Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    11. Prosinac 2021. 13:12

Omerta

Pozdrav cure.. Jel koja uzimala Kendural C popodne ili navečer? Stvarno ga ne želim pit ujutro na tašte da mi ne bude mučnina ili još gore povračanje.. Inače sam zadnjih dana sva neka mantava u glavi, evo na kauču i baš neki grozan umor.. Ne znam jel to "samo" post kovid stanje ili ima veze i sa tom nekom anemijom. Nadam se da će te tablete bar malo pomoći, jer ovako sam za ništa.

Ja ga pijem i uzmem kak se sjetim, meni on ne pada teško na želudac kao neki drugi preparati koje sma probala prije, ali to je tak sve individualno. On obično jako brzo diže željezo pa i da ga popijem svaki drugi dan ak ti je težak, to je svejedno dobro

Omerta
    11. Prosinac 2021. 13:20

Hvala ti.. 🙏
    Kakvi su vam planovi za danas? 
    Moji su otišli u kino gledati Sing 2. Ja i mlađa soliramo i slažemo legiće.. Za druge neke aktivnosti baš i nisam. Nemam pojma šta ćemo za ručak.. Nemam ideje, a ni energije za nakuhavanje.. Ako ne smislim nešto na brzinu, vjerojatno će biti neka bolt food narudžba. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Prosinac 2021. 13:29

Ja se nadam da se neću "predozirati", odnosno da će mi dići hemoglobin, a ne željezo jer ono mi je začudo bilo sasvim ok - 21.  Osim ako je bio lažno dobar nalaz, kao i feritin koji je bio sasvim uredan - 86. Baš mi je to sve čudno. Al eto, kod korone očito više ništa nije nemoguće. 🤦‍♀️

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    11. Prosinac 2021. 13:33

LucK

Dubrovčanka

Demi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Zna li tko kako preko moba da gledamo,a da nisu ova slova?

Skini ovaj browser pa u njemu otvori forum:
    https://www.google.com/search?q=free+adblocker+browser&oq=free+adblo&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4158j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#
    Dobar je i jer nema reklama.
    Cure ugodan vikend želim! ❤️

Joj ja sam ga skinila i preporodila sam se. Hvala na info, nisam vise znala tko je to napisao tu za njega. Vec sam bila zivcana od tih slova i reklama. Ovo me spasilo. 

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

elle 🙋‍♀️
    11. Prosinac 2021. 13:34

Tejuška ajmeee 4,6kg... evo odma me znoj oblio od pomisli kak bi preživjela porod. 
    Tina također preporučam Isla pastile, i mene su bile spasile...
    Dubrovčanka ja sam skinula na mob ad blocker i od jučer uživam u čitanju foruma opet. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

plavo_nebo
    11. Prosinac 2021. 13:52

Cure ne stignem vas uvijek pratiti. Mala je svako malo bolesna, evo opet curi nosic :(

Znam da se pisalo o probioticima.. sad ne mogu naci, koji ste pisale da pijete?

• _Katja_
    11. Prosinac 2021. 14:23

Omerta ja sam uzimala Kendural C u prošloj trudnoći, nisam na prazan želudac, možeš poslijepodne i navečer. Najbolje bi bilo sat vremena nakon jela, i onda nemoj neko vrijeme konzumirati čaj, kavu i hranu bogatu kalcijem.
    Ja sam bas puno i pazila na prehranu, ali hemoglobin svejedno nisam podigla na zadovoljavajuću razinu. A pila sam tablete od početka trudnoće. Tebi želim vise sreće 😊
    MarijanaMartin ja još uvijek prematam malu na kauču, uvijek sjednem pored nje pa me nisu mučila ledja. Ne znam dal bi se sta dalo izvesti s Malm, uska je gore ta površina, zato ja nisam prematalicu ni stavljala na nju. 
    A ovo za porod, stvarno nije u redu ako ne daju ženi da se kreće, to je skroz neprirodno. Ja sam promijenila sto poza, najduže sam bila na sve četiri 😅 Kaže muž nije to bas tako zamišljao 😅  Govorili su mi da hodam, stojim, na bok, sta god mi pase. Zao mi je sto na kraju nisam u kadu išla, mislim da ću ovaj put to probat ako bude prilika.

• MarijanaMartin
    11. Prosinac 2021. 14:31

_Katja_

MarijanaMartin ja još uvijek prematam malu na kauču, uvijek sjednem pored nje pa me nisu mučila ledja. Ne znam dal bi se sta dalo izvesti s Malm, uska je gore ta površina, zato ja nisam prematalicu ni stavljala na nju.
    A ovo za porod, stvarno nije u redu ako ne daju ženi da se kreće, to je skroz neprirodno. Ja sam promijenila sto poza, najduže sam bila na sve četiri 😅 Kaže muž nije to bas tako zamišljao 😅 Govorili su mi da hodam, stojim, na bok, sta god mi pase. Zao mi je sto na kraju nisam u kadu išla, mislim da ću ovaj put to probat ako bude prilika.

Gdje si rodila? Ja bi baš htjela tako!!! Hodala si i nakon što ti je vodenjak puko? Prematala sam i ja malu na kuću/krevetu, ja bi uvijek kleknula na pod da imam ravna leda. Ja imam "grbu" i svako opterećenje me ubija, ali ništa nije pomoglo! Zato baš razmišljam što sad?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tonka341
    11. Prosinac 2021. 14:47

Cure ja imam ovu prematalicu i zadovoljna sam s njom : https://www.bubamara.eu/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/komode-za-prematanje/komoda-za-prematanje-nora-28124. Malog sam gore presvlacila pa sigurno do nesto malo nakon godine dana i sacuvala si leda. Vise ne zeli lezati kada se presvlaci pa ga stojecki. Planiram ju i za drugog malca koristiti, a kad ju preraste maknu se ove daske sa strane i posluziti ce kao ormaric u njihovoj sobi. Bijela je i nema puno nekih ukrasa pa mi je to super 😊. E da i ova spuzva na kojoj lezi beba se dobi uz nju 👌.

2020.💙 2022.💙

Tonka341
    11. Prosinac 2021. 14:59

Da ne znam zasto ne zeli. Evo opet: 
    https://www.bubamara.eu/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/komode-za-prematanje/komoda-za-prematanje-nora-28124

2020.💙 2022.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI