Tejuska kod nas ružna kiša sa malim pauazama pada već 20 dana. Poludih u kući. Veselim se Zagrebu uskoro,a i Požegi. Barem ću snijega vidit nadam se 🤣
Hehe,kad putujes u Zg? ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska, mjerila sam i sa svekrovim tlakomjerom. On ima bas dobar. Jednako mi bude ok kao i sa mojim. A na što misliš ako prelazi granicu 140? Tlak? Tlak mi kod njih bude tako 140-150. Ne znam zašto. Dodjem kod njih i ranije 15 min bas da bih se smirila od vožnje, parkiranja, stepenica itd. I uvijek isto.
Sto se tiče proteina, 269 imam, a smije biti do 150.
No, da ne kukam samo… hemoglobin koji pokazuje secer unazad par mjeseci je bolji nego prošli puta. Oba puta je bio u granici normale ali sada je još manji. Znaci da fino funkcionira dijeta I da ću najvjerojatnije taj secer uspjeti tako držati pod kontrolom. To mi je dalo još veću motivaciju.
Pa kazem ,ja sam terapiju uzimala na 150 gornjem tlaku.Zato pitam,ovako bi rekla da eto uzbudenje i strah prije pregleda ali ti proteini ne pokazuju to vec ukazuju preeklamsiju.
Svakako se moras posavjetovat sa dr.pa vidjeti sta ona kaze.
I bravo za hemoglobin,bas se pridrzavas svega,cestitam ti,jer to nije lako ♥️
Posavjetovat ću se. Čekam popodne da počne raditi pa ću ju zvati. Mislit ću pozitivno. Bebica se javlja, bit će sve dobro, mora. A što budem morala napravit ću. Preeklamsija mi je nepoznata, ne znam što točno rade u slučaju trudnica koje to imaju. Ali neću puno ni istraživati da se ne stresiram.
Hvala, nije lako ali evo. Tri mjeseca sam izdržala. I još ću
Dobro je ako nije visoko,tojest ako se nakon terapije spusta.
Bila sam u bolnici zbog toga + secera lezala par puta.
Ja sam bila sretnica kojoj se spustala nakon terapije dok su sa mnom u sobi bile cure kojima nije.S jednom curkom sam ostala u kontaktu,prijevremeno je rodila zbog toga,hitnim carskim rezom. Imala je ostecenja na bubrezima.
Ma necu te plasiti,samo kazem da se posavjetujes,pratis doma obavezno,i bit ce to sve super ♡♡ pogotovo kad zbog secera pazis,to je ogroman plus🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska čim Gyn da zeleni svijetlo,a to je vjerovatno iduća Nedjelja 😍
Odlicnoo♥️imas nekoga u Zg ili ovako idete malo?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska idemo ovako jer nam je usput. Produžiti ćemo nakon dva dana za Požegu. Na putu za Požegu u ikeu🤣. Sve sam smislila. Volim Zagreb jako. Pogotovo za vrijeme blagdana. Nadam se samo da ne bude kiša. Meni taj tlak nizak a na pregledu obukle 120/80. Doma neki dan 105/60. Al ja sam navikla s time živjeti.
Ajde bas lijepo,svratite onda na Advent u Zg 😊
Bilo je ljepsih ,sad zbog korone je sve nesto losije nego ranije ali opet je lijepo za vidjeti 😊
Ja isto pratim jer me strah od prosle tr.ali evo od covida je jos nizak,tojest ajde malo se popeo sad je 100/70 , sa covidom je bilo manje 80,90 pa sa 60 negdje,meni je to bilo ubitacno,boze koliko vrtoglavica.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
*Na pregledu bude
Magy ne guglaj ništa samo se posavjetuj s doktorima. Taj Google uglavnom dramu u glavu napravi. Držim fige da sve bude ok🤞🏻
Ni necu guglati. Onda će se tlak povisiti jer guglam. Bolje ću misliti kako radim još 14 dana i o spremanju kolača (probat cu samo jedan medenjak, ostalo će muž, vjerujem da će mu teško pasti
), ukrasima, kuglicama, setnjama
…
Bravo,samo pozitiva 🤞♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres i Posvudasa 💪 za dobar pregled 😊🥰
Ivana i Luck sretno vam danas na pregledu 😊❤️
-
Ubijaju ova slova 😡 ali i vrijeme vani 😒
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Posvudusa drago mi je da je bebica dobro,zao mi je za tlak 😒😒 drzim fige da bude sve dobro!!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i nas dvije velike ♥️
https://ibb.co/2tvXQbR
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska baš ste 😍😍 ❤️
-
U Lidlu, od ponedjeljka, će u ponudi biti nešto i za naše 👶👶
https://ibb.co/ZcvQc1N
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Evo mene s anomaly scan pregleda. Sve je super i kako treba biti, maleni ima 260 g 😍 jedino mu nije uspila uhvatiti glavu sprijeda pa zbog toga idem ponovno za 2 tjedna. A ono najbolje mi je da je cerviks nepromijenjen (32mm, T oblik) i prema njoj to i nije skraćen cerviks 🥳😁
Čestitke cure na dobrim pregledima i sve ove slikice šta ste stavile su predivne 🥰
Meni nisu boldana slova u FreeAdblocker browseru, provjerila sam i chrome i ono s gugl trakom pa su na njima boldana.
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji