Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shea
    09. Prosinac 2021. 12:51

Kad smo kod anomaly scana, ja sam na njega išla u Petrovu i to je onak bio ofrljast pregled - što sam tek naknadno skužila. Naime, htjela sam privatno na 5D u Harni polikliniku, na kraju 5D nije uspio uhvatiti lice ali me doktorica toliko pregledala i sve izmjerila, ispisala 3 stranice teksta, preko 20 printanih slika. U odnosu na onaj anomaly u Petrovoj  s jednom slikom i 2 rečenice, razlika nebo i zemlja.
    A kao anomaly scan je jedan od najbitnijih pregleda! Uglavnom razočarana sam totalno odnosom u Petrovoj jer onaj moj nalaz je čista sramota!

Preporučam da anomaly ne radite preko HZZO-a (možda je negdje bolje ali evo Petrovu ne preporučam)

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

Demi30
    09. Prosinac 2021. 12:52

Čestitke na pregledima ❤️ Drzim fige da ova situacija s tlakom bude bolje 🙏
    Tejuska predivna si ❤️ Zavidim na gustoj, lijepoj kosi.  Meni je pola dlaka s glave otpalo, imam osjećaj da ću ostat ćelava, a ten mi je kao da sam u pubertetu 😩

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Ivana ❤️
    09. Prosinac 2021. 12:57

Cure hvala na dobrim željama za pregled… dosta je kasno večeras u 19,00 sati pa vam javim kako je prošlo… ❤️

👩🏼 29y
    👦🏻 30y
    Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
    It’s a boy! 👶🏻💙

LucK
    09. Prosinac 2021. 13:01

Shea

Kad smo kod anomaly scana, ja sam na njega išla u Petrovu i to je onak bio ofrljast pregled - što sam tek naknadno skužila. Naime, htjela sam privatno na 5D u Harni polikliniku, na kraju 5D nije uspio uhvatiti lice ali me doktorica toliko pregledala i sve izmjerila, ispisala 3 stranice teksta, preko 20 printanih slika. U odnosu na onaj anomaly u Petrovoj s jednom slikom i 2 rečenice, razlika nebo i zemlja.
    A kao anomaly scan je jedan od najbitnijih pregleda! Uglavnom razočarana sam totalno odnosom u Petrovoj jer onaj moj nalaz je čista sramota!

Preporučam da anomaly ne radite preko HZZO-a (možda je negdje bolje ali evo Petrovu ne preporučam)

Ja bila na sv. Duhu i skroz mi je ok bio pregled. Dosta je dugo trajalo sve to dok je sve živo ispregledala. Bila je neka mlada dr i stvarno se trudila i da glavicu sprijeda uhvati, ali pošto nije išlo me opet naručila za to jer kaže bolje provjeriti da ne bi bilo poslije..
    Mislila sam i ja možda ići privatno, ali evo dala sam im šansu da vidim kako to izgleda. Zadovoljna sam 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Shea
    09. Prosinac 2021. 13:05

LucK

Shea

Kad smo kod anomaly scana, ja sam na njega išla u Petrovu i to je onak bio ofrljast pregled - što sam tek naknadno skužila. Naime, htjela sam privatno na 5D u Harni polikliniku, na kraju 5D nije uspio uhvatiti lice ali me doktorica toliko pregledala i sve izmjerila, ispisala 3 stranice teksta, preko 20 printanih slika. U odnosu na onaj anomaly u Petrovoj s jednom slikom i 2 rečenice, razlika nebo i zemlja.

Ja bila na sv. Duhu i skroz mi je ok bio pregled. Dosta je dugo trajalo sve to dok je sve živo ispregledala. Bila je neka mlada dr i stvarno se trudila i da glavicu sprijeda uhvati, ali pošto nije išlo me opet naručila za to jer kaže bolje provjeriti da ne bi bilo poslije..
    Mislila sam i ja možda ići privatno, ali evo dala sam im šansu da vidim kako to izgleda. Zadovoljna sam 😁

Eto, možda je na sv. Duhu bolje.
    Mislim trajao je malo duže i moj pregled u Petrovoj ali na nalazu apsolutno ništa ne piše, 5 mjera i 2 rečenice. Kad pročitaš ovo privatno onda shvatiš koliko si je žena dala više truda. Nije čak niti nešto preskupo bilo - platila 400kn a bila u Poliklinici sat i pol.

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

Demi30
    09. Prosinac 2021. 13:19

Dubrovčanka

Luck Cestitke na super pregledu ❤️
    Lovely najbolje u 27om. Beba se fino formirala i ima mjesta da se okreće. Kasnije kao velika već,a prije još nije sve lijepo vidljivo. Tako su mi rekli kad sam išla u 23em.
    Demi to ti je zato jer nosiš curku 🥰 osjećam

Mislis? 😍 Onda je i kod Lovely curka 🤗  Za par dana je pregled, pa se nadam da cemo napokon saznat 🤞

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    09. Prosinac 2021. 13:54

Dubrovčanka

Ja da nisam radila nifty nebi znala do 23eg tjedna 🤣

Znači da se i mi za svaki slucaj pripremimo za neznanje jos koji tjedan 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    09. Prosinac 2021. 13:55

Tejuška baš ste slatkice ❤️
    Ja se sjećam da je jedna curka s foruma iz prve trudnoće išla na carski zbog preeklampsije, u 31.tjednu koliko se sjećam, mali je bio par dana u inkubatoru, ali sve je prošlo okej na kraju. Naravno, zli ne trebalo, ali i da ne daj Bože nešto krene po zlu, sve može završiti dobro i bolje je da vas i kontroliraju nego ne. 
    Najtužnije je od svega što ona nije nikad piškila one trakice za urin, a išla je privatniku, nije niti znala da ima problem, to su otkrili slučajno na nekom pregledu u bolnici, više se ne mogu sjetiti zašto je išla. 
    A neš ti trakica, pa taj tuljac sa tim trakicama dođe 50ak kuna, da ga privatnik iz svog džepa plati jbt ne kontam to. 
    Meni lice nikad ružnije nije bilo 🙈 e čvimbava sam i to one bubuljice koje ne možeš ni istiskati ni očistiti, baš ko neka prljavica mala 😂😂 kosa mi ne ispada ništa, ali sjećam se da minje tamo oko 5 mj nakon poroda doslovno u grumenima ispadala. Užas 🙈
    Inače imam baš debelu i gustu kosu pa se nije skontalo, evo čim malo vlaga ko danas ja ko Hagrid izgledam 😂😂😂

Arsancres
    09. Prosinac 2021. 13:56

Sunašce83, Tina, kak napreduju radovi? Utješite me da nije kod mene samk očaj? 🤪🤪🤪😔😔

Maya34
    09. Prosinac 2021. 14:07

Sada ću ja zamijeniti Dubrovcanku 😁 jer meni nikada, osim na samom početku, nije kontroliran urin.. Samo kilaža i tlak 🤷🏻‍♀️
    Ima u ljekarni za kupiti tih trakica?? 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.