Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    14. Srpanj 2021. 21:08

Sunašce83

Pozdrav proljetnice
    Nova sam i nadam se da me primate.

Dobrodošla 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• MarijanaMartin
    15. Srpanj 2021. 08:39

Sunašce83 i mi smo stariji roditelji. Nitkome nismo rekli, pa mi ovdje dode kao olakšanje ...
    Čestitam na 15 pozitivnih testova 🎂🎉. Nemaš se što sramiti, treba uživati i ako te to veseli to i radi.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Piamia
    15. Srpanj 2021. 10:37

Pozdrav curkama koje nose proljetne bebe! Ja se s radoscu prikljucujem :D vec sam pisala na drugim temama i evo me napokon i ovdje. Imam pozitivan test vec par dana i vadila sam betu u ponedjeljak i jucer i bila je 149 i 395. Pregled sam pomaknula tek za dva tjedna jer smatram da je prerano, po mom racunu dns je 4+4. Veselim se sto cemo tu moci pisati i pomagati jedna drugoj🙃

Piamia
    15. Srpanj 2021. 11:03

ja sam prestala piti ponedinacne vitamine koje sam pila(folna, magnezij,bkompleks k vit d kapi) i neki dan pocela piti novalac, nadam se da je to ok :) ako netko ima neku bolju preporuku neka pise

WannaBeMommy
    15. Srpanj 2021. 11:10

Dobro nam došle nove proljetnice 🍀🤗
    Ja pijem Pre mama duo, rekla je gin da je to ok, i nastavim piti do 12 tjedana.

👫 '93 oboje

Visibaba07
    15. Srpanj 2021. 11:31

Sunašce83

Jutro curke🌞
    Gledam danas,kao spadam u zimske bebe😲. Nadam se da se ipak mogu sa vama na proljetnicama druzit. Termin mi je 16.3.,ali tak je bilo i u prvoj trudnoci pa sam rodila 21.3.😁.
    Danas sam 5tj. Narucena na prvi pregled 27.7. Jedva cekam💓
    Neg da vas pitam. Koristite li folacin?

Ma treći mjesec je već proljeće🌻🌼🌹
    Meni je termin 10.03.21... To je već kraj zime a i cure tamo neke su već na pola puta, vi ste mi tu bliže po svemu :)
    Ja pijem folnu od solgara, od prvog mjeseca, pit ću i dalje do nekog 3 mjeseca trudnoće, poslije mislim da nije potrebno, onda bolje nastavit sa nekim vitaminima za trudnice, al naravno savjetovat ću se sa doktoricom oko toga... 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    15. Srpanj 2021. 11:32

matyy

Pozdrav curkama koje nose proljetne bebe! Ja se s radoscu prikljucujem :D vec sam pisala na drugim temama i evo me napokon i ovdje. Imam pozitivan test vec par dana i vadila sam betu u ponedjeljak i jucer i bila je 149 i 395. Pregled sam pomaknula tek za dva tjedna jer smatram da je prerano, po mom racunu dns je 4+4. Veselim se sto cemo tu moci pisati i pomagati jedna drugoj🙃

Čestitke i dobrodošla 🍀❤️
    Ima nas sve više u ovoj temi, super😍😍

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

WannaBeMommy
    15. Srpanj 2021. 13:18

TeJa

Sunašce83

Jutro curke🌞
    Gledam danas,kao spadam u zimske bebe😲. Nadam se da se ipak mogu sa vama na proljetnicama druzit. Termin mi je 16.3.,ali tak je bilo i u prvoj trudnoci pa sam rodila 21.3.😁.
    Danas sam 5tj. Narucena na prvi pregled 27.7. Jedva cekam💓
    Neg da vas pitam. Koristite li folacin?

Ma treći mjesec je već proljeće🌻🌼🌹
    Meni je termin 10.03.21… To je već kraj zime a i cure tamo neke su već na pola puta, vi ste mi tu bliže po svemu :)
    Ja pijem folnu od solgara, od prvog mjeseca, pit ću i dalje do nekog 3 mjeseca trudnoće, poslije mislim da nije potrebno, onda bolje nastavit sa nekim vitaminima za trudnice, al naravno savjetovat ću se sa doktoricom oko toga…

Curke, meni termin oko 02.03.2022., mogu rodit i u 2. i u 3.mj, podjednake su šanse. Al svejedno sam ovdje iz istog razloga jer su curke tamo već dosta napredne, a i nekako mi je to već početak proljeća. 🌸

👫 '93 oboje

Bonii
    15. Srpanj 2021. 14:37

WannaBeMommy

Dobro nam došle nove proljetnice 🍀🤗
    Ja pijem Pre mama duo, rekla je gin da je to ok, i nastavim piti do 12 tjedana.

Ja sam premama proslu trudnocu pila svih 9 mjeseci, sad ima 3 miseca pijem folnu i planiram do 12 tj, a onda cu kombinirat premama i elvit 😀

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Tonka341
    15. Srpanj 2021. 14:46

Cure i ja vam se pridružujem :)🤗. 
    Prije godinu i pol sam bila na ljetnim bebama, a sad me evo na proljetnim🌸. Termin poroda bi mi trebao biti 24.3. Još je jako rana trudnoća tako da još nisam obavila prvi pregled.
    Veselim se druženju :)

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.