacijska vrećica se vidi, ali još bez ploda, za 15 dana imam opet pregled tada bi plod trebao biti. Držim vam palčeve i sretno na pregledu 🤗
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji