Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    08. Prosinac 2021. 14:49

Arsancres zanimljivo je ovo sto kažeš za žene, ja se kunem u girl power 💪🏻😆
    Muška prijateljstva su mi tako površna, uvijek mislim kako smo mi žene vise iskrene i povezane. Ja imam tri prijateljice koje su mi bas naj naj, jedna od osnovne, druga od srednje škole i treća od faksa 😊 Otkad smo mame jos smo si i bliže cini mi se. 
    A muski nula bodova 😅  

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2021. 14:57

Omerta

Pozdrav cure.. Evo ja još na Sv. Duhu čekam zaključno mišljenje, oko mogućeg uvođenja terapije niskomolekularnim heparinom.. Pisala sam sad neke detalje na ovoj temi:https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/heparinske-trudnice-16014?page=18#position_1178931

Ako ima koja od vas iskustvo sa ovakvom situacijom slobodno pišite.. Ja sam sad sva na "iglama" i strepim što će i kako biti..

Jooj nadam se da ce sve na kraju ispasti ok. Ako se i moras pikati bolje i tako...dobro da si otisla dalje po misljenja i u bolnicu! 

• katsy
    08. Prosinac 2021. 15:05

EvaKB

katsy

Ako narucujete s aliexpresa, jel placate onu carinu (nesto po novom) ili porez sto god?

Samo pazis da pise VAT included na stvari koju uzimas i nista ne placas. Meni je doslo vise paketa u Europu, negdje u Poljskoj su skupili ih sve u jedan paket i dosao je kao zbirni. Nisam nista dodatno platila. I nije dolazilo milion paketa po jedan na dan nego doslovno 10 paketa svi skupa.

Hvala puno!!

EvaKB
    08. Prosinac 2021. 15:08

Ja srecom jos nisam naletila na komentare vezane za moj trbuh ili ista slicno. Svi samo pitaju kako sam i naravno glavna je zezancija na poslu da se ne smije nitko zamjeriti trudnici. Bas me paze moram priznati. Dosta smo mlada ekipa, dio vec ima djecu, pa su to vise price o iskustvima nego neki komentari.
    Ja imam pola musku, pola zensku ekipu i nekako sam se okruzila sa malo ljudi, ali kvalitetnim. Makar najvece tracare u mojem zivotu su bili decki, hahaha, nema takvih baba nekad. Samo da nisi nekakav cendrav previse koji sedi i cvili da nekaj ne moze jer nije stvoren za to. Nisi nesposoban, ne glumi jadnika ili jadnicu. Ako ja mogu tegliti vesmasinu, ti mozes sasiti gumb. Najvise mrzim spike o muskim i zenskim ulogama i poslovima. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• _Katja_
    08. Prosinac 2021. 15:31

Sunasce rekla sam da nitko nije aludirao. Da ne bi naša podrška dojenju bila krivo shvaćena. 
    Omerta drzim fige da bude sve dobro ❤️

Mak18
    08. Prosinac 2021. 15:46

Tufnice i moj je trbuh takav, bez brige 
    Sunašce dobrodošla na dvoznamenkasti broj! Budući da su nam termini unutar dana tebe posebno pratim 😂
    Bambolina trbuh je presladak 😍

Primijetila sam da u posljednje vrijeme puno toga zaboravljam i imam problema s koncentracijom. Je li to povezano s trudnoćom ili imam neki drugi problem? 🥴

Arsancres
    08. Prosinac 2021. 15:48

Katja to je tak rijetko za žene, barem u mom okruženju 😂 ove koje imam i koje su mi stvarno prijateljice praktički isto imaju još pokoju normalnu ženu kraj sebe 🙈 ali ovo da muški laprdaju, to je, tj. baba ima samo takvih, samo je meni barem kod njih drugačije što eto babe su, vole sve znati, ali nema zlobe tj. neće sad ne znam šta s tim informacijama.
    Doduše, to je samo moje iskustvo, vjerujem da su i obrnuta točna.
    Tufnice tak sam ja imala jednu poznanicu, rodila je mislim cca 3 mj prije mene, e ona je mene i u trudnoći i po porodu stalno neš pitala, ali baš to što si napisala, kad te onaj unutarnji osjećaj ne vara, kao da samo čeka da neš ne štima ili da ja kažem nešto, a da mi ona može reći da to nije tako ili da se to tak ne radi, doslovno me žene ispitivala koliko mi brojkom mala ima pelena dnevno i koje joj je boje kakica 🙄 a ja nisam bila tad dovoljno ni sabrana da ju odjebem il joj stvarno odbrusim nešto, već bi joj odgovorila kak je, onda bi mi ona rekla kao da je to ok, da treba kakica biti takva kod dojene djece haha, e smiješno mi je sada kad pišem, Bože jesam glupa bila, ironija je što ona nije dojila ni dana, u bolnici već nije i sama je rekla da joj je išlo na živce jer je mali bio na sisi stalno i ok, to je nebitno skroz sad, nego se samo nadovezujem na to kak su te koje nemaju veze sa situacijom najpametnije i sve znaju, a nemaju veze s tim, al nek je ona meni rekla šta je ok, ko da sam ja pitala 😂😂

Amelie
    08. Prosinac 2021. 16:00

Pau18

Tufnice i moj je trbuh takav, bez brige
    Sunašce dobrodošla na dvoznamenkasti broj! Budući da su nam termini unutar dana tebe posebno pratim 😂
    Bambolina trbuh je presladak 😍

Primijetila sam da u posljednje vrijeme puno toga zaboravljam i imam problema s koncentracijom. Je li to povezano s trudnoćom ili imam neki drugi problem? 🥴

Meni ti se to isto događa.. zovu to trudničkim mozgom i postoji sve više istraživanja da zapravo mozak stvarno drugačije funkcionira u trudnoći. Zaboravim jako bitne stvari, a kamoli nebitne.. ali #procice🤭😆

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Prosinac 2021. 16:04

Vidim da ste se raspisale o imenima.. ja bi voljela da nije prečesto i s muškim imenom sam se jako mučila i malo mi je i zato lakše što smo saznali da je cura!:) Predivna imena su mi Lena i Ena, Leda, ali sam negdje nekako jednom davno rekla suprugu za Doru. I sad on hoda po kući i samo priča Dora, Dora, Dora..🙈🙈 I on je odlučio i kao nek se ja premišljam ako hoću.. možda ga kao uspijem nagovoriti ali kako da uopće više razmatram drugo ime kad on samo o ovom. Malo je tradicionalnije čini mi se.. ali sviđa mi se i njegovo značenje - dar! 💓 Vidim da su kratka imena opasno popularna..:) Mi moramo kratko zbog dugog prezimena.. tako da eto čini se da imamo pobjednicu🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Prosinac 2021. 16:07

Da pitam vas koje već jeste mame.. ima li koja cybex kolica i što općenito mislite o njima? Jesu li stvarno kvalitetna ili se više plaća ime nego kvaliteta? Ja sam poprilično neiskusna i lijena proučavati svaki božji model kolica.. sad su im neka na popustu i razmišljam da to čopim u 1.mj. ako mi netko i ovdje preporuči i amen. Fala😘

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.