Evo me, malo me depra oprala od zadnji put kad me onaj dr na zamjeni otkantao, cekala sam svoju dr da se vrati s bolovanja i evo rekla je da mogu obavit pregled u Vinigradskoj jer je taj dr na oprezu, takav je, al da ako zelim da mogu i dalje dolaziti k njoj. Vadila sam danas feritin, ogtt, kks, i cekam nalaze.
Kupila sam danas madrac za kinderbet, jastuk i pokrivac pa odmah i posteljinu. Grlo me boli jedva gutam slinu, nemam Koronu. Ocito neka viroza. I to samo navecer. Preko dana je oke. Nemam ni temp ni nis slicno.
Anascres pitala si kak radovi ili ti Tejuska
Evo kuhinja pri kraju, gletaju se zidovi, pa idu plocice na pod, za kuppanu kupila namjestaj i tak ide. Bit ce. Kak kod vas? Sorry svima na duzem postu
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Posvudusa i ja sam se danas malo isplakala 🤣🤞🏻
Valjda je takav dan cure, ja sam se prekjucer tulila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ma slažem se.. glupi hrvatski zakoni pa tako i oko tog prebivališta
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala cure 😊.
Elle jako si lijepa trudnica.
Zelim nam svima ugodan vikend! 💗
Ante 💙 Maro 💙
Jucer sam se nahodala i onda me nakon toga trtica ubijala. Da li se vama to dogada? Ne kukovi ili nesto drugo, bas trtica nakon dugog hodanja.
Ova slova su me izludila tako da sam poslusala savjet jedne od vas i skinula ad block preglednik i sad je opet sve normalno i nema debelih slova i one glupe reklame. Zivac onaj jedan preostali se smiruje.
Tejuska mozes napisati Ivor za ime.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Jutroo😊
Tina nadam se da ce te brzo prestati grlo 🙏🤞🥴
Elle bas ti je slatka busica ♥️
U predradaoni je bila zenskica sa mnom sa nesto maaalo vecom busom od tvoje,kaze doktori su rekli da ce se mali roditi sa preko 4,5kg,reko kaaaj,kak ti to stane 😅 mi smo se tako salili,ni ona nije znala,isto tako sitna bila i eto na kraju rodila malenog 4,6kg imao 😊😊
EvaKB ime dodano 💚 svidja mi se ime Ivor😊
Lijepi vikend zelim svima 😍🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo😊
U predradaoni je bila zenskica sa mnom sa nesto maaalo vecom busom od tvoje,kaze doktori su rekli da ce se mali roditi sa preko 4,5kg,reko kaaaj,kak ti to stane 😅 mi smo se tako salili,ni ona nije znala,isto tako sitna bila i eto na kraju rodila malenog 4,6kg imao 😊😊
Jutro
Dobro je danas s grlom cekam da vidim oce opet navecer bolit. Nadam se da nece. Curke koje su bile u depri nadam se da su bolje i zelim nam svima ostatak vikenda da bude lijep i ugodan.
Ps... Moji nalazi ogtt gotovi i zeljeza, zeljezo je 12.2. TEJUSKA u utorak idem privatno na pregled pa mozes pisati datum 14.12.,ime jos neznam, sigurno ce mi prepisat Heferol
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Jutroo😊
Jutro
Dobro je danas s grlom cekam da vidim oce opet navecer bolit. Nadam se da nece. Curke koje su bile u depri nadam se da su bolje i zelim nam svima ostatak vikenda da bude lijep i ugodan.
Ps… Moji nalazi ogtt gotovi i zeljeza, zeljezo je 12.2. TEJUSKA u utorak idem privatno na pregled pa mozes pisati datum 14.12.,ime jos neznam, sigurno ce mi prepisat Heferol
Ja čitam s ovim glupim slovima, naprežem oči da dobro pročitam i u zadnjoj rečenici na trenutak vidim samo riječi "ime" i "Heferol", pa se mislim jbt nece se dijete valjda zvat Heferol 😂 Onda sam ponovno pročitala 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutroo😊
Jutro
Ps… Moji nalazi ogtt gotovi i zeljeza, zeljezo je 12.2. TEJUSKA u utorak idem privatno na pregled pa mozes pisati datum 14.12.,ime jos neznam, sigurno ce mi prepisat Heferol
Ja čitam s ovim glupim slovima, naprežem oči da dobro pročitam i u zadnjoj rečenici na trenutak vidim samo riječi "ime" i "Heferol", pa se mislim jbt nece se dijete valjda zvat Heferol 😂 Onda sam ponovno pročitala 😂
Jel vjerujes da sam i ja to pomislila 😅🤣😅🤣
Bilo me sramota reci ahhahha ali sad kad vidim da nisam jedina je lakse 😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Demi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zna li tko kako preko moba da gledamo,a da nisu ova slova?
Skini ovaj browser pa u njemu otvori forum:
https://www.google.com/search?q=free+adblocker+browser&oq=free+adblo&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4158j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#
Dobar je i jer nema reklama.
Cure ugodan vikend želim! ❤️
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji