Dubrovcanka ne djeluje nisko 🤷🏻♀️ ali to smo mi žene, na sebi uvijek vidimo nešto što drugi ne vide 😁 sva sreća pa sutra imaš pregled pa ćeš biti mirna 😊
Katsy preeeslatka slikica 😍 djeluje kao mali mrgud koji se ne voli slikat 🤭🥰💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Bambolina, ja nisam primjetila otecenost, osim kad sam imala upalu...
Dubrovcanka meni izgleda normalno. Ja uopce ne kuzim to nisko, visoko 🤣 znam samo da ja bebicu osjetim skroz dolje ispod pupka, ponekas cak i gotovo iznad stidne kosti, ne znam jel to normalno🤔
Tonka ti si bas imala oscilacije onda,meni je 160 bio sa 100 nekako i kad bi popila Metildopu palo je doista,bila sam u bolnici nekih 2tj sa N zbog toga...Sa J nisam imala visok tlak,sve me nekako u 2 trudnoci i tlak i secer...
I to sam iznenada dosla kod gin i mjerila je 5x valjda,sjedila skoro sat kod nje,na kraju ima li te tko vozit ili da zovem sanitet..onak kaj usrala sam se🥲 Nadam se da bude sad sve oke iskreno,nadam se i kod tebe 🙏
Dubrovcanka iskreno meni izgleda dosta nisko,ne kazem da to znaci sta lose ali busa ti opcenito je nisko...
Katsy kako diiivna slika ajme🥰🥰
Bambolina ja nisam to primjetila😒tako da nemam pojma nista o tome
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke preslatki su stomačići 🤭🤭❤️ sad su to već pravi komadi bebe 😁😁
Mene jučer nije popuštala bol uopće, nisam više išla ni na wc, a stalno taj pritisak i onda sam još skužila da mi je beba mirnija nekako, čekala sam da mi gin počne raditi da ga nazovem pa mi je on rekao da se spremim i dođem kod njega pa će me negdje ubaciti, samo da vidi bebu i cerviks, da nije možda pritisak zbog toga, a onda svakako da krv oper izvadit, urinokulturu i sve živo jer kaže iako je sve bilo super prije 3 tjedna da to ništa ne znači u smislu neke promjene il bakterije ili bilo čega, da sve želi provjeriti. Tako da sam muža zvala da krene s posla, došli smo brzo, ali sam čekala jedno sat vremena da se ubacim 🤭 kad sam ko padobranac tako došla, a oni još svr čiste pojačano zbog korone haha pa procedure žive. Ali u biti, sve je dobro, cerviks mi 33mm što je top za mene, zatvorena, ništa nije tvrdo, kaže ne vidi nikakve kontrakcije, protoci školski, aliii mala se okrenula sad na zadak, prije tjedan dana je bila glavom dolje kao za porod, sad je ovako. Kaže da je poprečno na zadak i da jako često u tom položaju bebe rastežu maternicu jer nisu ni gore ni dolje i da je vrlo vjerojatno ta bol zato, da se ona mogla naglo okrenuti i mogla se kaže danima mic po mic, da ne možeš uopće to znati, ali da iako su još male po kilaži, da je to dovoljna sila da osjetiš bolove. Tako da, sad je i ona na zadak 😅
Tako mi je objasnio i drugačiji osjećaj pokreta, pokazao mi je gdje je šta i zapravo sad mi se čini da se umirila zato jer su joj ruke i prsti prema leđima pa ne kužim kod stomaka. Rekao je ako mi se ne smiri danas, da će onda zvati nekog da odem u bolnicu na pregled, ali evo doslovno ništa danas, sve se smirilo sinoć čim sam zaspala.
Svakako ću vidjeti naravno i kakvi su nalazi, ali sam sad smirena kad je s bebom sve ok ❤️ Hvala Bogu na mom giniću ❤️
Tejuška moram ti posebno čestitat na Loti ❤️❤️ koje veselje za muža sad, potvrđena curka 😁😁😁🙈
Bambolima, kod mene je tako hahah, ali i u prvoj trudnoći je bilo tako, splasne to nakon poroda 😅
Cure meni se mala "prehladila". Uh koji pakao sam prošla sinoć. Morala sam ju nositi cijeli noć i naravno samo na meni spava. A ja imam ogroman trbuh i baš mi smeta. Ajde pregrmili smo nekako. Probala sam vaš savjet: narezala luka, stavila u najlonku pa pokraj kreveta. Neznam da li nam je pomoglo, ali meni psihički je!!!! Hvala na savjetu!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Arsancres, meni se ovaj tvoj gin čini tako divan čovjek.. Kako on sve lijepo objasni.. Da sam u Zg, točno znam gdje bi išla 😊 drago mi je da si bolje 🥰
Ajde dobro i da će natečenost splasnust, malo me zabrinulo na prvu, smiješno izgleda 😂😂
Ali stvarno je, čovjek je meni otkriće nakon ginića s kojima sam imala iskustva, ja sam ga našla isto preko jednog foruma, nadam se da neće u mirovinu još bar 30 godina dok moje cure ne rode 😂😂😂
Mislim da nikome ne bi trebalo biti uopće teško objasniti pacijentici šta je i kako je, nebitno jel to privatnik ili ne, doktor je doktor. Ja se jučer njemu zahvaljujem što me primio, a on meni kaže ma ono šta se imate zahvaljivati, pa niste sigurno bezveze zvali niti on vjeruje da bi ijedna trudnica sebi umišljala bolove niti misli da to treba zanemariti. A sjećam se da mi je i s prvom malom u takvoj situaciji rekao da odem u bolnicu, bilo je 9 navečer, ja ga zvala 🤭 da bolje budemo ziher makar me vrate kući.
On kaže da je imao svakakve situacije u stažu i da nije to baš tako bezazleno kad trudnice same glume doktore pa zanemare nešto, isto kao kad doktori samo kažu lezi na lijevi bok i miruj. Da je poprilično siguran da su se neke stvari mogle drugačije završiti da se reagiralo pravovremeno i da iako mi svi mislimo da se to uvijek nekom drugom dogodi, da nažalost netko bude stvarno ta trudnica. Tak nekako mislim i ja, nisam negativna niti ikome to priželjkujem, ali bolje je provjeriti pa makar ispalo sve ok, nije to ništa bezveze, može ispasti da jedan pregled spasi 2 života doslovno.
Ja se npr. uz takvog doktora osjećam skroz mentalno sigurno i da se ne daj Bože nešto dogodi, ne bi sumnjala u njega i nestručnost, dok npr. da me netko otkantao ili da mi stalno neke šture preglede radi, garant bi mislila da je uvelike taj netko kriv (što uopće ne mora ni biti tako) ali baš puno znači kad ti tvoj doktor ulijeva povjerenje.
MarijanaMartin držim fige da curka bude brzo okej, a i ti s njom ❤️ jel nema tempicu?
Gdje nam je Antonela98, ona je isto imala sad nedavno pregled, ako ne čak isti dan kao ja?
Arsancres bas mi je drago da si otisla i da je super sve da si zatvorena🙏mora da te ta pizza opako zaj...🙄🥴 drago mi je da si bolje i nadam se da ce se uskoro nazad okrenuti,sad su onu veci i bas se sad odlucila na zadak okrenut 🥲 eh te mrvice male 😅
Hvala ti puno puno♥️
MarijanaMartin brzi oporavak malenoj 🙏 dugo si je bad nosila cijelu nov a trudna 😪 nadam se da si i ti okej,da nemas bolove.
Ma luk je zakon da😆
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke preslatki su stomačići 🤭🤭❤️ sad su to već pravi komadi bebe 😁😁
Mene jučer nije popuštala bol uopće, nisam više išla ni na wc, a stalno taj pritisak i onda sam još skužila da mi je beba mirnija nekako, čekala sam da mi gin počne raditi da ga nazovem pa mi je on rekao da se spremim i dođem kod njega pa će me negdje ubaciti, samo da vidi bebu i cerviks, da nije možda pritisak zbog toga, a onda svakako da krv oper izvadit, urinokulturu i sve živo jer kaže iako je sve bilo super prije 3 tjedna da to ništa ne znači u smislu neke promjene il bakterije ili bilo čega, da sve želi provjeriti. Tako da sam muža zvala da krene s posla, došli smo brzo, ali sam čekala jedno sat vremena da se ubacim 🤭 kad sam ko padobranac tako došla, a oni još svr čiste pojačano zbog korone haha pa procedure žive. Ali u biti, sve je dobro, cerviks mi 33mm što je top za mene, zatvorena, ništa nije tvrdo, kaže ne vidi nikakve kontrakcije, protoci školski, aliii mala se okrenula sad na zadak, prije tjedan dana je bila glavom dolje kao za porod, sad je ovako. Kaže da je poprečno na zadak i da jako često u tom položaju bebe rastežu maternicu jer nisu ni gore ni dolje i da je vrlo vjerojatno ta bol zato, da se ona mogla naglo okrenuti i mogla se kaže danima mic po mic, da ne možeš uopće to znati, ali da iako su još male po kilaži, da je to dovoljna sila da osjetiš bolove. Tako da, sad je i ona na zadak 😅
Tako mi je objasnio i drugačiji osjećaj pokreta, pokazao mi je gdje je šta i zapravo sad mi se čini da se umirila zato jer su joj ruke i prsti prema leđima pa ne kužim kod stomaka. Rekao je ako mi se ne smiri danas, da će onda zvati nekog da odem u bolnicu na pregled, ali evo doslovno ništa danas, sve se smirilo sinoć čim sam zaspala.
Svakako ću vidjeti naravno i kakvi su nalazi, ali sam sad smirena kad je s bebom sve ok ❤️ Hvala Bogu na mom giniću ❤️
Tejuška moram ti posebno čestitat na Loti ❤️❤️ koje veselje za muža sad, potvrđena curka 😁😁😁🙈
Drago mi je da je sve dobro 💕💕💕 a giniću svaka čast... takav pristup bi trebao biti standard svugdje.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dubrovcanka ne djeluje nisko 🤷🏻♀️ ali to smo mi žene, na sebi uvijek vidimo nešto što drugi ne vide 😁 sva sreća pa sutra imaš pregled pa ćeš biti mirna 😊
Katsy preeeslatka slikica 😍 djeluje kao mali mrgud koji se ne voli slikat 🤭🥰💙
Maya34 - i meni tako djeluje! Hahah, bas je ozbiljan 😆
Dubrovcanka - meni je trbuh nisko od starta a tim da sam prosli cijeli mj morala lezat jer je bio prenisko i sad se ustabilio ali ce do kraja trudnoce biti nisko. Podrucje ispod grudi mi je "prazno", to nije nista opasno,jer imas visoko i nisko nosenje, nisko nosenje je malo jace opterecenje na zdjelicu (od tuda ona nasa biciklisticka bol) 😆🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji