Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    09. Prosinac 2021. 14:14

Ma bas vam hvalaaa cure ♥️🥰😊
    Luck cestitaam na dobrom pregledu 🤗
    Arsancres da,zato sam rekla, zlu ne treba puno pa je najbolje pratiti ♡
    Joj kosa mi pada dosta,ici cu je malo skratiti,sisam se samo 2x godisnje 😅 sad mi bas smeta haha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

meri97
    09. Prosinac 2021. 14:47

Mi se ovih dana nismo stigle javiti, uhvatilo nas prehlada, smrtni slucajevi, ma katastrofa...

15.12.idemo privatno kod dr.Rose u Osijek na 4d, a 23.12.na anomaly u KBC. Radili smo Nifty i sve je super, ali mene strasno hvata panika da nesto nece biti u redu...🥴

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Arsancres
    09. Prosinac 2021. 15:05

Maya34

Sada ću ja zamijeniti Dubrovcanku 😁 jer meni nikada, osim na samom početku, nije kontroliran urin.. Samo kilaža i tlak 🤷🏻‍♀️
    Ima u ljekarni za kupiti tih trakica??

Imaš ja mislim u svakoj, meni često izbacuje na Aliju 😂 ali evo prvi link doslovno u guglu je neka ljekarna, 100 komada

http://ljekarna-mazzi.hr/proizvodi/medicinska-pomagala/dijagnostika/ostalo/test-trake-urignost-11-a-100-4109/

• _Katja_
    09. Prosinac 2021. 15:08

Bok svima 😊
    Tejuska preslatke ste 😍😍 I ja sam odmah pomislila kakva kosa 🤩
    Moja kosa u prvoj trudnoći, s curicom, uopće nije opadala, tako da sam do kraja trudnoće imala baaas dobru gustu kosu, valjda prvi put u životu. I nije se mastila uopće, bas je bila savršena. Ali zato tri mjeseca nakon poroda počela jako opadati, vratila se na staro 🙈 Lice mi je bilo super u obje trudnoće. Kosa sad još ništa posebno, opada onako standardno.  
    Posvudusa i ja sam zamišljala da ću roditi celavicu, ili da će imati malo nešto plave kose, jer sam ja takva bila, a beba se rodila s gustom crnom kosom. Meni je to bio šok, izgledala je kao da nije moja 😅
    Tejuska pliz kad stigneš promijeni moj datum sljedećeg pregleda, prebacila sam ga s 3. na 10.1. Tko će raditi ogtt odmah nakon blagdana 😆

Tejuska♡
    09. Prosinac 2021. 15:23

Demi30

Dubrovčanka

Ja da nisam radila nifty nebi znala do 23eg tjedna 🤣

Znači da se i mi za svaki slucaj pripremimo za neznanje jos koji tjedan 😂

Demi niti ja jos nisam sigurna zapravo,tako da 😅 moze to potrajati haha.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    09. Prosinac 2021. 15:26

Katja,hvala tiii,mi smo u mojoj obitelji inace svi s gustom kosom i doista sam zahvalna na tome ♡ Mozeee,promjenila sam🤗
    Arsancres,Hagrid 🤣🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

meri97
    09. Prosinac 2021. 16:13

Magy107

meri97

Mi se ovih dana nismo stigle javiti, uhvatilo nas prehlada, smrtni slucajevi, ma katastrofa…

15.12.idemo privatno kod dr.Rose u Osijek na 4d, a 23.12.na anomaly u KBC. Radili smo Nifty i sve je super, ali mene strasno hvata panika da nesto nece biti u redu…🥴

Onda smo blizu po mjestu stanovanja, možda. Igrom slučaja i ja sam taj dan na pregledu tamo. Nisam ga ovdje javljala jer smo iznenada odlučili. Meni je tamo super. Doktor me zadnji puta bas smirio. Jako jako dobar i detaljan pristup. Mislim da ćeš biti zadovoljna. Koliko si trudna?

Danas usla u 20.tjedan. Zanima me ako ides kod njega na uzv jel te vazu i mjere tlak ili samo uzv, jer su mi rekli da ponesem trudnicku. Usput, koja im je cijena i jel moram nositi suknjicu?

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Arsancres
    09. Prosinac 2021. 16:46

Jbt al ga taj Rosso dere s cijenama 😅 naravno, može obzirom da tamo ni nema konkurenciju, ne znam koji još privatnik i postoji osim njega i Matkovića. Ja skoro 3 pregleda odradim za jedan njegov 4d🙈 a meni na svakom pregledu uvijek prebaci na 3d/4d da vidim bebu i dobijem slikicu ili video, bez ikakve dodatne naplate
    Šta ti je biznis u manjem mjestu 😁

Arsancres
    09. Prosinac 2021. 17:41

lu

Arsancres

Jbt al ga taj Rosso dere s cijenama 😅 naravno, može obzirom da tamo ni nema konkurenciju, ne znam koji još privatnik i postoji osim njega i Matkovića. Ja skoro 3 pregleda odradim za jedan njegov 4d🙈 a meni na svakom pregledu uvijek prebaci na 3d/4d da vidim bebu i dobijem slikicu ili video, bez ikakve dodatne naplate
    Šta ti je biznis u manjem mjestu 😁

Ove obične preglede sam oko 300-400 kod njega plaćala i uvijek je to tako malo prebacio na 3d/4d pa pogledao.

Ma dobro, ja samo kažem da baš ima dobre cijene, ali jasno mi je i zašto, jel. On je barem skroz korektan doktor, barem koliko sam čula od par frendica koje su inače kod njega kao pacijentice, ako već platiš da nije ono da bacaš lovu za poluuslugu 😅

Amelie
    09. Prosinac 2021. 19:31

Nema smisla boldati imena kad je sve boldano jel?!  Ugl htjela sam komentirati kako i meni kosa nešto počela opadati zadnja 2 tjedna.. baš ostavljam dlake ko retriver po stanu.. inače imam dosta kose, ali ovo mi baš ide na živce. A to za nakon poroda i opadanje sam čula, ali otkud sad ovo? Jel to sve mi koje nosimo curke nam pada kosa?!:)) Ja se nadam da moj dr. nije fulao sa spolom, ali eto nije prvi put da čujem da su fulali. Često se to desi valjda kod dr. koji nemaju tak dobre UZV. A presmješno mi je ovo da je mali bio u rozom i šljokicama haha...
    Ja sam se upravo vratila s treće doze cjepljenja Pfizerom.. držite fige da noć prođe mirno bez ikakviiih nuspojava!!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.