Mene od sinoć lagano probada u donjem dijelu trbuha (više s lijeve, nego s desne strane čini mi se), a i donji dio leđa mi otpada 😩 Znam da je to sve vjerojatno normalno, ali ja zbog svih krvarenja i prijetecih pobacaja od pocetka trudnoce zivim u uzasnom strahu. Valjda se samo sve širi 🤷♀️🙏
Omerta korona zna sve zbrčkat, ali bitno je da se pomalo oporavljas. Hemoglobin zna bit nizak odjednom u trudnoci, bez obzira na koronu. Bit ce to sve dobro 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure ne stignem vas uvijek pratiti. Mala je svako malo bolesna, evo opet curi nosic :(
Znam da se pisalo o probioticima.. sad ne mogu naci, koji ste pisale da pijete?
Omerta ja sam uzimala Kendural C u prošloj trudnoći, nisam na prazan želudac, možeš poslijepodne i navečer. Najbolje bi bilo sat vremena nakon jela, i onda nemoj neko vrijeme konzumirati čaj, kavu i hranu bogatu kalcijem.
Ja sam bas puno i pazila na prehranu, ali hemoglobin svejedno nisam podigla na zadovoljavajuću razinu. A pila sam tablete od početka trudnoće. Tebi želim vise sreće 😊
MarijanaMartin ja još uvijek prematam malu na kauču, uvijek sjednem pored nje pa me nisu mučila ledja. Ne znam dal bi se sta dalo izvesti s Malm, uska je gore ta površina, zato ja nisam prematalicu ni stavljala na nju.
A ovo za porod, stvarno nije u redu ako ne daju ženi da se kreće, to je skroz neprirodno. Ja sam promijenila sto poza, najduže sam bila na sve četiri 😅 Kaže muž nije to bas tako zamišljao 😅 Govorili su mi da hodam, stojim, na bok, sta god mi pase. Zao mi je sto na kraju nisam u kadu išla, mislim da ću ovaj put to probat ako bude prilika.
MarijanaMartin ja još uvijek prematam malu na kauču, uvijek sjednem pored nje pa me nisu mučila ledja. Ne znam dal bi se sta dalo izvesti s Malm, uska je gore ta površina, zato ja nisam prematalicu ni stavljala na nju.
A ovo za porod, stvarno nije u redu ako ne daju ženi da se kreće, to je skroz neprirodno. Ja sam promijenila sto poza, najduže sam bila na sve četiri 😅 Kaže muž nije to bas tako zamišljao 😅 Govorili su mi da hodam, stojim, na bok, sta god mi pase. Zao mi je sto na kraju nisam u kadu išla, mislim da ću ovaj put to probat ako bude prilika.
Gdje si rodila? Ja bi baš htjela tako!!! Hodala si i nakon što ti je vodenjak puko? Prematala sam i ja malu na kuću/krevetu, ja bi uvijek kleknula na pod da imam ravna leda. Ja imam "grbu" i svako opterećenje me ubija, ali ništa nije pomoglo! Zato baš razmišljam što sad?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure ja imam ovu prematalicu i zadovoljna sam s njom : https://www.bubamara.eu/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/komode-za-prematanje/komoda-za-prematanje-nora-28124. Malog sam gore presvlacila pa sigurno do nesto malo nakon godine dana i sacuvala si leda. Vise ne zeli lezati kada se presvlaci pa ga stojecki. Planiram ju i za drugog malca koristiti, a kad ju preraste maknu se ove daske sa strane i posluziti ce kao ormaric u njihovoj sobi. Bijela je i nema puno nekih ukrasa pa mi je to super 😊. E da i ova spuzva na kojoj lezi beba se dobi uz nju 👌.
Ante 💙 Maro 💙
Da ne znam zasto ne zeli. Evo opet:
https://www.bubamara.eu/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/komode-za-prematanje/komoda-za-prematanje-nora-28124
Ante 💙 Maro 💙
Dubrovčanka, to jaje je baš super i to baš kak je neka napisala jer je 87 cm, većina ih je do 75, a to stvarno jako rijetko potraje. U biti gledaj bilo koje i-size, oni su do 87 skoro svi, neke marke i 84-89 al sve tak tu negdje.
Posvudušo te tvrde podloge imaju kao neke čepiće dolje koje zapravo zakočiš okvirom krevetića pa je stabilno, ne može nigdje, barem je moja imala 😅
Ja sam imala onu iz Ikee prematalicu neš na S se zove, ali to je meni sve vrlo brzo postalo odlagalište drloga evo stvarno. Brzo mi se mala počela okretati i uopće ju ne bi mogla ni previti mirno, a također i jako rano je počela stajati i netom nakon prohodala i u toj fazi od pokušavanja do prohodavanja nema šanse da bi ju zadržala, uopće nije dala, ja ju doslovno od 9.mj njenog stojećki presvlačim, nema šanse drugačije.. Ali s drugom tko zna, imamo ju rastavljenu pa ću sastavit, možda posluži duže 😁
Al svakako mislim da je npr. malm od 100cm dobra opcija, a znam da imaju i oni neki nastavci za malm, jedino ne znam jel kod nas, al to možete i nekak improvizirano odradit kak je neka rekla, nije to ne zmam šta.
Nama je kuhinja 97cm i meni je to idealno, sami smo radili i baš htjeli tu visinu, tek kad sam to doživila sam skužila kak je to odlično za leđa. Tak da, pozdravljam sve te visoke verzije, naravno, ak nije neka 150cm visoka🤪
Evo opet mene i mojih bolova...probadanja su mi sada jos jaca. Ne boli me stalni, ali kad me rezne jeza me prode. Kao kakva ludakinja sam, al uvijek neka panika vikendom. Boli me toliko dolje, u ravnini gdje pocinju stidne usne i taj 'rascjep' 😂
Ne znam jeli to maternica ili mjehur...idem piskit skoro svakih pola sata i bas puno izmokrim bez boli i slicno. Iscjedak vodenast i pomalo bijele sluzi.
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Nastavak za malm komodu sam vidjela na amazonu. Probam ponovno pronaci pa poslati link ;)
Btw.kupljena malm 4 ladice na akciji danas. Hvala na savjetima 🙃
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Arsancres hvala ti. Djeluje mi stvarno jako kvalitetno. Odabrali smo onda 🥰
meri97 jel to ona bol kao da si vozila biciklu kako je netko napisao? 🤣
Meni vazda neki bolovi nakon šta prođe pregled
Pa moze se usporediti s time, da,...propustila sam taj post ocito 😅 Daj mi prepricaj ak se sjecas
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji