Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Prosinac 2021. 08:29

Cure,ako zelite,one koje znaju,mogu mi napisati ime bebice za koje su odlucile pa da stavimo na listu 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

meri97
    10. Prosinac 2021. 08:55

Tejuska♡

Cure,ako zelite,one koje znaju,mogu mi napisati ime bebice za koje su odlucile pa da stavimo na listu 😊

Mozes nama promijeniti pregled u 15.12. i stize nam curica Rita ❤❤

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Margita1906
    10. Prosinac 2021. 09:06

Sretno na pregledimaaa  Kod nas stiže Bruno.
    Jel tko gledao onaj film Pieces of a woman? Sjećam se da sam tada mislila dobro da nisam trudna, ali sad mi nešto izblijedilo iz pamćenja kao stresno 

Termin 26.03.

LucK
    10. Prosinac 2021. 09:35

Jutro cure🌼
    Amelie nadam se da si prošla bez simptoma 🤞
    Demi šta se tiče kilaže ja sam na +3, ali krenula sa 52 kg na 172 cm. Pratim neki graf projekcije težine prema aplikaciji 🤣
    Ivana čestitam na super pregledu, pratimo se po godinama, spolu bebe, dužini cerviksa, a skoro i po tjednima 😂
    Omerta držim fige za TSH i da ti se sve stabilizira😊
    Tonka sretno danas🍀
    Filmove o porođaju neću gledati jer mi je prvi put pa nek me iznenadi 😋

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    10. Prosinac 2021. 09:46

Margita i Meri dodala sam imena 💚🎀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    10. Prosinac 2021. 09:47

Tejuska♡

Margita i Meri dodala sam imena 💚🎀

Hvalaaaa

Termin 26.03.

Margita1906
    10. Prosinac 2021. 09:48

Dubrovčanka

Cure ako Otvorim komplikacije sad hoće li mi porodlljni bit manji ili to nema veze jedno s drugim?

Nema veze jedno s drugim :)

Termin 26.03.

Demi30
    10. Prosinac 2021. 10:14

Dubrovčanka

lu e tako sam ja isto. Isti period. Meni jedino stomak raste. Barem tako svi kažu ako me ne lažu 🤣. Izvlači me visina 🤣

Pa evo i meni se čini da sam ja u zadnjih 7,8 dana dobila 1,5kg.  Do sad sam stalno bila na +2, eventualno navecer +3.  Pa kako sad odjednom toliko.. Sad se brinem da cu svaki tjedan dobit 1-2 kg 😂 Daj Bože da mi doktor da zeleno svijetlo barem za lagane šetnje.  Poludit ću na kauču više

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

meri97
    10. Prosinac 2021. 10:59

Je li koja iskusila u 20-om tjednu neke cudne grceve u podrucju maternice/jajnika? Od jutros me bas zna 'probosti' da mi bas nije svejedno

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Maya34
    10. Prosinac 2021. 11:18

Tonka sretno danas na pregledu 😊 A tebi Ivana čestitam na dobrom jučerašnjem pregledu 😊😊
    -
    Ja sam u plusu 8kg, što me i ne čudi jer sam sklona dobivanju kila zbog problema sa štitnjačom 😒 Ali sve će to otići, jednom.. nekada 🤞🤣🤣
    -
    Meri, mene stalno na mahove  nešto zna probosti ali sam odlučila ne paničariti s obzirom da osjetim bebu pa smatram da to eto tako mora biti zbog svega što se događa u nama 😁
    Mislim da ću ostati u tome modu i kada doma osjetim trudove, kao to mora tako pa neću u bolnicu🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.