Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    16. Prosinac 2021. 07:42

Dubrovčanka

Tejuska baš mi je drago zbog tebe i curke male ❤️
    Jooooj napokon i ja sutra na pregledu. Danas ću saznat u koje sam sate😄

Jooj ja sam presretna,ljudi bi mislili da ne zelim deckica,naprotiv,ali kad ih imam 2 onda sam si toliko zeljela jednu malu šljokicu 🥰🤣 joj 🙈🙈 hvala ti draga
    Jedva cekam tvoj pregled da vidimo koliko je  narasla😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tonka341
    16. Prosinac 2021. 08:01

Dobro jutro cure 😊.
    Tejuska blago tebi, meni su se bas mucili da mi pogode dozu i nikako, on bi imao te neke svoje oscilacije. Nakon poroda su curkama smanjivali Aldomet, a meni shou. Tad je isao do 180/110 i skidali su ga nekim jakim tableticama i injekcijama, ali nakon par tjedana od poroda se hvala Bogu sve vratilo na svoje.
    A sad ti je meni u petak na pregledu bio cak i nazak 110/60 i u subotu popodne mi je bilo nesto slabo i isla izmjeriti kad ono 160/110. Kasnije se spustio malo i u ned je bio malo povisen i sad kao da nista nije bilo tako da cu vidjeti, a ti prati pa barem znas da imas rjesenje ako podivlja 🤗. A dali se tebi u obje trudnoce ponovio tlak ili? I joj mogu misliti srece nakon 2 deckica, curica 😍🎀. Hoce ti sad biti malo cudno prebaciti se na rozo, haljinice i sljokice 🤭? 

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    16. Prosinac 2021. 08:11

Ajme meni tek sam sad skuzila po ovoj lenti da sam i ja ispod 100 😳, pa kud prije.

Ante 💙 Maro 💙

LucK
    16. Prosinac 2021. 09:07

Jutro cure 😁
    Tonka čestitke na dvoznamenkastom broju 😊
    Dubrovčanka uh samo 80 🤭
    Ajme evo i ja na pola puta već ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tonka341
    16. Prosinac 2021. 09:13

Luck i Dubrvcanka hvala cure 💗.
    Dubrovcanka ajme ti si na ispod 3 mj.😳, ma bas prolete to 2.i 3.tromjesecje..,i malena ti sigurno sad ima oko kile 😍.

Ante 💙 Maro 💙

meri97
    16. Prosinac 2021. 09:57

Nismo se jucer javile od dojmova...beba je preslatka, sve smo vidjeli i odusevljeni smo. 🥰🥰

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Demi30
    16. Prosinac 2021. 10:14

Dubrovčanka bas mi je drago da ti je dobra knjiga! Ful je opširna, a jednostavna.   Ne čudim se da mama zna 😊🥰
    Ajme napokon su se unormalila ova slova! 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    16. Prosinac 2021. 10:49

Dubrovčanka

Ja sam danas žene u fobiji jel mi trbuh prenisko 🤣🙈. Jedva čekam pregled sutra!
    https://ibb.co/c6QcjfW

Meni izgleda sasvim ok, bas si slatka ❤️ Na slici ne djeluje nisko. (Vau šminke 😍). 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    16. Prosinac 2021. 10:53

Dubrovčanka

Ja sam danas žene u fobiji jel mi trbuh prenisko 🤣🙈. Jedva čekam pregled sutra!
    https://ibb.co/c6QcjfW

Ma to je standard paničarenje pred pregled 🤣 Sve je to dobro ali budes sutra to potvrdila i bila mirnija.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• katsy
    16. Prosinac 2021. 11:08

https://ibb.co/SX2L3L5
    Evo slikice s UZV jucer :) 25 tt i 725g, deckic zasad bez imena 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.