Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    11. Prosinac 2021. 17:20

Ma i ja kontam da je to sve okej, mene je u prvoj trudnoći sve tek pred kraj počelo bolit, a sad me već u 17tt donji dio leđa baš rasturao, sjećam se da sam mislila ono wtf, tek 17tt, a kao već jednom rodila 😂
    Sad me zadnjih par dana zna onako jako presjeć nekak dolje, ne znam ni objasniti, kao skroz iznad stidne kosti, ali baš tupa bol, kontam da je to sve ok 😅 u prvoj trudnoći me u 32.tt tako jako i naglo stomak bolio, ali baš onako odjednom i bez povoda u smislu nekog napora ili sl, isto tak par dana nakon pregleda na kojem je bilo sve ok. Onda sam zvala dr. pa mi rekao da popijem 2 magnezija i legnem, da ništa ne može biti osim da me potjera na wc i da ako mi kroz 2 sata bez ikakvog fizičkog napora bol ne popusti da odem na hitnu makar me doma poslali, ali da ne čekam noć i da on nikad nije za nikakve duge bolove i sl, da to ne mora uvijek biti širenje ili da je sve ok, da smatra da je bolje da me pošalju kući ako niš drugo. Nije mi popuštalo uopće ni nakon 3 magnezija i otišla sam na hitnu, već je bilo cca 8 navečer, spojili me na ctg, svu živu pregledali, sve bilo okej, jednostavno se maternica širila, to je bilo objašnjenje jedino, ali su bili svi stvarno divni, neka doktorica tamo mi je još sve mekano objašnjavala i sama rekla da nek sam ja došla, ako se bude pojačavalo da dođem opet, stvarno onak mila i nisam ni očekivala da će biti tak dragi, a ispalo da nije stvarno ništa.
    Pa sudeći po svom iskustvu, većinom je stvarno sve ok, sad stvarno smo sve u tim tjednima kad bebuške rastu, jbt evo ja gledam nalaz sinoć, u 4 tjedna je moja poduplala težinu😅🐽 normalno da mi to moramo osjetiti kroz fizičku bol 😁

Omerta
    11. Prosinac 2021. 18:19

plavo_nebo

Cure ne stignem vas uvijek pratiti. Mala je svako malo bolesna, evo opet curi nosic :(

Znam da se pisalo o probioticima.. sad ne mogu naci, koji ste pisale da pijete?

Držim fige da brzo prođe.. 🤞
    Ja još nisam počela, ali mislim da je ovaj dosta dobar. 
    https://www.omni-biotic.com/hr/proizvodi/omni-biotic-panda/

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    11. Prosinac 2021. 18:56

MarijanaMartin u Njemačkoj sam rodila. Da, nakon pucanja vodenjaka i dalje se možeš kretati. Ma moj porod je bio show, ja bih voljela da imam to snimljeno 😂 Stvarno su sve pokušavali sa mnom. I grlila sam dvije babice pa kao neki čučeći položaj, al neće beba van i gotovo. Na kraju sam ležala, nisam bas imala snage, pa mi je dala jednu stranu plahte da ja vučem, a drugu je ona 🙈 Ovaj put planiram i pod tuš, ma sve ću probati 😆

• MarijanaMartin
    11. Prosinac 2021. 19:52

_Katja_

MarijanaMartin u Njemačkoj sam rodila. Da, nakon pucanja vodenjaka i dalje se možeš kretati. Ma moj porod je bio show, ja bih voljela da imam to snimljeno 😂 Stvarno su sve pokušavali sa mnom. I grlila sam dvije babice pa kao neki čučeći položaj, al neće beba van i gotovo. Na kraju sam ležala, nisam bas imala snage, pa mi je dala jednu stranu plahte da ja vučem, a drugu je ona 🙈 Ovaj put planiram i pod tuš, ma sve ću probati 😆

Lako vama na zapadu, mene zanima Balkan,haha Pa nije valjda da čitam, vježbam i nadam se sve uzalud. Cure dajte, ima li koja da je u našoj Rvatskoj isprobala išta osim ležanje u krevetu??? Katja zavidim ti, živiš u obećanoj zemlji!!! 👏👏👍👍🤪

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• katsy
    11. Prosinac 2021. 20:01

Jel vas nekad kao zapeče nakratko na jednom dijelu trbuha i tocno možete napipati gdje je zapeklo? Mene je do sad vec 2-3 puta zapeklo na vrhu trbuha, a maloprije je malo žešće zapeklo

• MarijanaMartin
    11. Prosinac 2021. 20:06

Dubrovčanka

Ja vam žene imam ogromnu fobiju od prijevremenog Poroda. Otvaranja,skraćivanja cerviksa. Svega toga. Mama još brata porodila u osmom mjesecu jer se otvorila. Ne znam kako da se opustim.

Mislim da nemaš razloga za brigu. Prijevremeno otvaranje nije nasljedno (barem mislim). Mislim da neki drugi faktori to uzrokuju. Samo polako, pratiš svoju trudnoću i ako nešto i malo krene dobit ćeš mirovanje i to ti je to ili ono šivanje dolje. Ima rješenje za sve. Ja se nadam da sad neću opet prenijeti, imam osjećaj da će mali doći ranije! Ali to se stvarno ne zna do kraja. 🍀🍀🤞🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

meri97
    11. Prosinac 2021. 20:35

katsy

Jel vas nekad kao zapeče nakratko na jednom dijelu trbuha i tocno možete napipati gdje je zapeklo? Mene je do sad vec 2-3 puta zapeklo na vrhu trbuha, a maloprije je malo žešće zapeklo

Znalo je mene tako...dr.kaze da su to ligamenti koji se sire. Ne znam u kojem si tjednu, ali moze biti cak i ako se bebica previse vrti po stomaku pa ti razvlaci sve zivo 😅

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

meri97
    11. Prosinac 2021. 20:36

MarijanaMartin

_Katja_

Lako vama na zapadu, mene zanima Balkan,haha Pa nije valjda da čitam, vježbam i nadam se sve uzalud. Cure dajte, ima li koja da je u našoj Rvatskoj isprobala išta osim ležanje u krevetu??? Katja zavidim ti, živiš u obećanoj zemlji!!! 👏👏👍👍🤪

Ja bih trebala na porod u Osijek, cula sam da ondje nude porod u bazenu...pa se dvoumim. Ali ne znam zelim li biti sva mokra i jos vise krvava i sve to sto ide s tim

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Demi30
    11. Prosinac 2021. 21:10

Cure, hvala na ideji za Malm komodu iz Ikee.  Ovaj dodatak gore se zapravo može napravit i na nekoj drugoj njihovoj komodi.  Odmah sam poslala sliku mužu koji je na brodu, reko je da on to bez problema može napravit. Inače je rukat i zna s drvom, puno toga doma nam je sam napravio. Samo da se odlučimo hoćemo li Malm ili neku drugu, ali imamo još dosta vremena.

Joooj, mene isto od sinoć sve nešto probada, boli. Sad mi je pritisak u zdjelici kao da će sve ispast iz mene.  Jedva čekam pregled u utorak jer koliko god sebe uvjeravam da je to sve normalno, isto me užasno strah. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• MarijanaMartin
    11. Prosinac 2021. 21:35

Sunašce83

A za porod u vodi koliko sam cula od par frendica opet na kraju zavrse na stolu. Isto tako sam cula za neki stolcic da je super.

Ma nije problem da završim na stolu, ali ja se nisam otvarala i nisu mi ništa ponudili, a mislim da sam možda mogla malo šetala ili slično možda bi se pokrenulo!!! Za sad imamo Rijeka i Osijek, to mi je malo daleko!!? Možda netko javi i za ZG. Ja shvaćam da ovisi o slučaju i da nemogu svi skakati naglavačke, ali meni nisu objasnili zašto ležim, a i sve cure oko mene su ležale. Da smo baš sve bile tako kritično, sumnjam!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.