Bok svima,
ja ne mogu oka sklopiti prije 2h, sva sreća pa mi mala odspava duže ujutro.
Mene ogtt čeka na sljedećem pregledu, rekla mi je doktorica da ne jedem iza 18h 😮 Budući da sam uvijek do kasno budna meni je to koma, al dobro preživjeti će se, samo da bude dobar nalaz.
Eva čestitam na dobrom pregledu 🤗
Amelie kad rodis nećeš ti nju dati od sebe 🥰 Lakse će ti biti, a i zbog sigurnosti bolje da je uz tebe. Na početku će se cesce buditi, kasnije rijedje, to ovisi od bebe do bebe. Moja se nedavno prestala buditi noću, s godinu i pol. A neke bebe prestanu puno ranije, nema tu pravila.
Sretno sutra tko ima pregled 🤗
Ja isto slabo spavala.. skoro ništa.. :/ A vjerujem da ju neću dati ..ahh jedva čekam.. još samo 4-5 mjeseci čekanja🙈🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta baš mi drago da je bolje sad, bit će to još bolje s vremenom. Ja inače prestanem piti kendural 3 dana prije vađenja krvi, tak sam negdje pročitala, a sad jel točno, ne znam 🙈
Ja sad izludila, kak mi je gin rekao da sve te pretrage opet napravim, ja gledala da nađem odmah jučer ujutro neki labos blizu kuće pa da odem izvadit šta teeba, ginića nikak dobit za uputnice, da sve al treba sto godina da se jave na telefon. I na koncu se u 2 laba trebam isto naručiti, kao zbog korone🙄i mogla doći tek danas, tj. dan iza, mislim si pa onda ću otići u svoj dz, koja je svrha privatnog laba ako ne mogu dobit nalaz što prije, jel. I nazovem jučer dr. za uputnice, javi se sestra, ja joj izdiktiram sve s papira, još slovkam, dada, sve je u sustavu. Dođem sada u labos, ona mi pola toga nije dala, al mi je opet dala ogtt 🤦♀️ a tamo sestre ono na pas mater, ko da sam ja krivo nešto napravila, ja pitam pa jel mogu platiti te pretrage koje trebam, donijela sam urin jer mi treba sediment urina, neću sad to bacat 🤦♀️ onda kao može sve bez uputnice ak platim, al oni nemaju pos aparat, a bankomat je ne znam di. E šou. Izgubila sam još hrpu vremena da nađem bilo kakav bankomat pa se opet vraćaj 😔evo stvarno samo zbog takvih stvari bi išla na sve privatno, majke mi.
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
Dubrovčanka - 17.12
Margita1906 - 17.12
Magy107 - 20.12
Doti - 20.12
Luck - 20.12
Fastazia - 20.12
Arwen89 - 20.12
Nooha - 20.12
Maya34 - 21.12
Anchika - 22.12
Meri97 - 23.12
Luck - 24.12
Sunašce - 28.12
Tani1984 - 28.12
Kriss - 29.12
Anchy_23 - 30.12
Hukica - 31.12
Amelie - 03.01
Lovely - 05.01
Ivana - 05.01
SaporeVero - 05.01
Tonka341 - 07.01
Arsancres - 10.01
_Katja_ - 10.01
Coksa - 11.01
Tina - 11.01
Boobamara - 12.01
Demi30 - 12.01
Tejuska - 12.01
Katsy - 12.01
EvaKB - 12.01
Dani30 - 13.01
Dubrovcanka,Margita sretno danas ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Demi nadam se ipak da cete nesto uspjeti srediti,da ce mozda naci neku drugu opciju,drugi posao kako biste bili zajedno♥️
Znam dosta poznanika ciji su muzevi vani rade a zene tu sa djecom...Moj ima svoj obrt i nema ga vecinu dana meni je to dosta tesko a kamoli da ga tako nema mjesecima 🥴 svaka vam cast zapravo..
Sto se tice sobe za bebu,nemamo je..Biti ce s nama u sobi,nadohvat ruke,s obzirom da smo u selidbi,decki imaju svoju sobu za sad a malena bude s nama.Kad se preselimo polako radimo gore kat da kad malo porastu svaki ima svoj kutak ali za sad bude tako.
Eva cestitke na pregledicu,dodala sam te 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska ❤️Hvala ti. Trebao bit u 9 pa mi je Gyn javio promjena da dođem oko 10,10ipo. Vjerovatno neki carski uletio.
Margita sretno nam danas 💓
Jos maloooo svakako 😍😍 jedva cekamo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
jutro curke ,sretno dašnjim pregledima 😘 mene jutros probudilo krvarenje iz nosa. Inace prije mi nikad nije išla krv iz nosa ,kad ono jutros sve krv oko mene, prestravila sam se . Jel se koja od vas susrela sa tim? čitam po netu da je to normalno u trudnoći
Da,kazu da je normalno,ja sam se susrela ali ne bas tak da je krv svuda,vise ono oskudnije.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure 🌸
Dubrovcanka sretno na pregledu!
Bas je lijep petak nadam se da ste mi sve dobro .
Kod mene sve po starom...pripremam se za pecenje kolaca 🍪
Dubrovcanka sretnoo! 😊 Još malo pa ćeš vidjeti svoju curku 😊🥰
Sretno i Margita na pregledu 🤞😊
-
U srijedu sam počela peći suhe kolače za Božić i baš me opušta to.. 🙂😊 A danas od jutra glavobolja, a nije niti čudo kada je vani proljeće 🙄🙄
Nadam se da ste mi vi sve dobro ❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
jutro curke ,sretno dašnjim pregledima 😘 mene jutros probudilo krvarenje iz nosa. Inace prije mi nikad nije išla krv iz nosa ,kad ono jutros sve krv oko mene, prestravila sam se . Jel se koja od vas susrela sa tim? čitam po netu da je to normalno u trudnoći
Meni svaki dan... Rekao mi je doktor da je to normalno. Meni doduše nije izljev, nego više neka sukrvica ili skorena krv. Osjecam kako su mi nosnice iznutra jako suhe
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Lovely i Tani1984 sve znate ❤️ Dobro je, na dane super, na dane teže. Zato kad smo skupa, baš smo skupa. Vjerojatno i više od naših poznanika i prijatelja koji su svaki dan zajedno. Nije sve tako crno, ali eto složili smo se da ipak neće biti dugoročno. Život je kratak, djeca brzo rastu. Nema smisla doći do kraja života i žaliti za vremenom. Tejuska hvala na podršci ❤️
Dubrovčanka čekamo! ❤️❤️❤️
Ako još netko danas ima pregled, sretno! Nisam sve popratila. Čekam samo da netko dobije termin za novi pregled nakon 12.01. da nisam više zadnja na listi 😂 Iako mi se čini da nas sad ima dosta za 12.01.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji