Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    17. Srpanj 2021. 00:09

Tratincica dobrodosla, sigurna sam da ce na sljedecem pregledu bit sveok i da cete vidjeti 💓
    Coksa nadam se da su ti i prve dvije bile uredne T
    ____
    Cure ako ima koja volju i vremena mozemo napravit tablicu sa datumima pregleda i terminima koju cemo azurirati i tako se lakse pratiti. Mogu i ja al posto radim u turizmu i trenutno nam je totalni kaos ne znam koliko cu bit azurna. Pa ako koja ima volje nek javi da sve javimo datume. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Visibaba07
    17. Srpanj 2021. 23:43

lu

Da vam se napokon pridružim 😁 Jučer saznala da sam trudna, mislila sam da nemam menstruaciju zbog štitne. Napravila test početkom mjeseca tad sam trebala i dobit m, test bio negativan. Mislila ništa od toga, još se otišla prošli tjedan cijepiti 🥴
    Jučer mi muka nešto, ja odem po test napravim ga navečer i on pozitivan. Valjda će biti sve dobro

Sve će bit dobro. Čestitke i dobrodošla 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Tonka341
    18. Srpanj 2021. 00:16

lu dobrodošla. Bit će sve ok :). Baš je lijepo vidjeti kako nam se pomalo puni tema 🤗.
    XOXO dobro si predložila za listu sa terminima poroda i datumima pregleda. Tko ima volje to raditi može kad nas se još malo skupi da je lakše pratiti. Ja još nisam bila na prvom pregledu,a zvat za termin mogu tek 2.8 jer mi je do tad ginekolog na godišnjem :/.

Ante 💙 Maro 💙

• Hukica
    18. Srpanj 2021. 09:51

Pozdrav buduće mame... I ja dobila plusić na testu..zvala sam dr koji mjenja moju dr i tek idem na prvi pregled 2.8 nemogu doćekati.. Sad me zanima ako mi možete reči nakon prvog pregleda dali ste morale vaditi krv, urin ili kako to uopče ide, prva trudnoća 🥳

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

• MarijanaMartin
    18. Srpanj 2021. 10:05

Lu lijepo je kad te plusic iznenadi!!! Čestitam!🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    18. Srpanj 2021. 12:58

Lu ja sam bila na pregledu i nisam dobila nikakve uputnice, čak mi niti papu nije napravila. Kaže tek s 12 tjedana?! Nisam niti u prošloj išta vadila. Samo šećer i bris pred porod. Propuštam li ja nešto?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Bonii
    18. Srpanj 2021. 13:00

Hukica

Pozdrav buduće mame… I ja dobila plusić na testu..zvala sam dr koji mjenja moju dr i tek idem na prvi pregled 2.8 nemogu doćekati.. Sad me zanima ako mi možete reči nakon prvog pregleda dali ste morale vaditi krv, urin ili kako to uopče ide, prva trudnoća 🥳

Dobit ces uputnicu za krvnu sliku, urin, krvnu grupi i briseve. Ja idem sutra vadit krvnu grupu, preksutra cu krvnu sliku.. uputnice sam dobila na prvom pregledu sa 6+3tt, a u utorak kad smo 8+2tt imam drugi pregled di ce mi napravit briseve i di cu joj odnit nalaze. Ja trudnocu vodim privatno, tako da nakon pregleda moram zvat socijalnu za uputnice ali ako sve obavljas u socijalne onda ti je sve lakse 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Bonii
    18. Srpanj 2021. 13:01

MarijanaMartin

Lu ja sam bila na pregledu i nisam dobila nikakve uputnice, čak mi niti papu nije napravila. Kaže tek s 12 tjedana?! Nisam niti u prošloj išta vadila. Samo šećer i bris pred porod. Propuštam li ja nešto?!

Mislim da ti je ginekologica malo nemarna iskreno.. krvna slika i urin su obavezni skupa s brisevima, a papu ako si radila unutar godinu dana onda je to okej ako nisu onda trebas ponovo

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Visibaba07
    18. Srpanj 2021. 14:25

Pozdrav cure.. Meni je prva trudnoća, tako da isto ne znam kako i šta ide, koje u putnice se dobiju i kada.. Četvrtak imam pregled i nadam se otkucajima srca, bila sam na pregledu prije tjedan dana, vidjela se samo GV. 
    Drago mi je da nam se puni ova grupa, super ideja za tablice, bit će nam lakše pratit.. Mogu se i ja time pozabaviti samo želim najprije čut ❤️.. Svakakvih iskustava ima, svašta čitam al nadam se da će sve bit ok 🤗
    Nadam se da uživate u ovoj nedjelji i odmarate...🍀😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• MarijanaMartin
    18. Srpanj 2021. 15:17

Hmm sad ste me malo zbunili! Papa mi je bila prije točno godinu dana. Štitnjaču nikad u životu nisam vadila. Moja gin je privatna, sve plaćam pa ne vidim zašto mi nebi dala?!
    Odredivanje krvne grupe, ja ne smatram vaznom pretragom, vec bacanje novca zdravstvenog osiguranje. Dragovoljno sam davatelj krvi, bila sam vec na operaciji i vec sam rodila i opet ce mi vaditi krvnu grupu. Glupost na kvadrat, kao da se to mijenja godinama!!!!
    Ali me zanima ove druge faktore koji se vade. Gle nisam baš više niti najmlađa, mislim da bi to malo trebalo bolje pratiti. Zato što točno vama prate. Meni ništa,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.