Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    17. Prosinac 2021. 12:48

Dubrovcanka mislim da se kod nas u gradu to radi tako da jedan dan dodes u bolnicu, primit ce te na ginekoloski odjel i tamo ce te oni bockat u prst i mjerit secer tijekom cijelog dana, i nakon zadnjeg bockanja ides doma.  Tamo jedes sto ti oni daju. Tako je bar mojoj prijateljici bilo, a i nedavno kad sam ja bila  u bolnici dosle su 2 cure radi toga. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    17. Prosinac 2021. 13:12

Dubrovčanka

Je,je. Ovako je kao šta je Demirekla. Bolje da me bodu i hrane oni 🤣. Jer je rekao da ću doći u bolnicu ako budemo došli do toga 😅

Ali ako odgovaras toj djetalnoj hrani onda ces se morati tog pridrzavat.Nema mi smisla raditi profil ako gestacijski nije ustanovljen..Cemu na 1800kcal i sve zivo zabranjeno ako nema potrebe💁‍♀️no dobro...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    17. Prosinac 2021. 13:27

Margita i Dubrovcanka super što je sve u redu s vama i bebama 🥰
    Dubrovcanka sada nema puno kobasa i fritula za vas dvije na adventu u Zg 🙈😁 Samo ne znam kako ćeš se suzdržati od naših slavonskih specijaliteta i to još od drage svekrive 🤭🤭🤣 moram te malo 😁❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Maya34
    17. Prosinac 2021. 13:49

Dubrovcanka pa daa, ipak sada jedeš za dvoje 🤭🤣🤣🤣 To je glavna rečenica, pogotovo slavoncima 😁🙈
    -
    Nego, žene koje ste na komplikacijama jeste dobile isplatu danas? Ja još čekam 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Omerta
    17. Prosinac 2021. 14:10

Arsancres

Omerta baš mi drago da je bolje sad, bit će to još bolje s vremenom. Ja inače prestanem piti kendural 3 dana prije vađenja krvi, tak sam negdje pročitala, a sad jel točno, ne znam 🙈
    Ja sad izludila, kak mi je gin rekao da sve te pretrage opet napravim, ja gledala da nađem odmah jučer ujutro neki labos blizu kuće pa da odem izvadit šta teeba, ginića nikak dobit za uputnice, da sve al treba sto godina da se jave na telefon. I na koncu se u 2 laba trebam isto naručiti, kao zbog korone🙄i mogla doći tek danas, tj. dan iza, mislim si pa onda ću otići u svoj dz, koja je svrha privatnog laba ako ne mogu dobit nalaz što prije, jel. I nazovem jučer dr. za uputnice, javi se sestra, ja joj izdiktiram sve s papira, još slovkam, dada, sve je u sustavu. Dođem sada u labos, ona mi pola toga nije dala, al mi je opet dala ogtt 🤦‍♀️ a tamo sestre ono na pas mater, ko da sam ja krivo nešto napravila, ja pitam pa jel mogu platiti te pretrage koje trebam, donijela sam urin jer mi treba sediment urina, neću sad to bacat 🤦‍♀️ onda kao može sve bez uputnice ak platim, al oni nemaju pos aparat, a bankomat je ne znam di. E šou. Izgubila sam još hrpu vremena da nađem bilo kakav bankomat pa se opet vraćaj 😔evo stvarno samo zbog takvih stvari bi išla na sve privatno, majke mi.

Ajme koje zavrzlame.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ I ja sam morala ponovo jučer tražiti gin uputnicu za endokrinologa jer su ovi rekli da nije u sistemu, a kao poslana prije tjedan dana. Očito im nešto šteka. Evo javili mi danas iz Vinogradske da sam naručena 27.12. To su valjda konzultacije, vezano za onaj TSH od 4.68. Nekako si mislim da bi trebala još jednom vaditi TSH, ali i ft3, ft4, jer ne može se samo jedna stavka gledati.. Iskreno baš mi se ne piju opet te tabletice. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    17. Prosinac 2021. 14:38

Dubrovcanka i Margita drago mi je da su vam pregledi dobro prošli 🤗❤️
    Boobamara sretan put vam želim 🤗 Ja ću tek sljedeći tjedan za Hr…
    Omerta tebi sretno kod endokrinologa, Traži da ti puste uputnice da odeš sa svježim nalazom, možda ti se i to bilo poremetilo od korone. Ja sam prošli tjedan počela s terapijom od 25 mg, i bas sam bila tužna zbog tog 😕 11.1. ću ponoviti nalaz pa ćemo vidjeti kako reagiram na terapiju. Pijem još i željezo i sve mi je to previše 🤯

Arsancres
    17. Prosinac 2021. 14:45

Ja baš dobila upravo nalaze, još urinokulturu samo čekam, sve mi je super, jedino tsh 3.07, a kao 3 je preporuka za treće tromjesečje. Poslala odmah ginekologu sve i on kaže da mi za to povećanje ništa ne bi davao jer to je tako malo i možda za 2 dana uopće ne bi bilo tako, da ne uzimam nepotrebno lijekove nikakve, da ponovim prije idućeg pregleda samo TSH i to je to. Već sam pomislila da ću sad i to morat nešto haha, al ima mi logike što kaže, to je baš malo 0,7..ili ja to tako vidim 🙈 obzirom da on inače sve živo provjerava i traži, vjerujem mu da zna šta priča.
    Dubrovčanka, probaj samo šećere izbaciti i pekarske proizvode tj. bijelo brašno koliko možeš. Ja inače nisam neko baš ko jede slatko pa mi ti šećeri nisu me znam šta, ali zato bijeli kruh iz pekare 🤪 muž svako jutro prije posla ode po topli kruh kad šeta psa, e još kad se probudim bude toplo sve, znam tako bezobrazno pojesti pola kruha 😂😂
    Mislim, od onog ogtta više ne, ali to mi je bila boljka. Sad jedem neke crne verzije ili integralne, ima da slavim kad rodim 🤭🤭 naviknula sam se već nekak, a ne želim se sad sama zakopat s tim glupostima, ja bi izbjegla sve živo ako mogu, žderat ću već 🙈

Arsancres
    17. Prosinac 2021. 14:48

Omerta, ja se isto slažem s Katjom, ja bi tražila novu uputnicu, možda je sad stvarno druga priča, vidiš da se sve ludiralo od korone, možda ti se i to. Šta ćeš bzvz neš uzimat od terapije ako nema potrebe. 
    Ja bi možda Kendural c zamijenila nekim drugim tabletama malo, baš vidim da mi je usporena probava od njega, nije da ne idem na wc, ali npr. kad zaboravim popiti ili kao sad kad evo 2 dana zbog krvi nisam pila odmah mi je puno fluidnije sve oko tog odlaska ma wc 😔

LucK
    17. Prosinac 2021. 15:09

EvaKB, Margita i Dubrovčanka bravo za super preglede 💖
    Boobamara sretan ti put 😁
    Arsancres super za dobre nalaze 🤩

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    17. Prosinac 2021. 15:09

Maya34

Dubrovcanka pa daa, ipak sada jedeš za dvoje 🤭🤣🤣🤣 To je glavna rečenica, pogotovo slavoncima 😁🙈
    -
    Nego, žene koje ste na komplikacijama jeste dobile isplatu danas? Ja još čekam 🙄

Nije,ali pise izmedu 16.12 i 24.12 da je isplata.
    Iako je prosli sjelo 17.12 sad 🙈💁‍♀️mozda bude kasnilo , vec je 15h proslo pa sumnjam da ce danas.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.