tufnica i Bambolinapredivne ste❤.
tufnicatrbuh se lijepo vidi😊.
Hvala 💟💟💟
Arsancres, potpisujem sve! Moja mama nije dugo dobila, isto enigma zasto nije dalje mogla. Savjetovalo se preći na AD i to su takva stajališta tada bila, da je to bolje. Ona i dan danas tvrdi da je AD zaslužno za eto neke pozitivne stvari vezano uz mene. Naravno da postoje problemi i kada se ne može dojiti iz xy razloga, o tome ni ne pričam. Samo se slažem s time da se AD jako promovirao a ljudi slabo istraživali i propitkivali. Isto postujem sve mame, i one koje doje i one koje ne mogu ili ne žele. Svatko ima svoje situacije i razloge.
Tufnica1602, kakve si gradje inače, koliko si dobila kg? Ne mora biti da se svatko mora udebljati. Ja sam npr. smrsala od početka trudnoće 7-8 kg (vrtim se oko ta dva broja) ali imam dijabetes od početka trudnoće i na dijeti sam. Beban je dobro, fino napreduje. Ako ti ginekolog kaze da je sve ok s djetetom nema mjesta za brigu. A ljudi će uvijek komentirati… Nitko nije u tvojim cipelama nego ti. Nekome se nešto sa strane čini ali evo iskreno ponekad se bezveze petljaju i samo nas nasekiraju. Ne daj se i samo uzivaj u ovim danima. Budu i teški i bit će ali su blagoslov jer na kraju vidimo naša mala sunasca.
Hvala ti, napisala sam bas maloprije visoka sam 170, nisam debela vidi se na slici haha. Do sada na vagi 3 kg sam dobila a sutra sam u 29 tjedan trudnoce usla. Eto tako nekako..beba mi se sve super razvija na zadnjem pregledu kaze doktor sve kako treba pa mi onda ponekad tako komenari budu cudni. Svi neke svoje savjete imaju 😬
Meni su Cybex jako lijepa, baš neki dan je žena pored mene na semaforu stajala s njima i proučavala sam ih i svidjela su mi se. Da ova nisam već kupila uzela bi njih. Jednostavnih su linija, nisu glomazna i čine se dobra. Sad kakva su ta korištenje tko zna.
Dobra im je cijena, na akciji 4800 s jajetom to je stvarno super.
Da, baš sam tu akciju gledala.. s tim da imam opciju dobiti jaje od šogorice, ali onda mi to jaje vrlo vjerojatno neće ići na moja kolica, a mislim da to može biti korisno..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tufnice , bambolina bušice su vam diiivne 🥰♥️
Omerta ajme! 😪 nadam se da ce ti vise reci sta raditi da mozes u miru doma ♡ drzim 🤞 da bude sve u redu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lu upravo to, boja stolice može biti od koječega razne boje, ništa to ne znači i nijanse stvarni variraju, a da je sve okej, samo eto, valjd je očekivala da neš drugo napišem pa da mi može reći da neš ne štima 🙈
I skroz se slažem s tobom da bi puno mogli naučiti od životinjske vrste, stvarno puno.
Ja budem osjetljiva na te komentare za djecu, plakanje, negodovanje i sl, kad mi netko krene s tim da djeca to rade namjerno da napakoste roditeljima, pa one priče kak dijete od 3 mj manipulira itd.. Doslovno mi se kosa diže kad to čujem. Bebe plaču, to je tako, to je njima jedini način komunikacije, i suludo je pričati o manipulaciji bebe od 3 mjeseca 🤦♀️ beba tek sa cca 9mj počinje percipirati da nije jedno s majkom, o čem pričamo 🙄 mene to tak zaboli od nelih roditelja kad čujem, ne petljam se jer nema smisla al svašta bi im rekla, ono pa šta ste djecu imali, nisu vama ništa djeca dužna, to je vaš odabir. Nekad mi se stvarno čini da su ljudi jako sebični po pitanju motiva zašto imaju djecu, evo, možda griješim 🤷♀️
Ma cure, jesu vama sva slova podebljana? Meni danas svi vaši postovi kao da ste ih boldale, ali i na drugim temama je tako. Ne znam samo je li samo meni tako 😂🙈
I meni.. bas me to nervira..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Meni su Cybex jako lijepa, baš neki dan je žena pored mene na semaforu stajala s njima i proučavala sam ih i svidjela su mi se. Da ova nisam već kupila uzela bi njih. Jednostavnih su linija, nisu glomazna i čine se dobra. Sad kakva su ta korištenje tko zna.
Dobra im je cijena, na akciji 4800 s jajetom to je stvarno super.
Ja sam isto gledala Cybex Balios, ali nekako uživo mi nisu sjela.. Ali opet, možda jer sam ja taj dan već bila nervozna od razgledavanja, a trgovkinje nisu doživljavale pa je meni sve bilo bezveze.. Inače, ja bi uvela da sve osobe koje rade u trgovinama sa dječjim opremom moraju proći ili neku edukaciju ili nešto, evo stvarno.. Pa one provode po 8 sati tamo i kad mi prodavačica ne zna sklopiti kolica.. Jbt, ja po netu čačkam pa sam skužila kako se neki modeli sklapaju, šta je super kad kolica imaju, šta je totalno bespotrebno, a ona se tamo jadna pati u trgovini da ih sklopi i pojma nema kada je pitam neke karakteristike. Mislim, vjerojatno nisu svugdje prodavačica iste, ali eto ja sam tako naletila. Uglavnom, onda sam gledala Icandy i Joolz, a na kraju sam u totalnoj brzini naručila Maxi Cosi, pojma nemam hoću li biti zadovoljna.. Ali ne smijem ni reći mužu da se sad premišljam jesam li pogriješila s izborom jer je digao pola rodbine u inozemstvu na noge da dođem do tog modela.. 😐 Nadam se da će ipak biti ok kada dođu i da će služiti svrsi, to je najbitnije ipak
Na prvu su i meni ova cybex nekako djelovala kao da je dijete unutra "zabarakadirano", a imati cu ljetnu bebu pa sam onako bila.. huh.. jel to ima smisla? Ali malo ih duže gledas i onda bude bolje hehe.. ma na sve se naviknes jednom kad dodu i kad vise neces usporedivati tako da vjerujem da ti budu ok. Ja sam tek na pocetku s tim proucavanjem. A znam samo da bih htjela da su 1. lagana i pod 2. kvalitetna.. sad dizajn manje vise.. i da se naravno daju sklopiti sto je moguće više.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Bambolina gledala sam malo i strollericu fora je!.. budem ju jos škicnula, hvala ti!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ma cure, jesu vama sva slova podebljana? Meni danas svi vaši postovi kao da ste ih boldale, ali i na drugim temama je tako. Ne znam samo je li samo meni tako 😂🙈
Da, poceli u nekom trenu i uzasno nervira. Bas neugodno za citanje.
Mi cemo dobiti kolica sa kosarom od koje frendice kojoj ce taman mala izaci iz njih, a za dalje cemo vidjeti kasnije. Ona mi je svakako preorucila da ne uzimam 3 u 1, da nije to toliko dobro. Uzeti ceno novo jaje svakako, s tim se ne bi zezala i zasada bez iso fix jer mi je isto preporuceno da jaje ide bez iso fix zbog nagiba koji je sa tim strmiji nego je preporuceno, a kad se samo kaci sa pojasima moze dobiti dobar nagib.
Mi smo nakon 15 minutnog razgovora o imenima dosli do dogovora. Ime za curu smo imali, Larisa, a za decka nismo. Naravno da ce biti decko. Ja sam samo znala da ne zelim neko Ivan, Marko, Luka da viknem za svojim djetetom u parku a dode njih 6 do mene i nisam htjela neko da ga tuku u skoli, tipa Kaspijan. Muz dao tri prijedloga i jedan nam je od prve sjeo. Tako da nam stize mali Ivor.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
I meni.. bas me to nervira..
Boli za oči..
Uglavnom, čekala nakon svega 2h na neki zaključak.. Pregledala me još jedna doktorica, napravila mi uzv abdomena.. Nisam još dobila nikakvu terapiju, nego me upućuje u petak ujutro u dnevnu bolnicu na pregled kod hematologa.. Evo dio nalaza odnosno taj zaključak: https://ibb.co/xfbHy3J
Imam sad i nekakvu obostranu hidronefrozu bubrega, kao ništa neobično u trudnoći, navodno maternica/beba pritišće.. Otuda valjda i povremeno boluckanje koje osjetim zadnjih dana u tom predjelu leđa. Eto to je to za sad.. Sumnjam da će se ti trombociti srediti sami od sebe, a valjda do petka neće previše porasti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji