Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    10. Prosinac 2021. 16:57

Arsancres

Amelie moraš i dalje minimalno 5 biti, jedina promjena je da ti ne mora i partner kak je do sada bilo da moraju oboje imati prebivalište u Zg.
    Mi ćemo za par dana popušit to naknadu haha al dobro, nije da na to računam 😁 možda me mala i iznenadi pa prenesem, i tak je manja trudnoća 4 dana 🤭🤭🤭

A k vrapcu. Mi smo godinama bili lijeni prebaciti papire i još sam ja kvocala tada dečku/sada mužu kako ćemo i stan kupiti čim zatražimo trajnu adresu na starom boravištu u ZG, tak je i bilo.. ali eto službeno smo u ZG evo ni godinu dana:/ Držim fige da preneseš.. dobro će doći bebi.. objasni joj hehe..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 17:37

Dubrovčanka

Tonka čestitke na dobrom pregledu 😍
    elle baš ti hvala 🥺🥰. A ti si manje dobila od mene. Ne možeš loše izgledati❤️

Do danas sam bila u uvjerenju kak se na meni jedva i kuži da sam trudna kak nosim široko sve i inače pa me danas žena na blagajni pitala jesam li trudna? I kao da mogu ispred nje 😯 Tak da nisam toliko neprimjetna koliko sam si mislila 🤣 Objavila bi sliku ali ne znam kako,nikad mi ne uspije kad probam.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 18:48

Dubrovčanka

https://imgbb.com/
    Start uploading,
    Copy i paste ovdje 😄❤️
    Vidiš da se vidi 🥰

https://ibb.co/Mf0pTqZ
    Hvala ti 😘

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    10. Prosinac 2021. 18:54

Amelie

Arsancres

Amelie moraš i dalje minimalno 5 biti, jedina promjena je da ti ne mora i partner kak je do sada bilo da moraju oboje imati prebivalište u Zg.
    Mi ćemo za par dana popušit to naknadu haha al dobro, nije da na to računam 😁 možda me mala i iznenadi pa prenesem, i tak je manja trudnoća 4 dana 🤭🤭🤭

A k vrapcu. Mi smo godinama bili lijeni prebaciti papire i još sam ja kvocala tada dečku/sada mužu kako ćemo i stan kupiti čim zatražimo trajnu adresu na starom boravištu u ZG, tak je i bilo.. ali eto službeno smo u ZG evo ni godinu dana:/ Držim fige da preneseš.. dobro će doći bebi.. objasni joj hehe..

Ma meni je to uvjetovanje isključivo prebivališta 5 godina glupo, ja sam u Zg skoro 10 godina, imala sam prijavljeno boravište skoro pa stalno, jedan kraći period dok sam studirala nisam jer me taj gazda nije prijavio, al tipa 2 mj, ovo sve sam imala boravište, a prebivalište tek prebacili kad smo svoj stan kupili, 9.3. je punih 5 godina. Nije mi sad to zbog moje situacije stvarno, nego ono pa koliko ljudi ne može kupiti svoju nekretninu, a teško da će tebi netko u statusu podstanara prijaviti prebivalište, to je ono gotovo SF. Još su mi prihvatljivi oni uvjeti neki da ne smiješ imati odjavu iz države i sl, ali ovo mi baš bzvz, pogotovo ovo što je do sada bilo da ti mora i partner/muž biti prijavljen u Zg, al eto bar su to ukinili 🙈

elle 🙋‍♀️
    10. Prosinac 2021. 19:01

Dubrovčanka hvala ti 🥰
    Arsancres slažem se, a i mislim da bi u svim mjestima trebale biti te naknade a ne samo u određenima.  Pretpostavljam da uz Zagreb imaju još neki,ali sumanjam da imaju svi.... Ispravite me ako griješim... 😁

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    10. Prosinac 2021. 19:41

elle 🙋‍♀️

Dubrovčanka hvala ti 🥰
    Arsancres slažem se, a i mislim da bi u svim mjestima trebale biti te naknade a ne samo u određenima. Pretpostavljam da uz Zagreb imaju još neki,ali sumanjam da imaju svi…. Ispravite me ako griješim… 😁

Ja isto mislim da nemaju svi, ali nisam nikad to proučavala. Meni je npr. glupo što smo mi cijeli život u hrvatskoj, plaćamo porez toj istoj hrvatskoj, a kak smo promijenili prebivalište u zg, nemamo pravo ni na šta u zg, al nemamo logično ni pravo ni na šta iz grada gdje smo odjavili 🤪 normalno da ne bi ja djecu po naknadama planirala haha, ali ispada da nemam niti za jedno dijete pravo ništa od nijednog grada 😂 jebalo ih prebivalište haha

TiNa
    10. Prosinac 2021. 20:23

Evo me, malo me depra oprala od zadnji put kad me onaj dr na zamjeni otkantao, cekala sam svoju dr da se vrati s bolovanja i evo rekla je da mogu obavit pregled u Vinigradskoj jer je taj dr na oprezu, takav je, al da ako zelim da mogu i dalje dolaziti k njoj. Vadila sam danas feritin, ogtt, kks, i cekam nalaze.
    Kupila sam danas madrac za kinderbet, jastuk i pokrivac pa odmah i posteljinu. Grlo me boli jedva gutam slinu, nemam Koronu. Ocito neka viroza. I to samo navecer. Preko dana je oke. Nemam ni temp ni nis slicno.
    Anascres pitala si kak radovi ili ti Tejuska
    Evo kuhinja pri kraju, gletaju se zidovi, pa idu plocice na pod, za kuppanu kupila namjestaj i tak ide. Bit ce. Kak kod vas? Sorry svima na duzem postu 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Prosinac 2021. 20:41

Dubrovčanka

Posvudusa i ja sam se danas malo isplakala 🤣🤞🏻

Valjda je takav dan cure, ja sam se prekjucer tulila

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Amelie
    10. Prosinac 2021. 21:17

Ma slažem se.. glupi hrvatski zakoni pa tako i oko tog prebivališta

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tonka341
    10. Prosinac 2021. 22:44

Hvala cure 😊.
    Elle jako si lijepa trudnica.
    Zelim nam svima ugodan vikend! 💗

2020.💙 2022.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI