Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    21. Prosinac 2021. 12:07

Demi ma Jan je super,odradili smo sve pretrage i sad cekamo nalaze.
    Krv je jedino stigla i sve je super osim male anemije i crp 15.
    Aso titar je 50 a do 200 je dozvoljeno tako da odlicno.,ne treba terapiju primati.
    Na ekg smo danas u Klaicevu isli,sutra nalazi budu.
    Cekamo urinokulturu,briseve zdrijela i nosa jos.
    Fastazia cestitke na lijepom pregledu♥️
    Anchika cestitke na deckicu,drago mi je da je sve super proslo osim sestre 🙄
    Dubrovcanka ma ti meni samo sopingiras 😆😆🤗🤗 neka neka cekamo fotkice 😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    21. Prosinac 2021. 12:28

Evo mene sa pregleda 
    Beba se okrenula glavom prema dolje, nogice stavio kod glave 🙈 mjere sve odgovaraju i ima 1170g 😊💙
    Uopće me ne šalje vaditi krv da provjeri šećer, željezo itd 🤷🏻‍♀️
    Idući pregled je 18.1.
    A tejuska tebe molim da mi termin poroda promjeniš na 18.3., svaki put ti zaboravim napisati 🙄 
    -
    Fastazia čestitam na dobrom pregledu 🥰
    Anchika čestitam na dečkiću 😊💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341
    21. Prosinac 2021. 14:08

Anchika, Maya34 i Bambolina drago mi je da su pregledi prosli dobro 😊.
    Anchika cestitam na deckicu 💙. Cini mi se da su deckici presli u vodstvo i da je jos samo par bebica koje nam se skrivaju ☺.
    Tejuska super da su Janu dosadasnji nalazi u redu.
    Dubrovcanka sretan put do Pozege 🤗.
    Cure koje ste u zadnjem tromjesecju, jel vi vec znate u cem ce vam bebice izac iz rodilista? 

2020.💙 2022.💙

Amelie
    21. Prosinac 2021. 14:26

Znači Demi i Lovely lupkaju bebe? A ja sam možda samo smotana pa ne kužim. Osjećam nešto što bih opisala kao tvirkanje haha.. kao da mi mali zvrk se zavrti po trbuhu.. i to traje 2-3 sec pa pusti.. jel to to? 🙈 Baš bih voljela osjetiti nešto više..da sam sigurna da je to bebačica.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    21. Prosinac 2021. 14:46

Maya i Bambolina dragoo mi je da je sve super ♥️♥️
    I bebice vec imaju preko 1kg🥰😍preeslatko🤍
    Lovely uhh,bas mi je zao za prehladu,nadam se da ce brzo proci🙏imas i temp ili samo nos/grlo?
    Tonka hvala ti🤍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    21. Prosinac 2021. 15:08

Tonka341 ja nemam još ni ime, a ne ideju šta će obući 😂😂
    Možda joj ponesem isti outfit kao starijoj, imam to sve još, slikali smo ju s onom karticom kad smo došli iz bolnice pa možda i ovu obučem isto i opalim istu fotku 🤭🤭 i tak je to sve tu negdje po terminu u smislu odjeće, ova 1.mj, a ova eto ili kraj 2.ili početak 3. Zima je još 😂

Amelie
    21. Prosinac 2021. 15:35

Demi30

Amelie,da to je to! 😂 Kao nekakvi mjehurići, balončići, leptirići.. Nemam bolji opis. Intezitet kojim to osjećaš ovisi o tome gdje ti je posteljica smještena. Ako je sprijeda onda su ti udarčići stvarno blagi i uglavnom neprimjetni jer je posteljica obrana između bebe i kože trbuha. Ako ti je posteljica iza bebe ili pokraj bebe, moguće da jače osjećaš te mjehuriće. Za koji tjedan ćemo sigurno osjetiti konkretan udarac. Tako je meni moj dr. objasnio 😊

Meni je sprijeda posteljica, čak je malo bila prema ušću i nadam se da će na idućem pregledu reći da se podigla.. a moguće da je to to onda, ali je dosta slabašno da. Aj baš super.. sad ću svaki put kad se smirim baš pratiti;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

anchika
    21. Prosinac 2021. 17:25

Maya i bambolina cestitam na dobrim pregledima😍
    Tejuska ma jan je za par dana kao nov😁
    Demi  meni je u urinu isto bilo svega pa urinokultura dobra tako da se ne brini, napravi urinokulturu.
    Amelie to titranje sto osjetis je beba, ja isto nisam bila sigurna pa sam tu ispitivala😀s vremenom postane sve jace. Ja osjetim dosta i nekad mi onako naocigled kvrge iskoce kad udari, a to je zato sto je posteljica sprijeda. 😁

• anna3107
    21. Prosinac 2021. 18:13

Lijep pozdrav drage trudnice i mamice :) nova sam ovdje i imam.jedno pitanje..u 27 tt sam i vadila sam gestacijski secer i ginekolog me poslao na guk profil i daljnje vodenje trudnoce u bolnici....pa me zanima ako netko zna za Merkur kako se narucuje ,da li treba test ? i za guk profil takodjer ako netko zna..hvala vam puno 

TiNa
    21. Prosinac 2021. 20:40

Curke evo me, ispricavam se duboko sto sam odsutna ali hodam okolo naokolo da kupim sto sve mogu na ovim snizenjima, a treba mi puno toga od suderice do pecnice, sudopera tak da sorry sorry Curke sad sam procitala kolko sam mogla unazad dosta toga, pa cu odg sta sam zapamtila. Demi znam da ti je tesko, koma je to kad ga nema doma a ti sama. Iako imas blizu starce nije to to. Nemoze neke stvari i trenutke nista zamjenit a nije ni u soldima sve kak si i napisala i to je ziva istina. Arsancres kako si ti kako radovi u kuci? Dubrovčanka drago mi je da je bebica dobro, i nije to puno u 1mj 2kg.ne brini. Tejuska cestitam na curici Loti ❤️svima koji su bili na pregledu ili koji idu nek je sve sa srecom
    Sto se tice laka za nokte ili trajnog ili gel i ja sam cula da treba izbjec u slucaju da se nesto desi pa moraju mjerit oksimetriju, postotak kisika 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI