Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    17. Prosinac 2021. 11:06

Hvala curee na lijepim željamaa. Dubrovčanka nadam se da je pregled prošao super. 💪
    Kod mene je sve uredno, beba je okrenuta na zadak, ali mi je rekla da se  još sto puta okrene do perioda kada je to bitno 🙂

Termin 26.03.

Margita1906
    17. Prosinac 2021. 11:07

E da idući pregled nam je 14.01. 🙂

Termin 26.03.

Demi30
    17. Prosinac 2021. 11:07

Margita1906

Hvala curee na lijepim željamaa. Dubrovčanka nadam se da je pregled prošao super. 💪
    Kod mene je sve uredno, beba je okrenuta na zadak, ali mi je rekla da se još sto puta okrene do perioda kada je to bitno 🙂

Bravo, lakse se diše kad je sve dobro proslo 🤗 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    17. Prosinac 2021. 11:12

Arsancres a jesu te našetali s tim labosom,  a naravno da kod nas sve može ako platiš 😑
    O_Nela ajme kud još i to normalno u trudnoći, nisam se susrela s tim ali nadam se da si dobro.
    Dani30 dobro došla doma i samo uživaj u tetošenju dok možeš 😁
    Margita čestitam na dobrom pregledu 🥳💖
    Dubrovčanka još tebe čekamo da možemo opušteno u vikend 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    17. Prosinac 2021. 11:14

Tejuska♡

Deminadam se ipak da cete nesto uspjeti srediti,da ce mozda naci neku drugu opciju,drugi posao kako biste bili zajedno♥️

Znam dosta poznanika ciji su muzevi vani rade a zene tu sa djecom…Moj ima svoj obrt i nema ga vecinu dana meni je to dosta tesko a kamoli da ga tako nema mjesecima 🥴 svaka vam cast zapravo..

Sto se tice sobe za bebu,nemamo je..Biti ce s nama u sobi,nadohvat ruke,s obzirom da smo u selidbi,decki imaju svoju sobu za sad a malena bude s nama.Kad se preselimo polako radimo gore kat da kad malo porastu svaki ima svoj kutak ali za sad bude tako.
    Eva cestitke na pregledicu,dodala sam te 🥰

Draga daj molim te i meni dodaj 20.01. pregled, uvijek od uzbuđenja nakon dobrog pregleda zaboravim napisati kad mi je sljedeći 😬

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Demi30
    17. Prosinac 2021. 11:38

Dubrovcanka super da je sve dobro, beba je velika ❤️ 2 kg u mjesec dana i nije strasno u tvojim tjednima, to je po školski. Zadnje tromjesecje po 500 g tjedno otprilike. Ali neka, napravi ti to sve sto ti je reko pa da si mirna. Bolje da je doktor detaljan i oprezan.  Sad su ti pregledi na 3 tjedna pa ces brže i dočekat.  4 traju ko godina 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    17. Prosinac 2021. 11:55

Margita drago mi je da je sve super♥️😊🥰
    Elle dodala💛
    Dubrovcanka tak ti je i moj J bio veci i rodio se 3tj prije 🙈🙈 mozda ce i tvoja curka ranije onda ♡ I u pravu je,trebala bi ogtt napraviti sad,da doista nije secer povisen
    Drago mi je da je ostalo sve savrseno🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    17. Prosinac 2021. 12:33

Tejuska hvala ti 🥰
    Dubrovčanka baš mi je drago da je i kod tebe sve dobro i da nema brige za spušteni trbuh 😄🥰
    Ako se radi o guk profilu, ne znam da li je svugdje isto ali na VV dobiješ 4 ampulice i 4 iglice pa "cjediš" krv iz prsta tokom dana. Natašte, 2 sata nakon doručka,ručka i večere i onda im to ujutro odneseš u labos.

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    17. Prosinac 2021. 12:37

Dubrovčanka

Hvala vam curke moje ❤️
    Demi jao da sad tri tjedna će proletit. Idem još na put. Vraćam se 2.1, onda iza toga brzo pregled 😄. Drago je i meni da je oprezan i vidim da se brine oko nekih stvari 😄. Nadat ću se da je ipak samo velika beba🤣.
    Tejuska rekao mi je onaj profil šta li već. To je slično ili isto jel 🤣? Većina ljudi kaže da misli da ću ranije 😄. Ako mogu da biram i ako je sve ok bolje malo ranije nego da prenesem pa svaki dan po bolnicama 🤣.

Pa da,mislim da da 💁‍♀️ profil glikemije je pravilno mjerenja secera u odredenim vremenskim intervalima
    Tako da da,isto je,neka netko ispravi ako nije.
    Odlicnoo bas ce ti brzo proletiti to vrijeme🥰 
    Eto kazem,kod mene je bilo tako pa je skroz moguce,ma slazem se ,J je imao 3,5kg 3 tjedna prije termina,bome da sam na termin imao bi 4,5🤣🤣jedino sta je dobio zuticu,i to su rekli da je djelomicno jer se rodio ranije.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    17. Prosinac 2021. 12:39

Elle ali ako je razlicito,ne kuzim cemu to zamaranje,pa nece setat s tim ampulama ako ne mora,ode popije i vidi,ja sam to radila samo onda kad su ustanovili gestacijski dijabetes.
    Msm i ona je iz Dubrovnika pa sad kako kod njih funkcionira ne znam,nije kao kod nas na VV

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.