Cure slazem se sa svime sa vama. Ja sam za dojenje i sama dojim, ali ne pod svaku cijenu u smislu da beba ne dobiva na tezini i da je mama na rubu i fizicki i psihicki. Mislim da je od samog dojenja puno vaznije da je beba sita i mama zadovoljna. Proslu trudnocu pred kraj sam dosta provela na patologiji trudnoce i curke koje su bile sa mnom nisu uspjele u dojenju no i one su se ufurale u te bocice kao i mi u dojenje. Nije da su se sad u sred noci dizale,prale bocice i sta ja znam, vec su pored kreveta imale spremnu termosicu s vodom i samo bi promuckale, dale bebi i beba bi nastavila spavati. U svakom slucaju dojile ne dojile ne mozemo izbjeci skokove,zubice,grceve i ostala cudesa i svima nam treba podrska sta god odlucile! 💗 U ovoj grupi nas ima dosta curka koje vec imamo djecu i koje dojimo tako da cemo vam uvijek pomoc sa savjetima i podrskom.
Omerta kakva je situacija? Jesi bila na pretragama?
Ante 💙 Maro 💙
Lota mi je predivno ime, ali od kolegice curica se tako zove pa je otpalo. Ali da nemam, ime bi bilo opasno u igri :)
Ja sam neka od 4 slova sebi zapisala... nisu mi sva u opticaju jer su mi neka i malo preneobična ali zapišem ih i vama, možda se netko pomogne:
Aria, Rita, Vita, Demi, Lita, Neva, Gala, Lida, Leda, Lada, Vega, Veda, Kala, Kali, Lena, Neta, Pina, Tala, Tila
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
https://ibb.co/pznNj5H
Ako te tješi, moj je duplo manji Je da je razlika u tjednima tri tjedna, ali evo :)
Termin 26.03.
Ja sam isto visoka kao i ti, prva mi je trudnoća i imam pregled idući tjedan :)
Termin 26.03.
E da i sta se tice grudi, ne znam tko je pitao, ali evo ja sam primjer da mi se pa valjda nisu ni za broj povecale ni u prosloj trudnoci, ni u ovoj ,pa ni nakon poroda, a niti su mi areole potamnile pa evo dojim malca vec godinu i pol. Tako da bez brige sta se toga tice 🤗.
Ante 💙 Maro 💙
Ma de tufnice trebala si ju sterat u pm 😂 e šta sve ljudima dođe da kažu, ja to ne kužim 🙄 kakve veze ima stomak, ja sam do skoro 7.mj trudnoće skrivala trudnoću na poslu ladno, nije mi se vidjelo praktički ništa alo bi imala malo širu majicu, košuljicu ili sl, nitko nije skužio, a sad evo danas 29tt,mislim da mi je stomak ko u 35tjednu prve trudnoće već.
Isto sam slušala takve glupe priče, posebice od moje svekice 🙈 kak beba sigurno nije ok, pa je stalno cimala mog muža da odemo po još neko mišljenje, da mora da neš ne štima 🙄 to tak nema veze ni sa stomakom niti npr. ženinim kilama. Dala bi se kladit da ta iz banke ni nema djecu 😅 ili da ima, al da je dobila 50+ kg i bila ko balon i na temelju toga tvrdi da svi moraju tak jer je ona 🥴
Baš su žene jedna drugoj vuk 😑
Ja inače nisam fan žena haha, izbrojala bi na prste jedne ruke koje žene mogu nazvati pravim prijateljicama, većinom imam muške prijatelje i evo doslovno unazad 15 godina barem bi rekla da su mi muški puno bolji prijatelji. Toliko puta sam se razočarala iznova u nekoj ženskoj osobi, taman kad misliš da je ok, ispadne da budu baš otrovnice. To još više kužim kad sam mama, ta podbadanja vječno, pa da ne može bar žena ženi biti podrška 🙄
Meni je ova tema isto super, mislim da smo se baš normalne našle, s prvom malom mi nije bila tak napeta 😂 tamo je bilo svega, ono doslovno od natjecanja čija beba ima više kg u stomaku do toga koja je kupila skuplja kolica🤦♀️nisam neš aktivna bila hahah
Ma zapravo općenito sam uvijek doživila prije od ženskih "prijateljica" otrovnu riječ ili onaj moment zavisti nego od muških. Rijetko tko danas ima da ti se baš veseli ako si sretna tj. da se zajedno s tobom raduje 😑😑
tufnicapusti glupaču eto. Ja očekivala kako si rekla neki mini stomak🤣. Stomak ti je skroz ok. Meni je jedna rekla kako mi je velik stomak da nemam višak plodne vode. To je bilo prije dva mjeseca🤣. Ljudi seruckaju bespotrebno i uvijek će seruckati. Moja mama kaže da se njome trbuh nije vidio do sedmog mjeseca. Nitko nije mogao skužiti da je trudna. A da si ogromna rekla bi ti joooj koliko si kila natukla. Baš mi se gade takvi ljudi sa glupim bespotrebnim komentarima🤪
Ma i ja si kontam cijelo vrijeme da mi je normalan onako srednji a eto i frendica mi veli u nje se do 7 mj skoro nista nije vidjelo. A to da vole komentirati kakav god da je stomak to je istina 😂 samo me bezveze nasikira. Ja dosla kuci sje*ana i tak muzu velim..kaze on jel ti fino rekao doktor da ne slusas babe okolo 🤣🤣
Ma de tufnice trebala si ju sterat u pm 😂 e šta sve ljudima dođe da kažu, ja to ne kužim 🙄 kakve veze ima stomak, ja sam do skoro 7.mj trudnoće skrivala trudnoću na poslu ladno, nije mi se vidjelo praktički ništa alo bi imala malo širu majicu, košuljicu ili sl, nitko nije skužio, a sad evo danas 29tt,mislim da mi je stomak ko u 35tjednu prve trudnoće već.
Isto sam slušala takve glupe priče, posebice od moje svekice 🙈 kak beba sigurno nije ok, pa je stalno cimala mog muža da odemo po još neko mišljenje, da mora da neš ne štima 🙄 to tak nema veze ni sa stomakom niti npr. ženinim kilama. Dala bi se kladit da ta iz banke ni nema djecu 😅 ili da ima, al da je dobila 50+ kg i bila ko balon i na temelju toga tvrdi da svi moraju tak jer je ona 🥴
Baš su žene jedna drugoj vuk 😑
Ja inače nisam fan žena haha, izbrojala bi na prste jedne ruke koje žene mogu nazvati pravim prijateljicama, većinom imam muške prijatelje i evo doslovno unazad 15 godina barem bi rekla da su mi muški puno bolji prijatelji. Toliko puta sam se razočarala iznova u nekoj ženskoj osobi, taman kad misliš da je ok, ispadne da budu baš otrovnice. To još više kužim kad sam mama, ta podbadanja vječno, pa da ne može bar žena ženi biti podrška 🙄
Meni je ova tema isto super, mislim da smo se baš normalne našle, s prvom malom mi nije bila tak napeta 😂 tamo je bilo svega, ono doslovno od natjecanja čija beba ima više kg u stomaku do toga koja je kupila skuplja kolica🤦♀️nisam neš aktivna bila hahah
E da potpusujem sve, žene zbilja znaju biti užasno ljubomorne na najmanju sitnicu. Bože ja evo od jutros na ogledalu gledam stomak, meni je ok i sad kad ste mi vi rekle isto znam da je ok. Valjda bi nešto osjećala ako ne valja..bar mislim ili intuitivno makar. A meni se čini sve ok, prva mi trudnoća pa me svaki komentar malo zabrine kada tako netko prokomentira. Stavit ću se sama u izolaciju do poroda 🤣😂
I ja ne znam kako sa ženama na kraj ali eto ima ih kao što ti kažeš na prste jedne ruke mogu pobrojat.
Na pregledima mi je sve ok hvala Bogu, a vidi još nešto. Imam jednu koja me svaki dan ili svaki drugi pita kako je beba jel sve ok, imam osjećaj kao da samo jedva čeka da kažem da nešto ne valja. Al stvarno taj snažan osjećaj imam..treba to sve lagano potjerat od sebe.
Pozdrav cure.. Evo ja još na Sv. Duhu čekam zaključno mišljenje, oko mogućeg uvođenja terapije niskomolekularnim heparinom.. Pisala sam sad neke detalje na ovoj temi: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/heparinske-trudnice-16014?page=18#position_1178931
Ako ima koja od vas iskustvo sa ovakvom situacijom slobodno pišite.. Ja sam sad sva na "iglama" i strepim što će i kako biti..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji