Hvala curke na utjesi!❤️Tejuska da. Od početka je meni trbuh nisko i ima bit da ću cijelo vrijeme tako nosit. Mama kaže da je njome isto bilo u obje trudnoće i da se tek pred kraj dignuo malo. Kad sam bila na 4D pitala sam doktoricu jel nosim nisko. Ona rekla da to nema veze visoko nisko. Sve dok je s trudnoćom sve ok. Da su to bapske priče. A evo ne znam sutra ću baš vidit šta će mi doktor reći. Dosad mi nije nijednom rekao da je beba nisko Itd. Al Pitat ću svakako.
Dubrovcanka - meni je trbuh nisko od starta s tim da sam prosli cijeli mj morala lezat jer je bio prenisko i sad se ustabilio ali ce do kraja trudnoce biti nisko. Podrucje ispod grudi mi je “prazno”, to nije nista opasno,jer ima visoko i nisko nosenje, nisko nosenje je malo jace opterecenje na zdjelicu (od tuda ona nasa biciklisticka bol) tak mi je to doktorica jucer rekla😆🤣
Dubrovčanka kad sam ja bila u bolnici s prvom malom, da mi potvrde trudnoću onda sam zapala kod ženske koja je bila baš ta vještica sa babskim pričama, ona je meni rekla kako vidi nešto, pa kao da, trudnoća je, al sve je TO nepravilno i nisko, nije to dobro, kad je tako nisko TO ODE SAMO ili završi u nekoj fazi, da niske trudnoće nisu dobre. I sad poludim kad se sjetim te kučke 😖 ja proplakala 2 dana i guglala naravno sve živo, tak sam naišla i na preporuku za svog sadašnjeg gina. Na koncu sam mu poslala privatan mail haha i napisala mu između ostalog i to sve i zamolila da me primi na drugo mišljenje. Čovjek mi je tada, u subotu u 22h samo odgovorio da ako i trudnoća stvarno je smještena nisko da to apsolutno nije nikakva prepreka da se ona održi do kraja niti da takve trudnoće nisu uredne ili da se ne mogu iznijeti do kraja kao i sve druge i da se ne brinem zbog toga uopće ako to stvarno je tako, da ćemo samo drugačije pristupiti i to je to, ali da će vidjeti sve kad dođem. Naravno, ironija je da moja trudnoća uopće nije bila nisko smještena, za 5 dana se to nije moglo promijeniti, rekao mi je doslovno da je kao i udžbenicima u školi, na najidealnijem mjestu. Tako da i taman da ti netko od doktora možda to i kaže, uopće ne mora značiti da je točno tj. to što neko tak to vidi nije nužno i znak da je tak niti da je to loše.
Svakakvih doktora ima i njima je sigurno lakše odmah reći nešto nego se eventualno malo potruditi pa individualno pristupiti trudnoći 🥴🥴
Upravo to. Mislim, moja nije bila, ali nečija vjerojatno je.. Mogu misliti kakva je ta dr. da vodi takvu trudnoću, jbt baci te u depru u samom startu 🙄
Ne kuzim te komentare bas nisko nosis,pa jesi ti unutra u mom trbuhu da vidis kak je poslozeno?😅🤣
Dubrovcanka kao sta sam i rekla,trbuh je nisko ali ne znaci da to je nekakav problem💁♀️💁♀️jednostavno je takav
Koliko nas tu ima pa je svakom ali svakom drugaciji 💁♀️
Dokle god je sve u redu bio on mali,debeli,spicast,okrugli,na zelucu,na mjehuru a boze ,tak svejedno 🥲😆
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Uf žene, ja ću malo zakukat jer mi je najlakse ovdje. Baš sam danas nikakva i plačljiva, ne prepoznajem se. Fali mi muž, već je 2 mjeseca na brodu. Sama sam u stanu i sve promjene nekako sama prolazim. Koliko god se on trudi biti uz mene, drukčije je to kad je doma i kad se čujemo preko mobitela s mrežom koja stalno puca. Dolazi tek za 2 mjeseca. Kad mi netko kaže ajde proletit će ti to, najradije bi ga opalila u zube 😂 Proleti nekome sa strane, meni nikako ne leti kad sve ove promjene i dosadašnje rizicne situacije, strahove i krvarenja prolazim sama. Najradije bi se zabila u krevet i plakala danas, baš je tako nekakav dan.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ma da curke. Jao hvala vam šta me tješite kad me ovako uhvati panika. Nemate pojma koliko mi olakšavate život. Hvala vam❣️
Kad ste krenuli pričati o usnama. Skužila i ja da su mesnate hahahahhahahahha. Umirem 🤣🙈
Sreća ne vidim ih nego jedino mogu pipnut🤪
Ti si paničar kao i ja. Ja sve moram pitat, provjerit, pročitat... Pa mi onda bude još gore 😂
Nasmijala sam se ovim stidnim usnama. Ja to nisam primjetila, ali ja svoje ni ne gledam ni ne diram od silnog straha zbog krvarenja otpočetka 😂 Kad se idem popiškit, to je psihička priprema jer se svaki put bojim što ću vidit na gaćicama. Ne smijem još i pipicu zagledat 😅
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ma da curke. Jao hvala vam šta me tješite kad me ovako uhvati panika. Nemate pojma koliko mi olakšavate život. Hvala vam❣️
Kad ste krenuli pričati o usnama. Skužila i ja da su mesnate hahahahhahahahha. Umirem 🤣🙈
Sreća ne vidim ih nego jedino mogu pipnut🤪
Meni su takve stalno HAHAHHAHAHAH🤣🤣🤣 Al si me nasmijala ajme😆😆
Joj 😆🤣 nadam se da ne cita ovo netko drugi 🥴🥲 hahha
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Uf žene, ja ću malo zakukat jer mi je najlakse ovdje. Baš sam danas nikakva i plačljiva, ne prepoznajem se. Fali mi muž, već je 2 mjeseca na brodu. Sama sam u stanu i sve promjene nekako sama prolazim. Koliko god se on trudi biti uz mene, drukčije je to kad je doma i kad se čujemo preko mobitela s mrežom koja stalno puca. Dolazi tek za 2 mjeseca. Kad mi netko kaže ajde proletit će ti to, najradije bi ga opalila u zube 😂 Proleti nekome sa strane, meni nikako ne leti kad sve ove promjene i dosadašnje rizicne situacije, strahove i krvarenja prolazim sama. Najradije bi se zabila u krevet i plakala danas, baš je tako nekakav dan.
Kako ne,samo ti pisi,zaista prolazis kroz puno toga Demi, iskreno ne mogu zamisliti kako ti je 😪 da li ce on nastaviti tako raditi i kad dijete dode? Jer tada ti tek nece biti lako sve sama 😒
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kako ne,samo ti pisi,zaista prolazis kroz puno toga Demi, iskreno ne mogu zamisliti kako ti je 😪 da li ce on nastaviti tako raditi i kad dijete dode? Jer tada ti tek nece biti lako sve sama 😒
To mu je posao nažalost. Sad je doduše produžio ugovor i malo je duže na brodu nego inače, ali zato će biti 6 mjeseci slobodan i bit će sa mnom zadnje tromjesečje i prva 3 mjeseca nakon rođenja. Nakon toga se vraća na normalne ugovore : 2,5 mjeseca na brodu - 2,5 mjeseca doma. Počeli smo tražiti alternativu, da nađe neki posao doma jer ni ja ni on ne bi baš htjeli tako odgajati djecu, da on propušta rođendane, blagdane, teške i sretne trenutke. Tako da se nadam da nećemo još dugo tako. Ova korona je sve poremetila, rizično mu je dati otkaz ako doma nema ništa sigurno s čime bi bio zadovoljan.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure evo mene s pregleda i eto nisam bzvz bila opuštena 🤣 sve je u redu,imamo oko 850g i razvijenija je za tjedan dana...
I napokooon smanjujem utrogestan i idemo k tome da ga prestanem koristiti 🥳
Demi mislim da je sasvim razumljivo da se tak osječaš i da nije idealna situacija i nadam se da ćete uskoro naći sretnije rješenje. 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji