jutro curke ,sretno dašnjim pregledima 😘 mene jutros probudilo krvarenje iz nosa. Inace prije mi nikad nije išla krv iz nosa ,kad ono jutros sve krv oko mene, prestravila sam se . Jel se koja od vas susrela sa tim? čitam po netu da je to normalno u trudnoći
Meni svaki dan... Rekao mi je doktor da je to normalno. Meni doduše nije izljev, nego više neka sukrvica ili skorena krv. Osjecam kako su mi nosnice iznutra jako suhe

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Lovely i Tani1984 sve znate ❤️ Dobro je, na dane super, na dane teže. Zato kad smo skupa, baš smo skupa. Vjerojatno i više od naših poznanika i prijatelja koji su svaki dan zajedno. Nije sve tako crno, ali eto složili smo se da ipak neće biti dugoročno. Život je kratak, djeca brzo rastu. Nema smisla doći do kraja života i žaliti za vremenom. Tejuska hvala na podršci ❤️
Dubrovčanka čekamo! ❤️❤️❤️
Ako još netko danas ima pregled, sretno! Nisam sve popratila. Čekam samo da netko dobije termin za novi pregled nakon 12.01. da nisam više zadnja na listi 😂 Iako mi se čini da nas sad ima dosta za 12.01.

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Hvala curee na lijepim željamaa. Dubrovčanka nadam se da je pregled prošao super. 💪
Kod mene je sve uredno, beba je okrenuta na zadak, ali mi je rekla da se još sto puta okrene do perioda kada je to bitno 🙂
Termin 26.03.
Hvala curee na lijepim željamaa. Dubrovčanka nadam se da je pregled prošao super. 💪
Kod mene je sve uredno, beba je okrenuta na zadak, ali mi je rekla da se još sto puta okrene do perioda kada je to bitno 🙂
Bravo, lakse se diše kad je sve dobro proslo 🤗

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres a jesu te našetali s tim labosom, a naravno da kod nas sve može ako platiš 😑
O_Nela ajme kud još i to normalno u trudnoći, nisam se susrela s tim ali nadam se da si dobro.
Dani30 dobro došla doma i samo uživaj u tetošenju dok možeš 😁
Margita čestitam na dobrom pregledu 🥳💖
Dubrovčanka još tebe čekamo da možemo opušteno u vikend 🥰

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Deminadam se ipak da cete nesto uspjeti srediti,da ce mozda naci neku drugu opciju,drugi posao kako biste bili zajedno♥️
Znam dosta poznanika ciji su muzevi vani rade a zene tu sa djecom…Moj ima svoj obrt i nema ga vecinu dana meni je to dosta tesko a kamoli da ga tako nema mjesecima 🥴 svaka vam cast zapravo..
Sto se tice sobe za bebu,nemamo je..Biti ce s nama u sobi,nadohvat ruke,s obzirom da smo u selidbi,decki imaju svoju sobu za sad a malena bude s nama.Kad se preselimo polako radimo gore kat da kad malo porastu svaki ima svoj kutak ali za sad bude tako.
Eva cestitke na pregledicu,dodala sam te 🥰
Draga daj molim te i meni dodaj 20.01. pregled, uvijek od uzbuđenja nakon dobrog pregleda zaboravim napisati kad mi je sljedeći 😬

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Dubrovcanka super da je sve dobro, beba je velika ❤️ 2 kg u mjesec dana i nije strasno u tvojim tjednima, to je po školski. Zadnje tromjesecje po 500 g tjedno otprilike. Ali neka, napravi ti to sve sto ti je reko pa da si mirna. Bolje da je doktor detaljan i oprezan. Sad su ti pregledi na 3 tjedna pa ces brže i dočekat. 4 traju ko godina 😂

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Margita drago mi je da je sve super♥️😊🥰
Elle dodala💛
Dubrovcanka tak ti je i moj J bio veci i rodio se 3tj prije 🙈🙈 mozda ce i tvoja curka ranije onda ♡ I u pravu je,trebala bi ogtt napraviti sad,da doista nije secer povisen
Drago mi je da je ostalo sve savrseno🥰

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska hvala ti 🥰
Dubrovčanka baš mi je drago da je i kod tebe sve dobro i da nema brige za spušteni trbuh 😄🥰
Ako se radi o guk profilu, ne znam da li je svugdje isto ali na VV dobiješ 4 ampulice i 4 iglice pa "cjediš" krv iz prsta tokom dana. Natašte, 2 sata nakon doručka,ručka i večere i onda im to ujutro odneseš u labos.

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji