Evo da se i ja javim. Jucer nakon pregleda dok sam sve koje trebam iznazivala sam bila jedino za spavanje.
Uglavnom sve je super, cerviks kaze da je odlican, sci organi kako treba. Ima 300 grama, a ja 1kg manje od zadnjeg pregleda. Malo mi je bio secer povisen, pa pazim sto jedem i eto malo speka manje. Naravno da se svekrva odmah zabrinula da moram dobivat na kilazi da imam snage, rekla sam joj da imam ja jedno 10kg snagebviska i da se nista ona ne brine.
Isto nije neki sramezljivi, rasirio je noge i pokazao tatin ponos. Muz cijeli dan svima pokazuje video. Evo screenshot iz videa malog pisoljinca
https://ibb.co/w4cyFD6
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Evo naaas DVIJE 🎀🎀🎀
Stiže nam djevojčica 🥰🥰🤭🤭
Rekla je dr.sad ti to mogu sa sigurnoscu potvrditi,nema ovdje testisa i piše🤭🤭 Dolazi nam Lota 🥰
I dalje je prema dolje okrenuta,igrala se ma sve super super.
Sve je u redu,za drugi puta ogtt,krvnu sliku opet.
Jedino mi je tlak krenuo rasti 🥴 140/80 je bio.
Čestitaaam!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
https://ibb.co/SX2L3L5
Evo slikice s UZV jucer :) 25 tt i 725g, deckic zasad bez imena 😄
Wow!!!
Curke preslatki su stomačići 🤭🤭❤️ sad su to već pravi komadi bebe 😁😁
Mene jučer nije popuštala bol uopće, nisam više išla ni na wc, a stalno taj pritisak i onda sam još skužila da mi je beba mirnija nekako, čekala sam da mi gin počne raditi da ga nazovem pa mi je on rekao da se spremim i dođem kod njega pa će me negdje ubaciti, samo da vidi bebu i cerviks, da nije možda pritisak zbog toga, a onda svakako da krv oper izvadit, urinokulturu i sve živo jer kaže iako je sve bilo super prije 3 tjedna da to ništa ne znači u smislu neke promjene il bakterije ili bilo čega, da sve želi provjeriti. Tako da sam muža zvala da krene s posla, došli smo brzo, ali sam čekala jedno sat vremena da se ubacim 🤭 kad sam ko padobranac tako došla, a oni još svr čiste pojačano zbog korone haha pa procedure žive. Ali u biti, sve je dobro, cerviks mi 33mm što je top za mene, zatvorena, ništa nije tvrdo, kaže ne vidi nikakve kontrakcije, protoci školski, aliii mala se okrenula sad na zadak, prije tjedan dana je bila glavom dolje kao za porod, sad je ovako. Kaže da je poprečno na zadak i da jako često u tom položaju bebe rastežu maternicu jer nisu ni gore ni dolje i da je vrlo vjerojatno ta bol zato, da se ona mogla naglo okrenuti i mogla se kaže danima mic po mic, da ne možeš uopće to znati, ali da iako su još male po kilaži, da je to dovoljna sila da osjetiš bolove. Tako da, sad je i ona na zadak 😅
Tako mi je objasnio i drugačiji osjećaj pokreta, pokazao mi je gdje je šta i zapravo sad mi se čini da se umirila zato jer su joj ruke i prsti prema leđima pa ne kužim kod stomaka. Rekao je ako mi se ne smiri danas, da će onda zvati nekog da odem u bolnicu na pregled, ali evo doslovno ništa danas, sve se smirilo sinoć čim sam zaspala.
Svakako ću vidjeti naravno i kakvi su nalazi, ali sam sad smirena kad je s bebom sve ok ❤️ Hvala Bogu na mom giniću ❤️
Tejuška moram ti posebno čestitat na Loti ❤️❤️ koje veselje za muža sad, potvrđena curka 😁😁😁🙈
Drago mi je da je sve ok! Gin stvarno djeluje super!
Nooha ako tako dugo nisi jela to je možda onaj rast šećera baš zbog gladovanja, znala sam kak se to zove, ali sad pojma više nemam. U biti je to i normalno tj. očekivano je kad je tijelo dugo bez hrane i vode da onda se pali alarm i glukoza raste kao iz "zaliha" da održi čovjeka.
To je baš dugo bez hrane od pola 5 :/
Šteta da sad zbog te jedne vrijednosti ideš na VV pa se tamo tlačiš, a ove dvije su okej. Možda da ponoviš opet za tjedan dana tipa ko ja ak ti gin da 😑😑
Najgore od svega da uopce nisam bila gladna 😱🙃 i jutro sam bez pardona obavila...
Mislim da cu inzistirati da ponovimo par dana taj prvi jutarnji pa cemo onda vidjeti stanje
Nooha ako tako dugo nisi jela to je možda onaj rast šećera baš zbog gladovanja, znala sam kak se to zove, ali sad pojma više nemam. U biti je to i normalno tj. očekivano je kad je tijelo dugo bez hrane i vode da onda se pali alarm i glukoza raste kao iz "zaliha" da održi čovjeka.
Šteta da sad zbog te jedne vrijednosti ideš na VV pa se tamo tlačiš, a ove dvije su okej. Možda da ponoviš opet za tjedan dana tipa ko ja ak ti gin da 😑😑
Najgore od svega da uopce nisam bila gladna 😱🙃 i jutro sam bez pardona obavila…
Mislim da cu inzistirati da ponovimo par dana taj prvi jutarnji pa cemo onda vidjeti stanje
Držim fige da ti da, mislim možda je stvarno samo ispalo tako, ja vjerujem da ako stvarno postoji neki problem da će se to vidjeti i na ponovljenom nalazu 🤷♀️ ja nisam stvarno nikada imala problema s glukozom, štoviše, uvijek bi mi bila bliže donjoj granici, cijela prva trudnoća isto takva, moje kile skroz ok, beba imala 3,5kg, baš onako čisti prosjek sve, u ovoj isto sve okej i s mojom kilažom i s bebom i svakom glukozom i onda baš iz vedra neba odem na ogtt i ispadne mi loša jedna vrijednost 😑 i nisam se držala one dijete 1800 kalorija jer je meni to premalo, jednostavno ne bi izdržala, samo sam šećere izbacila i gledala da ne jedem ništa iz pekare i htjela ponoviti za 7 dana, došla 5. dan labos obavit neke druge pretrage i ženska mi kaže da mi je socijalni gin stavio sve na jednu uputnicu i da je isprintala sad i za ogtt 😅 pa kao moram opet novo sve tražiti ako bi došla za 7 dana. Ja si mislila a šta sad, ostat ću pa jbg kak ispadne. Na koncu ispalo idealno, tipa 4.7, 5.6 i 8 il tak neš, ma ono baš skroz normalan nalaz. I nemoguće je da to tako odjednom bude okej za 5 dana taman i da sam promijenila prehranu, a nisam. Tebi gušterača očito radi svoj posao jer su ove 2 vriiednosti dobre što znači da štima, a taj natašte može stvarno biti iz nekih drugih razloga 😊
Kad ćeš se čuti s ginićem?
Omerta jesi ti bolje?
Bok svima,
ja ne mogu oka sklopiti prije 2h, sva sreća pa mi mala odspava duže ujutro.
Mene ogtt čeka na sljedećem pregledu, rekla mi je doktorica da ne jedem iza 18h 😮 Budući da sam uvijek do kasno budna meni je to koma, al dobro preživjeti će se, samo da bude dobar nalaz.
Eva čestitam na dobrom pregledu 🤗
Amelie kad rodis nećeš ti nju dati od sebe 🥰 Lakse će ti biti, a i zbog sigurnosti bolje da je uz tebe. Na početku će se cesce buditi, kasnije rijedje, to ovisi od bebe do bebe. Moja se nedavno prestala buditi noću, s godinu i pol. A neke bebe prestanu puno ranije, nema tu pravila.
Sretno sutra tko ima pregled 🤗
Najgore od svega da uopce nisam bila gladna 😱🙃 i jutro sam bez pardona obavila…
Slažem se da bi trebala ponoviti pretragu. Mislim da ti je 12h "posta" i više nego dovoljno.. Ovo od pola 5 je baš previše. Ja sam jednom kao morala zbog uzv abdomena po uputama ne jest ništa nakon ručka do sljedećeg dana (ručak neka lagana juhica) i poslje samo tekućina. A nisu uopće računali da je meni taj pregled sljedeći dan bio tek u 12h. Znači gladovala sam skoro 24h. Meni to jutro fakat nije bilo dobro. Srce se uzlupalo, ruke se tresle.. Trebalo mi da dođem k sebi. Ko zna kakav mi je šečer bio.
Omerta jesi ti bolje?
Ej, pa čini mi se da jesam.. Unazad neka 3-4 dana nemam više (da pokucam) onaj čudan osjećaj u glavi, a i onaj zombi umor je nestao. Bila sam si kao blago ošamučena na momente dok bi se kretala pogotovo vani.. Nadam se da je to sad iza mene i da neće višr biti neugodnih iznenađenja. Možda me malo i Kendural C podigao. Ne znam koliko je preporuka pauzirati sa tim prije nego ponovo vadim krv. Online nalazim da čak 10 dana.. Imam kontrolu kod hematologa 13.01. sa novim nalazima. Znači možda bi bilo dobro prestati sa uzimanjem tamo negdje nakon Nove godine? Mislila sam eventualno zbog trombocita napraviti pretragu malo ranije, da vidim kakvo je tu stanje i pošto mi već stoji jedna ekstra uputnica u sistemu pa da ne propadne.
Tejuska zaboravila sam napomenuti, iduci pregled mi je 12.01
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji