Cure, trebam brzo pomoc. Ako bih koristila komodu malm iz ikee kao prematalicu da li je bolja ona od 3 ladice (78cm) ili od 4 ladice (100cm)? Brzo trebam pomoc 🙈
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Pozdrav cure.. Jel koja uzimala Kendural C popodne ili navečer? Stvarno ga ne želim pit ujutro na tašte da mi ne bude mučnina ili još gore povračanje.. Inače sam zadnjih dana sva neka mantava u glavi, evo na kauču i baš neki grozan umor.. Ne znam jel to "samo" post kovid stanje ili ima veze i sa tom nekom anemijom. Nadam se da će te tablete bar malo pomoći, jer ovako sam za ništa.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Shea ja imam Malm s 4 ladice. S 3 je preniska za bilo koga ja mislim. Ja sam 165cm. Ali nisam koristila tu komodu za presvlacenje, da jesam bila bi mi taman. Bolje malo vise nego da se saginjes.
Ja sam jutros išla kupiti cipele trebaju mi za haljinu pošto nijedne ne mogu obuti. Kupila sam broj veće, a mogla sam i 2 🥴
Uff mene svi plase s tim, s obzirom da inace nosim 41, bit cu kao Nogalo iz crtica 😅
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Mene isto "muči" prematalica. Nisam ju imala sa prvom i bome su mi leđa otpala nakon jedno 6 mjeseci. Sve prematalice mi se čine male i samo za to neko prvo rezdoblje (do cca 3mj), a što nakon??? Isto imam Malm sa 4 a pokraj sa tri ladice. Razmišljala sam ih pretvoriti u prematalicu, recimo dodam samo neki nastavak (ručno rađen) ali nisam još sigurna?! Je li koja to već isprobala, napravila? Isto me zanima, puno čitam o porodu i svugdje kažu nemoj ležati na leđima, kreći se i mjenjaj položaje što češće. Hmmm ja sam bila 12 sati "privezana" za krevet, nisam smjela niti na WC. Sad me zanima, da li se neka od vas stvarno u Hrvatskoj bolnici smjela kretati, mijenjati položaje tijekom poroda, tuširati i ići na WC? Podijelite svoje pozitivno iskustvo 🥰
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pozdrav cure.. Jel koja uzimala Kendural C popodne ili navečer? Stvarno ga ne želim pit ujutro na tašte da mi ne bude mučnina ili još gore povračanje.. Inače sam zadnjih dana sva neka mantava u glavi, evo na kauču i baš neki grozan umor.. Ne znam jel to "samo" post kovid stanje ili ima veze i sa tom nekom anemijom. Nadam se da će te tablete bar malo pomoći, jer ovako sam za ništa.
Ja ga pijem i uzmem kak se sjetim, meni on ne pada teško na želudac kao neki drugi preparati koje sma probala prije, ali to je tak sve individualno. On obično jako brzo diže željezo pa i da ga popijem svaki drugi dan ak ti je težak, to je svejedno dobro
Hvala ti.. 🙏
Kakvi su vam planovi za danas?
Moji su otišli u kino gledati Sing 2. Ja i mlađa soliramo i slažemo legiće.. Za druge neke aktivnosti baš i nisam. Nemam pojma šta ćemo za ručak.. Nemam ideje, a ni energije za nakuhavanje.. Ako ne smislim nešto na brzinu, vjerojatno će biti neka bolt food narudžba.
Ja se nadam da se neću "predozirati", odnosno da će mi dići hemoglobin, a ne željezo jer ono mi je začudo bilo sasvim ok - 21. Osim ako je bio lažno dobar nalaz, kao i feritin koji je bio sasvim uredan - 86. Baš mi je to sve čudno. Al eto, kod korone očito više ništa nije nemoguće. 🤦♀️
Demi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zna li tko kako preko moba da gledamo,a da nisu ova slova?
Skini ovaj browser pa u njemu otvori forum:
https://www.google.com/search?q=free+adblocker+browser&oq=free+adblo&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4158j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#
Dobar je i jer nema reklama.
Cure ugodan vikend želim! ❤️
Joj ja sam ga skinila i preporodila sam se. Hvala na info, nisam vise znala tko je to napisao tu za njega. Vec sam bila zivcana od tih slova i reklama. Ovo me spasilo.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Tejuška ajmeee 4,6kg... evo odma me znoj oblio od pomisli kak bi preživjela porod.
Tina također preporučam Isla pastile, i mene su bile spasile...
Dubrovčanka ja sam skinula na mob ad blocker i od jučer uživam u čitanju foruma opet.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji