Evo ja sam bez simptoma.. baš sam hepi zbog toga jer me zadnji put satralo i nisam htjela da se to desi sad u trudnoći🥳🥳 Doduše muž me pitao kaj su mi to ubrizgali kad sam budna od 7, radim doručak, nisam grumpy kao inače ujutro.. haha.. ugl nisam bas nalik na sebe! 🤭🙈
Posvuduša da, super vijest za naknade, dobro će doći, jel znaš možda da li i dalje moraš biti više od 5g. prijavljen u ZG ili možeš i kraće?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja jos bebicu ne osjetim. Na zadnjem je pregledu bila jako aktivna,ali ja jos ama bas nista ne osjetim. Nadam se da ce uskoro, ipak smo u 20tt
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Ja jos bebicu ne osjetim. Na zadnjem je pregledu bila jako aktivna,ali ja jos ama bas nista ne osjetim. Nadam se da ce uskoro, ipak smo u 20tt
Nemoj se samo brinuti, ja sam ju prvi put osjetila u 22 -om tjednu
Termin 26.03.
Amelie moraš i dalje minimalno 5 biti, jedina promjena je da ti ne mora i partner kak je do sada bilo da moraju oboje imati prebivalište u Zg.
Mi ćemo za par dana popušit to naknadu haha al dobro, nije da na to računam 😁 možda me mala i iznenadi pa prenesem, i tak je manja trudnoća 4 dana 🤭🤭🤭
Cure evo da se javim sa pregleda. Sve je super,cak i tlak koji je ovaj puta bio i nesto nizi 110/60. Maleni ima 780g i opet je rasirio nogice i sve pokazao 😂. Maro nam je bio puno sramezvljiviji, ovaj se bas ne skriva. E da i ginekolog mi je rekao za porod da sto se tice razloga iz prosle trudnoce za hitan carski da se ne mora ponoviti, ali da ce carski vjerojatno opet biti zbog razlike izmedu poroda koja je manja od 2 godine, no vidjet cu to jos kad cu krenuti u trudnicku na Merkur sta oni kazu. Sve u svemu jako sam sretna sta je i OGTT prosao dobro i danasnji pregled pa u miru mogu dcekat Bozic 🤗.
Tejuska iduci pregled mi je 7.1 i stize nam mali Ante 💙.
Kile, ja sam na +5.5 kg. Mislim da je to skroz u redu za ove tjedne. Prvo tromjesecje nisam nista dobila, a sad ide to pomalo.
Omerta sretno danas kod hematologa i javi kako je bilo.
Ante 💙 Maro 💙
Draga Tonka cestitke na divnom pregledu 💙💚 Bas mi je drago da je sve odlicno proslo i da nam je Ante dobro 😍🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam na +10kg. Sad cu kroz blagane jos natuc jedno 3 i taman cu u radaonu sa nekih +15. Nebi trebala sa vise.
Krenula sa 60, sad imam 70.
Tejuska mozes dodat ime Nika.
Tejuska molim te dodaj me na popis pregleda - 05.01.’22.
Luck hvala ti ❤️… sad mi još reci da ćeš roditi u Splitu i to je to, nema dalje 😂
Maya34 hvala ❤️
Ja sam do sada dobila 4 kg, zadovoljni i doktor i ja 😊
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Tonka super za dobar pregled i malog Antu, ali i tvoj tlak 😊🥰💙
Coksa čestitam na ulasku u 31. tjedan 😊😊❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Omerta držim fige za TSH i da ti se sve stabilizira😊
Hvala ti.. Trebam se tek trebam naručiti kod endo, ali nisam još skontala di bi bilo najbolje.. Zvat ću danas.
Bila jutros kod hematologa gore u dnevnoj bolnici.
Opet palo neko vađenje krvi koje ima i nema veze sa sadašnjim stanjem.. Nalazi će biti kod doktora. Preporučio mi je kendural c iako ni sam nije siguran kakvu to anemiju imam (ili nemam). Kontrola opet kod njega za mjesec dana sa NOVIM nalazima kks (tu su uključeni trombociti, a ne znam zašto ih danas nisu vadili), željezo, feritin, uibc, tibc. Za sad mi nije prepisao heparin. Ja ću pošto imam još jednu uputnicu u sistemu od dr prakse vaditi to sve i ranije čisto zbog svog nekog mira. Njegov zaključak: https://ibb.co/dQJqHgD
Malo sam zbunjena oko svega.. Ali nadam se da je doktor u pravu da neće doći do nekih komplikacija u međuvremenu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji