Pozdrav!
Ja danas bila na OGTT--u i prva vrijednost je 5.7 što je poviseno.
Ostale dvije su dobro...
A barem od pol 5 popodne nisam jela, jer sam tad uzela milk snitu...pa kao nisam htela kasnije... No ocito ostalo do jutra 😭
Bas me sad zanima sto me ceka...taman u pon idem u Zg na pregled...
Nooha ako tako dugo nisi jela to je možda onaj rast šećera baš zbog gladovanja, znala sam kak se to zove, ali sad pojma više nemam. U biti je to i normalno tj. očekivano je kad je tijelo dugo bez hrane i vode da onda se pali alarm i glukoza raste kao iz "zaliha" da održi čovjeka.
To je baš dugo bez hrane od pola 5 :/
Šteta da sad zbog te jedne vrijednosti ideš na VV pa se tamo tlačiš, a ove dvije su okej. Možda da ponoviš opet za tjedan dana tipa ko ja ak ti gin da 😑😑
Cure evo mene s pregleda i eto nisam bzvz bila opuštena 🤣 sve je u redu,imamo oko 850g i razvijenija je za tjedan dana…
I napokooon smanjujem utrogestan i idemo k tome da ga prestanem koristiti 🥳
Demimislim da je sasvim razumljivo da se tak osječaš i da nije idealna situacija i nadam se da ćete uskoro naći sretnije rješenje. 💕
Ček ček ti si cijelo vrijeme na utrićima?! Whyyyy? Žao mi te🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Demipa to je normalno da te opere. Ja plačem na gluposti,a tebi zaista je teško kad si sama. Pogotovo još jer prolaziš trudnoću kakva je. Ne mogu ni zamislit kako ti je bilo u bolnici,a on daleko. To je stvarno teško kad si žena pomorca,a ljudi ne vide te strane nego druge kad razmišljaju o ženama pomoraca. Ako ti se plače isplači se. Kažem ti dođu takvi dani. Ja se bolje i lakše osjećam kad izbacim takve emocije,a mislim i da je zdravije 😄.
A šta se tiče mene. Jaoooo. Ja stalno nešto analiziram i tako će ostati do kraja. Takva sam valjda. Plus šta je bilo s prvom neuspješnom trudnoćom ostalo u pozadini pa i to radi svoje.
Kad piškim papir se obavezno gleda. I da. Doma sam rekla da ne kupuju nikakve papire sa točkicama i dezenima nego samo čisto bijelo😂.
Tejuska stvarnoooo. Zamisli da netko ovo pročita. A večeras se moram bricnut za gyna. To sve više i više postaje teška fantastika 🤣🤣🤣.
elle čestitam na super pregledu i velikoj curki❤️
Da nisi djevica pa si sva u analizama 🙈 Ja sam u podznaku i jdnst je to jače od mene.. xD A mi s lošim iskustvima od prije to je posebna kategorija.. :/ Ali ipak je malo lakše kako vrijeme odmiče..
Nego ja se grozim od bilo kakvog WC papira osim običnog bijelog bez mirisa. Meni to sve izaziva gljivice ili smeta..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie blizanac,podznak škorpion i ona neka treća kuca djevica 🤣🤣🤣🤣. I ovo prvo dvoje je inače kombinacija za posvađati se sama sa sobom 🤣🤣🤣.
A za papir i ovo šta kažeš potpisujem 😄
Provirila ti je ta djevica hahaha, a bome ti je i ovako zanimljiva kombinacija 😆🙈
Nego imala sam danas anegdotu sa sveki i svekrom. Došli nešto u ZG pa svratili na kavu i škicaju dječju sobu i pitaju da kad ćemo je srediti za goste da oni imaju di spavati 😆😆😆 Pa jel nije normalno da se dječja soba sredi za dijete a ne za goste koji mogu prespavati i u dnevnoj na kauču koji se rasklapa?! Moja mama recimo smatra da bi beba odmah trebala sama spavati u krevetiću u dječjoj.To izgleda idealno, ali bojim se i da će ta varijanta pasti u vodu kad krenu noćne prešetancije. Mame koje ste dojile kako je to kod vas izgledalo? Puno puta sam čula da je jednostavno punoo lakse za mamu kad joj je beba uz krevet.. i koliko često se noću doji ili to sve ovisi od bebe do bebe? Ošla ja od sobe u neke druge teme hehe
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Demi to je bas zeznuto,propustiti ce puno toga,ali ako nema drugog izbora na zalost mora tako...Da li imas roditelje ,pa da odes k njima malo i tako da nisi stalno sama?
Dubrovcanka mene ti moj muz sredi i upicani🤣🤭
Nooha zao mi je za ogtt,bas je povisena prva vrijednost 😪
Elle drago mi je da bebuska raste ♥️🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska , roditelji su blizu mene, kao i svekar i svekrva. Svi se super slažemo i svi uskoče, tu nema nikakvih problema. Da ne ispadne da samo kukam, nije sve tako crno.. Muž i ja imamo stvarno super odnos i kad je on doma, obiteljski je tip totalno. Jako puno vremena provodimo zajedno, na kraju kad se sve zbroji i oduzme nije to tako loše. Jer kad je doma, doma je i obitelj mu je jedina obaveza. Ali, svakako nam ovaj njegov posao nije dugoročno riješenje. Nas dvoje smo se nekako navikli tako, ali svjesni smo kad dođe beba da će biti malo drukčije. Odgojiteljica sam u vrtiću i mi u DU imamo baš dosta pomoraca, tako da iz prve ruke vidim kako djeca teško podnose kad tate idu na brod. Financijski super stojimo, oko ničega se ne moram mislit, ali kako kažu... Nije u šoldima sve, neka te tu kraj mene... Tako da eto, nadam se da će uskoro biti prilika za neki posao kod kuće ili ćemo krenut u neki privatni biznis. Imamo neke ideje, samo nisu bas neka vremena za to 🤷♀️
Amelie tvoji svekar i svekrva su koma s tom idejom o sobi 😅 Baš sam se nasmijala. Ja se baš veselim što ćemo sredit tu sobicu sad kad muž dođe. Od zidova, do namjestaja i opreme. Bas me nekako to veseli. A sto se tice ovoga da mala beba spava odmah odvojeno, ja osobno nemam iskustva ali smatram da je to tesko izvedivo. Prvo, lakse ti je sto se tice hranjenja i buđenja po noći da je beba kraj tebe. Drugo, mislim da roditeljima, a pogotovo majci nekako znaci ta sigurnost da je beba uz nju, da je vidi i čuje kako diše i kako spava. Djeca su samo jednom mala i neće zauvijek biti s tobom u sobi. To je neki kratak period i ja osobno nisam ni pomisljala da dijete odmah na pocetku stavim u njegovu sobu iako ce ju imati.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Nooha vidjet češ s ginićem da li će dati da ponoviš ili će te kao mene moj odmah poslati na VV pa si na dijeti 1800 kalorija i moraš im nositi guk profil.
Amelie prvo je bilo zbog hematoma pa onda kao posteljica je nisko aj vi nastavite s tim i sad vec zadnja 3 pregleda sve super i ja ga pitam danas da kaj bum do kraja trudnoće koristila? Da bi on bio šokiran kak koristim 3x200 i da da to ćemo smanjivati lagano... 😳
Mi ćemo namjestiti dječju sobu koja je odmah preko puta naše ali smo planirali kupiti i onaj krevetić next to me za našu sobu i prvih par mjeseci pa ćemo vidjeti za dalje, po osječaju...
Lu ma stigne još,moja je prema dole ali kaže da se nekad znaju opet okrenuti na zadak tak da nikad ne znaš ...
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Nooha vidjet češ s ginićem da li će dati da ponoviš ili će te kao mene moj odmah poslati na VV pa si na dijeti 1800 kalorija i moraš im nositi guk profil.
Amelie prvo je bilo zbog hematoma pa onda kao posteljica je nisko aj vi nastavite s tim i sad vec zadnja 3 pregleda sve super i ja ga pitam danas da kaj bum do kraja trudnoće koristila? Da bi on bio šokiran kak koristim 3x200 i da da to ćemo smanjivati lagano… 😳
Mi ćemo namjestiti dječju sobu koja je odmah preko puta naše ali smo planirali kupiti i onaj krevetić next to me za našu sobu i prvih par mjeseci pa ćemo vidjeti za dalje, po osječaju…
Lu ma stigne još,moja je prema dole ali kaže da se nekad znaju opet okrenuti na zadak tak da nikad ne znaš …
Hjoj on je na to očito zaboravio nekad me baš živciraju kako zuje i ne pročitaju detaljno kaj su nam zadnje dali i što su nam uopce rekli pa ih uloviš s oprečnim informacijama... ali ajd.. bitno da je beba dobro i da raste
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Elle/ Demi da, mislim da je najbolje s tim gdje bebač spava ići po osjećaju, a i meni je u cilju se naspavati, posebno u početku i mislim da je stvarno lakše kad ti je bebač nadohvat ruke. Ali svejedno ću ja srediti sobu za BEBU ne valjda za svekra i svekrvu aaaaaa što ljudima sve padne napamet jel vi to vidite!!
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji