Pozdrav, Sunašce83, isto smo godište. 😁
Pozdrav ostalim novim curkama.
Ima li koja trudnica da se mora bosti heparinskim injekcijama?
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Cure i ja vam se pridružujem :)🤗.
Prije godinu i pol sam bila na ljetnim bebama, a sad me evo na proljetnim🌸. Termin poroda bi mi trebao biti 24.3. Još je jako rana trudnoća tako da još nisam obavila prvi pregled.
Veselim se druženju :)
Dobrodošla i sretnoo 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Mi smo danas na 8+6, pratim i zimske a i ovdje. One su vec daleko, nekako mi ovo blize.
Kod mene samo mucnine po cijeli dan.
CoKSa i mene ubijaju mucnine. To mi je skroz nešto novo. Evo pojela lubenicu i ubija me!!!!! Neznam kad je gore ako jedem ili ne jedem!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Bokic cure 💜 lijepo je vidjet da se napokon i ova tema puni. Nadam se da ce nas biti poprilican broj.
Sve koje se mislite dal spadate u zimske ili proljetne tako je svejedno slobodno si birajte u koju grupu zelite a isto mozete bit aktivne i u svise grupa. Meni je termin krajem 2mj al svejedno sam jos na samom pocetku T i super mi je sto smo sve tu negdje blizu na ovoj temi i istovremeno prolazimo iste stvari.
Sto se simptoma tice sve je to normalno i da ima puno i jakih simptoma, da se javljaju periodicki a i da nestanu preko noci. Meni je ovo 3.t prva je bila visoko rizicna ali je zavrsila super. Druga se vodila kao skolska da bi zavrsila na induciranom u 16tt i nista nije bilo dobro. I evo nas sad u 8tt za sad sve ok. I svaka je bila skroz razlicita sto se simptoma tice.
Tako da samo bez stresa i slusate svoje tijelo. Mozemo mi to 💜💪
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hello!
I ja bih se pridružila proljetnim bebama😊
😍 trenutno 6+5, druga trudnoća
Pregled obavljen prije 3 dana, nije bilo otkucaja srca.. Za dva tjedna nadam se da bude sve kako treba🙏🏻 opet imam pregled.
Imam mučnine ujutro, ostalo sve super.
Po izračunu 07.3.2022. Termin rođenja
Svima želim sve najbolje i da trudnoće budu uredne!
Pozdrav🙃🙃
👫 '95.
👶🏻 '18. Baby girl💜
02.07.2021. ➕😊
Dobrodošla Tratinčicai ja čekam drugi pregled i nadam se napokon vidit otkucaje ❤️
Isto tako i ja ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hello!
I ja bih se pridružila proljetnim bebama😊
😍 trenutno 6+5, druga trudnoća
Pregled obavljen prije 3 dana, nije bilo otkucaja srca.. Za dva tjedna nadam se da bude sve kako treba🙏🏻 opet imam pregled.
Imam mučnine ujutro, ostalo sve super.
Po izračunu 07.3.2022. Termin rođenja
Svima želim sve najbolje i da trudnoće budu uredne!
Pozdrav🙃🙃
Dobrodošla 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
CoKSa i mene ubijaju mucnine. To mi je skroz nešto novo. Evo pojela lubenicu i ubija me!!!!! Neznam kad je gore ako jedem ili ne jedem!
Jelda, bas te kuzim. Ako ne pojedem mucnoo, ako popijem i guc vode dize mi se van.
Reglani spas. No cuvam ih za dane kad mi se ne zivi i kad mi je skoljka najbolji prijatelj, pa popijem po dvije na dan i malo se umiri.
Bokic cure 💜 lijepo je vidjet da se napokon i ova tema puni. Nadam se da ce nas biti poprilican broj.
Sve koje se mislite dal spadate u zimske ili proljetne tako je svejedno slobodno si birajte u koju grupu zelite a isto mozete bit aktivne i u svise grupa. Meni je termin krajem 2mj al svejedno sam jos na samom pocetku T i super mi je sto smo sve tu negdje blizu na ovoj temi i istovremeno prolazimo iste stvari.
Sto se simptoma tice sve je to normalno i da ima puno i jakih simptoma, da se javljaju periodicki a i da nestanu preko noci. Meni je ovo 3.t prva je bila visoko rizicna ali je zavrsila super. Druga se vodila kao skolska da bi zavrsila na induciranom u 16tt i nista nije bilo dobro. I evo nas sad u 8tt za sad sve ok. I svaka je bila skroz razlicita sto se simptoma tice.
Tako da samo bez stresa i slusate svoje tijelo. Mozemo mi to 💜💪
I meni treca. Potpisujem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji