Dubrovcanka, bas mi je drago sto je sve 5.
Bebe je bas veeelika i neka je, bit ce zgodnicka sa dugim nogicama.
2 kg u mjesec dana nije puno. Ja dobivam puno vise, isto tako sam i u prvoj trudnoci. Secer mi je sasvim u redu. Sve cu ja to skinit sa treninzima poslije poroda. Opet cu se vratit na svojih 60kg na 175cm i to mi je idealno.
Cure drage, ja sutra ujutro putujem u Hr. Sve sam spakirala, sve obavila i sada sam jako nestrpljiva. Imam voznje 1000km,nekih 9 sati ako ne budu velike guzve.
Sretno svima,saljem puse 💋
Sretnooo draga,da sve prode kako treba i da sretno stignete ♥️♥️🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
TERMINI PORODA💚🎀
Coksa - 17.02 🎀 NIKA
XOXO - 24.02 🎀
Arsancres - 02.03🎀
Tufnica1602 - 02.03
MarijanaMartin - 06.03 💚 MARTIN
Dubrovčanka - 07.03 🎀
Bambolina - 11.03 🎀
Lu - 13.03 🎀
Martie30 - 13.03 💚
Milica.Kamilica - 15.03💚
Pau18 - 15.03 💚
Elle - 16.03 🎀
Sunašce83 - 17.03 💚
Kriss - 17.03 🎀
Tina - 19.03 💚
Hukica - 20.03 🎀
Vickivale - 21.03 🎀🎀
Maya34 - 23.03 💚
TeaBj94 - 23.03 💚
Aarauch - 23.03 🎀
Arwen89 - 23.03 🎀
Tonka341 - 24.03 💚 ANTE
MarTo - 24.03 💚
Nooha - 26.03 💚
Margita1906 - 26.03 💚 BRUNO
O_Nela - 28.03 💚
Antonela98 -28.03 🎀
Posvudusa - 30.03 🎀
Shea - 01.04 🎀
Magy107 - 05.04 💚
Boobamara - 05.04 💚
BlueBaby0709 - 06.04 💚
Doti - 11.04 💚
Omerta - 13.04 🎀
-Katja- - 15.04 💚
Katarina27098800 - 16.04
Anchy_23 - 16.04 🎀
SaporeVero - 24.04 💚
Ivana - 26.04 💚
Tejuska - 27.04 🎀 LOTA
Sunnyday92 - 29.04
Tani1984 - 01.05 💚
Meri97 - 04.05 🎀 RITA
Luck - 05.05 💚
Anchika - 05.05
Mariina1106 - 07.05 🎀
Dada1224 - 08.05
Plavo_nebo - 11.05
EvaKB - 11.05 💚 IVOR
RossaNerra - 12.05 💚
Lovely_ - 12.05
At1209 - 13.05
Alena1 - 17.05
Fastazia - 18.05 🎀
Demi30 - 18.05
Amelie - 19.05 🎀
Blink13 - 21.05 🎀
Maca31 - 23.05
Niki777 - 25.05
Dani30 -27.05 💚
Mjau - 30.05 🎀
Anova93 - 30.05 💚
Evo nam malo ove liste,ako je netko u meduvremenu dogovorio ime za bebicu neka javi 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovcanka pa daa, ipak sada jedeš za dvoje 🤭🤣🤣🤣 To je glavna rečenica, pogotovo slavoncima 😁🙈
-
Nego, žene koje ste na komplikacijama jeste dobile isplatu danas? Ja još čekam 🙄
Nije,ali pise izmedu 16.12 i 24.12 da je isplata.
Iako je prosli sjelo 17.12 sad 🙈💁♀️mozda bude kasnilo , vec je 15h proslo pa sumnjam da ce danas.
E meni su uplatili. Baš sad išla provjerit 😁 otp banka
31👩❤️💋👨38
Tejuska ma uopće ne kužim čemu guk profil,kaj nisu mogli jednostavno ogtt
Dubrovčanka mislim da možeš slobodno uživati na adventu, ja sam se jučer počastila i hambićem i fritulama pa sam poslije sva u strahu išla provjeriti šećer i bio je 6,2 a po njihovom 2 sata nakon jela može biti 6,7.
Boobamara sretaaaan put
Meni su sjele komplikacije popodne ali već ujutro sam na e građanima vidjela da su uplatili pa su uvijek možete tamo provjeriti. I dosad su mi svaki put sjele 17. osim kad je jednom pao na vikend pa je uplata bila u ponedjeljak.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
jutro curke ,sretno dašnjim pregledima 😘 mene jutros probudilo krvarenje iz nosa. Inace prije mi nikad nije išla krv iz nosa ,kad ono jutros sve krv oko mene, prestravila sam se . Jel se koja od vas susrela sa tim? čitam po netu da je to normalno u trudnoći
Ja sam se u prvoj trudnoći znala probudit sa krvavim nosom, odnosno bilo bi krvi na jastuku. Pukne neka žilica. Sasvim normalno.. I kod jačeg puhanja isto. Hoće to samo od sebe.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Muž mi išao predati urinokulturu taman kad sam ja došla doma da ne idem na drugi kraj grada, kao on će na putu za posao i ispalo da nemam niti tu uputnicu, još neka super pametna ženska bila, ne znam gdje se te nadrkanke rađaju, prvo je počela prigovarati zašto je toliko urina u čašici, a ne znam uopće gdje je problem, popiškila sam možda 2 prsta, pa nisam dupkom napunila onu čašicu, uostalom kakav je to problem ako je urina više, još shvaćam da je manje.. Pa je on već popizdio i reko joj da mu kaže do koje crtice mora biti i da će otić proliti 🙄 onda kao jel to prvi mlaz, prvi mlaz mora biti i malo. Ne znam gdje je ta išla u školu ako misli da je prvi mlaz ono što se daje za urinokulturu. Sramota. On je već kasnio na posao i htio je samo to predat i kraj priče, rekao odmah da će platiti pretragu i ok, samo da se napravi jer mi treba, a ona nadugačko i naširoko, neka on mene zove, još me on stvarno zvao da pita jel možda neš drugo trebam, ja mislila još me i on sad zajebavat našao 🤦♀️
Mislim da u mom slučaju nije nikakva sustavna greška s uputnicama jer je meni sve dala na jednoj uputnici, samo mi nije dala ono šta trebam, jel, nego još nepoteebnih stvari, a ono što sam zamolila joj je očito na jedno uho ušlo a na drugo izašlo. Realno i za onaj ogtt ponovljeni je bila njihova greška, tražila sam druge uputnice, a ona očito to da me skine s k samo.
Da imam živaca sad i volje, sigurno bi se žalila i tražila povrat novaca, ali nemam energije za te pametnjakoviće iz hzzoa. Još ne bi niš rekla da joj nisam slovkala i da joj nisam 2 puta ponovila sve što mi treba s papira 🙄🙄
Dubrovcanka pa daa, ipak sada jedeš za dvoje 🤭🤣🤣🤣 To je glavna rečenica, pogotovo slavoncima 😁🙈
-
Nego, žene koje ste na komplikacijama jeste dobile isplatu danas? Ja još čekam 🙄
Nije,ali pise izmedu 16.12 i 24.12 da je isplata.
Iako je prosli sjelo 17.12 sad 🙈💁♀️mozda bude kasnilo , vec je 15h proslo pa sumnjam da ce danas.
E meni su uplatili. Baš sad išla provjerit 😁 otp banka
Eto sjelo i meni iza 16h 😆🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta tebi sretno kod endokrinologa, Traži da ti puste uputnice da odeš sa svježim nalazom, možda ti se i to bilo poremetilo od korone. Ja sam prošli tjedan počela s terapijom od 25 mg, i bas sam bila tužna zbog tog 😕 11.1. ću ponoviti nalaz pa ćemo vidjeti kako reagiram na terapiju. Pijem još i željezo i sve mi je to previše 🤯
Hvala! Sretno i tebi!! Tražit ću, nebi bilo na odmet to još jednom sve provjeriti. Vjerujem ti, tako sam se i ja osjećala u prošloj trudnoći kad sam sa 20 tjedana "morala" početi uzimati i to od 50 za TSH od 4.47. Kasnije mi je tek, mislim da nakon poroda endo korigirao terapiju.. Pa sam se postepeno skidala sa nje.. I to sam ja tako predložila da probam jer sam znala čuti da bi ja to možda mogla i doživotno, kao jednom kad počneš.. onak WTF???? Zašto, čemu, ako mi je nalaz bio takav samo u trudnoći.. Čini mi se da oni to tako vole da budeš o nečem ovisan pa kad ti se štitnjača ulijeni onda je odi vadi van. Kad se male ruke slože sa farmaceutskom mafijom..
Ja baš dobila upravo nalaze, još urinokulturu samo čekam, sve mi je super, jedino tsh 3.07, a kao 3 je preporuka za treće tromjesečje. Poslala odmah ginekologu sve i on kaže da mi za to povećanje ništa ne bi davao jer to je tako malo i možda za 2 dana uopće ne bi bilo tako, da ne uzimam nepotrebno lijekove nikakve, da ponovim prije idućeg pregleda samo TSH i to je to.
Omerta, ja se isto slažem s Katjom, ja bi tražila novu uputnicu, možda je sad stvarno druga priča, vidiš da se sve ludiralo od korone, možda ti se i to. Šta ćeš bzvz neš uzimat od terapije ako nema potrebe.
Ja bi možda Kendural c zamijenila nekim drugim tabletama malo, baš vidim da mi je usporena probava od njega, nije da ne idem na wc, ali npr. kad zaboravim popiti ili kao sad kad evo 2 dana zbog krvi nisam pila odmah mi je puno fluidnije sve oko tog odlaska ma wc 😔
Hoću, eto i mene živo zanima kakvo je stanje sad sa cijelom tom kks.
Koliko dugo ga već piješ? Meni je za sad ok.. Al pijem tek 6. dan danas.. Odnosno sad ću baš popiti. Budem još pitala doktoricu koliko bi bilo najbolje pauzirati prije vađenja krvi.
Stigao i moj nalaz TSH 2.7, FT3 i 4 u granicama😁🥳.
Arsancresmeni je bio TSH predprosli put 3.08 i endo je rekao da je sve to super i u granicama normale. Ako su ti ostale vrijednosti odlicne TSH je ok do 4.78. Za to se ne daje terapija.
Omertamozda ni ti neces dobiti terapiju ako ti je samo taj TSH povisen, a ostalo sve ok. Tvoj je 4.68 sto znaci da si jos u granicama. Trebala bi i ostale hormone povadit Ft3, Ft4, antiTPO…🙏da prodes bez terapije.
Super za nalaz! 👍👏
Eto vidiš.. A meni u prošloj trudnoći (moja gin) odma samo na temelju TSH prepisala terapiju. I to brže bolje, samo smo se preko telefona tad čule. Inaće su mi ostali hormoni uvijek bili ok. Na kraju se uz terapiju i taj TSH smanjio i održavao oko 2 i ispod. Ali eto pitam se da li je to bilo uopće potrebno. Endo je samo rekao da nastavim.. A da su mi ft3 i ft4 uredni zbog terapije.
Vadila sam ih sad na početku trudnoće (u 8.mj.) i bili su isto ok, tad je tsh bio 2.66. Provjerit ću sad sve opet i sa tim nalazima ići na konzultacije.
Hej cure nije me dugo bilo, imala sam obaveza
S bebom sve u redu!
Trrba mi savjet. Pojela sam ACTIVIA jogurt s zitaricama koji nije od pasteriziranog mlijeka, eto nisam pazila. Mislite da ce nesto bit? Bih li se trebala javljat doktoru za to?
Ma ne ženo, neće ništa biti daj 😁
Zaboravi na to da si pojela i dobro ❤️
Kako je prošla cervikometrija?
Sortiraj odgovore
Najstariji