Demi30 ne potpisuj ništa 😅 mi smo uzeli davno onaj pokućni u Tele2 isto, krv su mi popili po isteku ugovora, nisam htjela produžiti, na koncu još jeftinije i plaćam jer sam otplatila uređaj, jel.
Ne mogu oni tebi uskratiti uslugu, vi ste sklopili ugovor u korištenju te i te usluge s tim i tim uvjetima, samo što su 2 godine bile uvjet za pogodnosti tj. obvezujući period poštivanja, bez penala, jel.. Ali ugovor ti se nastavlja samo bez tog uvjeta vremenskog perioda od xy mjeseci.
Vrlo vjerojatno će te zvati još, ali obzirom koji su oni kad od mreže, prilično sam sigurna da u bilo kojoj drugoj možeš dobiti bolju ponudu. Svi ti operateri ti imaju bolje uvjete za korisnike koji dolaze iz druge mreže u usporedbi s onima koji su već kod njih. Ja sam dugo godina kao student radila u HTu, sve je to ista priča, vjeruj.
A ako ti se baš ostaje u Tele2, kad te idući puta budu zvali reci im da si isto to što imaš ili još neš bolje dobila u bubam A1 za 20kn manje, onda će te oni najvjerojatniie pokušat zadržati i prebacit na poseban odjel zadržavanja i tamo ti ponuditi još nižu cijenu.
To ti je svuda ista šema, svi se oni bore na istu foru.

Magy čestitke na dobrom pregledu a ovo za kilažu mi je baš fascinantno. Dakle ak si na toj dijeti nije da ti možeš birati budeš li mršavila ili ne 🙄 Ja sam od 24tt na njoj i stojim sa kilažom, i nemrem ja to sad mijenjati osim ako ne promijenim prehranu a to ne bi smjela radi šećera...
Dubrovčanka nisam čak ni iznenađena za ovo jaje, u većini baby trgovina di smo bili su djelatnici toliko loše informirani da me ovakve pogreške ne čude. Jedino mogu pohvaliti dućan Mojabeba di smo kupili kolica a djelatnik nam je do najsitnijeg detalja objasnio sve modele koje smo gledali, a ne da dođem u dućan pa onda tamo skupa s njima istražujem kako se kolica sklapaju... a bilo je i toga.
Tejuska čestitke za auto, znam da je to proces jer smo mi od istog odustali i odlučili pričekati još malo s promjenom.

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Arsancres hvala, narucit ću si tajice i trenirku, meni tog nikad dosta. Ali od sad M 😅 Vagala sam se bas, šest kila sam dobila.
Tejuska čestitam na autu, da vam bude sretno 🤗
Držim fige da Janu budu dobri nalazi i da se sve sredi do Božića ❤️
Katsy ja sam bila kupila samo jednu bočicu i adaptirano ako bude frka da imam. Adaptirano mi na kraju nije trebalo, ali jest izdajalica pa sam nju uzela, i sterilizator sam koristila koliko i izdajalicu, do dva mjeseca. Ali to ti je tako individualno, nekome ne treba ništa a netko koristi sva moguća pomagala. Mene su ragade jako zezale jer je mala imala los hvat, a ja neke male uvučene bradavice, ali sve se to riješi s vremenom 😊
Hvala zenske ♡
Elle daa,bas je proces eto🙄Ali htijeli smo jer smo imali Skodu fabiu i tu nam ne stane treca sjedalica pa smo morali to rjesiti prije bebe.
Katja hvala ti ♡ Imamo 3.1 zakazano,tako da zeznuto i za Bozic i Novu,ali najbitnije da prode sve kako treba.
Di su nam ostale cure s pregleda? ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo mene s pregleda. Sve je super i mjere dobre. Ja zatvorena🤗 Iman ketone u urinu pa me šalje na ogtt i krv vaditi. To ću za par tjedana

31👩❤️💋👨38
Super za ostale dobre preglede i nalaze 💞
Moj sljedeći pregled 18.1

31👩❤️💋👨38
Evo me...
Čekala ujutro u Petrovoj uzv 2 sata, a bila naručena. Užas.
Uzv dobar, bebač 824 grama. Pregled isto relativno ok, uloživa do unutrašnjosti (prošli put bila manje) no to je i dalje bolje od onoga kako sam u prošloj trudnoći sa 20tt bila skroz otvorena 2 prsta.
Radi šećera odmah dijeta i napraviti Guk profil.
Smatra da je on uzrok pojačanim iscjedcima.
Naizmjence svaku vecer geonestin i ultrogestan.
Nastaviti terapiju cleksanima 0.8 Kontrola za 3 tjedna. 10.1.
Evo to je ukratko to!
Meni došli nalazi hormona 😄. Tsh odličan 1.04 🤣 Ft4 također odličan. U šoku sam 🤣. Jer zadnji put je krenuo rasti. Jupi!
Bravo, čestitam na urednim nalazima! Ja sam danas tražila gin da mi pusti uputnicu za TSH, FT3, FT3, ANTI-TPO, ANTI-TG, pa da to sve imam prije pregleda u ponedjeljak. Začudo, ne ispituju previše oko uputnica, samo šalju bez problema kad im velim.. Valjda ću stići do četvrtka to riješiti.
I samo da javim da su one h&m tajice baš udobne.. Za po doma naravno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nooha i Luck drago mi je da su bebe super ♡ ♥️ ♡

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji