Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica.Kamilica
    15. Srpanj 2021. 17:10

Pozdrav, Sunašce83, isto smo godište. 😁 
    Pozdrav ostalim novim curkama.
    Ima li koja trudnica da se mora bosti heparinskim injekcijama?

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Visibaba07
    15. Srpanj 2021. 18:11

Tonka341

Cure i ja vam se pridružujem :)🤗.
    Prije godinu i pol sam bila na ljetnim bebama, a sad me evo na proljetnim🌸. Termin poroda bi mi trebao biti 24.3. Još je jako rana trudnoća tako da još nisam obavila prvi pregled.
    Veselim se druženju :)

Dobrodošla i sretnoo 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

CoKSa
    15. Srpanj 2021. 18:15

Mi smo danas na 8+6,  pratim i zimske a i ovdje. One su vec daleko, nekako mi ovo blize. 
    Kod mene samo mucnine po cijeli dan. 

• MarijanaMartin
    15. Srpanj 2021. 20:49

CoKSa i mene ubijaju mucnine. To mi je skroz nešto novo. Evo pojela lubenicu i ubija me!!!!! Neznam kad je gore ako jedem ili ne jedem!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• XOXO
    15. Srpanj 2021. 21:24

Bokic cure 💜 lijepo je vidjet da se napokon i ova tema puni. Nadam se da ce nas biti poprilican broj. 
    Sve koje se mislite dal spadate u zimske ili proljetne tako je svejedno slobodno si birajte u koju grupu zelite a isto mozete bit aktivne i u svise grupa. Meni je termin krajem 2mj al svejedno sam jos na samom pocetku T i super mi je sto smo sve tu negdje blizu na ovoj temi i istovremeno prolazimo iste stvari.
    Sto se simptoma tice sve je to normalno i da ima puno i jakih simptoma, da se javljaju periodicki a i da nestanu preko noci. Meni je ovo 3.t prva je bila visoko rizicna ali je zavrsila super. Druga se vodila kao skolska da bi zavrsila na induciranom u 16tt i nista nije bilo dobro. I evo nas sad u 8tt za sad sve ok. I svaka je bila skroz razlicita sto se simptoma tice.
    Tako da samo bez stresa i slusate svoje tijelo. Mozemo mi to 💜💪

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Tratinčica🌼
    16. Srpanj 2021. 13:50

Hello! 
    I ja bih se pridružila proljetnim bebama😊
    😍 trenutno 6+5, druga trudnoća
    Pregled obavljen prije 3 dana, nije bilo otkucaja srca.. Za dva tjedna nadam se da bude sve kako treba🙏🏻 opet imam pregled. 
    Imam mučnine ujutro, ostalo sve super. 
    Po izračunu 07.3.2022. Termin rođenja
    Svima želim sve najbolje i da trudnoće budu uredne! 
    Pozdrav🙃🙃

👫 '95.
    👶🏻 '18. Baby girl💜
    02.07.2021. ➕😊

Visibaba07
    16. Srpanj 2021. 15:57

Dubrovčanka

Dobrodošla Tratinčicai ja čekam drugi pregled i nadam se napokon vidit otkucaje ❤️

Isto tako i ja ❤️ 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    16. Srpanj 2021. 15:58

Tratinčica🌼

Hello!
    I ja bih se pridružila proljetnim bebama😊
    😍 trenutno 6+5, druga trudnoća
    Pregled obavljen prije 3 dana, nije bilo otkucaja srca.. Za dva tjedna nadam se da bude sve kako treba🙏🏻 opet imam pregled.
    Imam mučnine ujutro, ostalo sve super.
    Po izračunu 07.3.2022. Termin rođenja
    Svima želim sve najbolje i da trudnoće budu uredne!
    Pozdrav🙃🙃

Dobrodošla 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

CoKSa
    16. Srpanj 2021. 21:41

MarijanaMartin

CoKSa i mene ubijaju mucnine. To mi je skroz nešto novo. Evo pojela lubenicu i ubija me!!!!! Neznam kad je gore ako jedem ili ne jedem!

Jelda, bas te kuzim. Ako ne pojedem mucnoo, ako popijem i guc vode dize mi se van. 
    Reglani spas. No cuvam ih za dane kad mi se ne zivi i kad mi je skoljka najbolji prijatelj, pa popijem po dvije na dan i malo se umiri.

CoKSa
    16. Srpanj 2021. 21:43

XOXO

Bokic cure 💜 lijepo je vidjet da se napokon i ova tema puni. Nadam se da ce nas biti poprilican broj.
    Sve koje se mislite dal spadate u zimske ili proljetne tako je svejedno slobodno si birajte u koju grupu zelite a isto mozete bit aktivne i u svise grupa. Meni je termin krajem 2mj al svejedno sam jos na samom pocetku T i super mi je sto smo sve tu negdje blizu na ovoj temi i istovremeno prolazimo iste stvari.
    Sto se simptoma tice sve je to normalno i da ima puno i jakih simptoma, da se javljaju periodicki a i da nestanu preko noci. Meni je ovo 3.t prva je bila visoko rizicna ali je zavrsila super. Druga se vodila kao skolska da bi zavrsila na induciranom u 16tt i nista nije bilo dobro. I evo nas sad u 8tt za sad sve ok. I svaka je bila skroz razlicita sto se simptoma tice.
    Tako da samo bez stresa i slusate svoje tijelo. Mozemo mi to 💜💪

I meni treca. Potpisujem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.