Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    10. Prosinac 2021. 15:02

Tonka čestitam na dobrom pregledu 🤗🥰
    Tejuska drago mi je čuti da je drugi put bilo lakse roditi, i ja se tome nadam. Mene ta tema možda i previše zaokuplja, ali se ovaj put zelim bolje pripremiti. Slobodno pogledaj film, evo ja jesam sinoc, dokumentarac je, nije horor. Nema nikakvih strašnih scena koje bilo tko nije vidio u nekom skroz lijevom filmu, a ima korisnih informacija. 
    Cure nemojte se zamarati trudničkim kilama, to ode nekako samo od sebe, i ne skuzis 😊

LucK
    10. Prosinac 2021. 15:20

Ivana ❤️

Tejuska molim te dodaj me na popis pregleda - 05.01.’22.
    Luck hvala ti ❤️… sad mi još reci da ćeš roditi u Splitu i to je to, nema dalje 😂
    Maya34 hvala ❤️
    Ja sam do sada dobila 4 kg, zadovoljni i doktor i ja 😊

Rodit ću u Zagrebu, ali evo iz Dalmacije sam inače 🥰
    Tonka čestitke za super pregled😊
    Tejuska ime još nemamo, ali me možeš dodati za pregled 24.12. (anomaly da još snimi mozak) 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    10. Prosinac 2021. 15:47

_Katja_

Tonka čestitam na dobrom pregledu 🤗🥰
    Tejuska drago mi je čuti da je drugi put bilo lakse roditi, i ja se tome nadam. Mene ta tema možda i previše zaokuplja, ali se ovaj put zelim bolje pripremiti. Slobodno pogledaj film, evo ja jesam sinoc, dokumentarac je, nije horor. Nema nikakvih strašnih scena koje bilo tko nije vidio u nekom skroz lijevom filmu, a ima korisnih informacija.
    Cure nemojte se zamarati trudničkim kilama, to ode nekako samo od sebe, i ne skuzis 😊

Je,doista je bilo lakse,ipak sa prvim ne znas,ne znas ni kakvu bol da ocekujes,na koji nacin da tiskas,pocela sam prerano tiskati,jadan je imao 3mj krvave oci zbog toga 😪 ali evo sa drugim sam sve znala i lakse je bilo i psihicki i fizicki.
    Hocu,hvala ti ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 16:53

Demi ja sam na +6 ali u zadnjih mjesec dana nisam ništa dobila radi šećera i dijete. 
    Dubrovčanka ma kakva dijeta, po slikama izgledaš stvarno top i samo se trbuh vidi i to mi je uvijek bilo predivno vidjeti takvu trudnicu i maštati da ću i ja tak izgledati u trudnoći...
    Margita meni je Bruno bilo na vrhu imena za dečka ali dolazi nam curica Sara
    Posvuduša ah baš si me razveselila s ovim linkom za naknadu, i meni je prvo i baš super 😁
    Meri97 i ja sam se tako brinula oko 20tt i onda sam ju počela osjećati par dana kasnije...
    Tonka čestitam na super pregledu 🥳
    Tejuška kad budeś dodavala preglede, moj je 16.12.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    10. Prosinac 2021. 16:57

Arsancres

Amelie moraš i dalje minimalno 5 biti, jedina promjena je da ti ne mora i partner kak je do sada bilo da moraju oboje imati prebivalište u Zg.
    Mi ćemo za par dana popušit to naknadu haha al dobro, nije da na to računam 😁 možda me mala i iznenadi pa prenesem, i tak je manja trudnoća 4 dana 🤭🤭🤭

A k vrapcu. Mi smo godinama bili lijeni prebaciti papire i još sam ja kvocala tada dečku/sada mužu kako ćemo i stan kupiti čim zatražimo trajnu adresu na starom boravištu u ZG, tak je i bilo.. ali eto službeno smo u ZG evo ni godinu dana:/ Držim fige da preneseš.. dobro će doći bebi.. objasni joj hehe..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 17:37

Dubrovčanka

Tonka čestitke na dobrom pregledu 😍
    elle baš ti hvala 🥺🥰. A ti si manje dobila od mene. Ne možeš loše izgledati❤️

Do danas sam bila u uvjerenju kak se na meni jedva i kuži da sam trudna kak nosim široko sve i inače pa me danas žena na blagajni pitala jesam li trudna? I kao da mogu ispred nje 😯 Tak da nisam toliko neprimjetna koliko sam si mislila 🤣 Objavila bi sliku ali ne znam kako,nikad mi ne uspije kad probam.

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 18:48

Dubrovčanka

https://imgbb.com/
    Start uploading,
    Copy i paste ovdje 😄❤️
    Vidiš da se vidi 🥰

https://ibb.co/Mf0pTqZ
    Hvala ti 😘

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    10. Prosinac 2021. 18:54

Amelie

Arsancres

Amelie moraš i dalje minimalno 5 biti, jedina promjena je da ti ne mora i partner kak je do sada bilo da moraju oboje imati prebivalište u Zg.
    Mi ćemo za par dana popušit to naknadu haha al dobro, nije da na to računam 😁 možda me mala i iznenadi pa prenesem, i tak je manja trudnoća 4 dana 🤭🤭🤭

A k vrapcu. Mi smo godinama bili lijeni prebaciti papire i još sam ja kvocala tada dečku/sada mužu kako ćemo i stan kupiti čim zatražimo trajnu adresu na starom boravištu u ZG, tak je i bilo.. ali eto službeno smo u ZG evo ni godinu dana:/ Držim fige da preneseš.. dobro će doći bebi.. objasni joj hehe..

Ma meni je to uvjetovanje isključivo prebivališta 5 godina glupo, ja sam u Zg skoro 10 godina, imala sam prijavljeno boravište skoro pa stalno, jedan kraći period dok sam studirala nisam jer me taj gazda nije prijavio, al tipa 2 mj, ovo sve sam imala boravište, a prebivalište tek prebacili kad smo svoj stan kupili, 9.3. je punih 5 godina. Nije mi sad to zbog moje situacije stvarno, nego ono pa koliko ljudi ne može kupiti svoju nekretninu, a teško da će tebi netko u statusu podstanara prijaviti prebivalište, to je ono gotovo SF. Još su mi prihvatljivi oni uvjeti neki da ne smiješ imati odjavu iz države i sl, ali ovo mi baš bzvz, pogotovo ovo što je do sada bilo da ti mora i partner/muž biti prijavljen u Zg, al eto bar su to ukinili 🙈

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 19:01

Dubrovčanka hvala ti 🥰
    Arsancres slažem se, a i mislim da bi u svim mjestima trebale biti te naknade a ne samo u određenima.  Pretpostavljam da uz Zagreb imaju još neki,ali sumanjam da imaju svi.... Ispravite me ako griješim... 😁

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    10. Prosinac 2021. 19:41

elle 🙋‍♀️

Dubrovčanka hvala ti 🥰
    Arsancres slažem se, a i mislim da bi u svim mjestima trebale biti te naknade a ne samo u određenima. Pretpostavljam da uz Zagreb imaju još neki,ali sumanjam da imaju svi…. Ispravite me ako griješim… 😁

Ja isto mislim da nemaju svi, ali nisam nikad to proučavala. Meni je npr. glupo što smo mi cijeli život u hrvatskoj, plaćamo porez toj istoj hrvatskoj, a kak smo promijenili prebivalište u zg, nemamo pravo ni na šta u zg, al nemamo logično ni pravo ni na šta iz grada gdje smo odjavili 🤪 normalno da ne bi ja djecu po naknadama planirala haha, ali ispada da nemam niti za jedno dijete pravo ništa od nijednog grada 😂 jebalo ih prebivalište haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.