Kad smo kod anomaly scana, ja sam na njega išla u Petrovu i to je onak bio ofrljast pregled - što sam tek naknadno skužila. Naime, htjela sam privatno na 5D u Harni polikliniku, na kraju 5D nije uspio uhvatiti lice ali me doktorica toliko pregledala i sve izmjerila, ispisala 3 stranice teksta, preko 20 printanih slika. U odnosu na onaj anomaly u Petrovoj s jednom slikom i 2 rečenice, razlika nebo i zemlja.
A kao anomaly scan je jedan od najbitnijih pregleda! Uglavnom razočarana sam totalno odnosom u Petrovoj jer onaj moj nalaz je čista sramota!
Preporučam da anomaly ne radite preko HZZO-a (možda je negdje bolje ali evo Petrovu ne preporučam)
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Čestitke na pregledima ❤️ Drzim fige da ova situacija s tlakom bude bolje 🙏
Tejuska predivna si ❤️ Zavidim na gustoj, lijepoj kosi. Meni je pola dlaka s glave otpalo, imam osjećaj da ću ostat ćelava, a ten mi je kao da sam u pubertetu 😩
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure hvala na dobrim željama za pregled… dosta je kasno večeras u 19,00 sati pa vam javim kako je prošlo… ❤️
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Kad smo kod anomaly scana, ja sam na njega išla u Petrovu i to je onak bio ofrljast pregled - što sam tek naknadno skužila. Naime, htjela sam privatno na 5D u Harni polikliniku, na kraju 5D nije uspio uhvatiti lice ali me doktorica toliko pregledala i sve izmjerila, ispisala 3 stranice teksta, preko 20 printanih slika. U odnosu na onaj anomaly u Petrovoj s jednom slikom i 2 rečenice, razlika nebo i zemlja.
A kao anomaly scan je jedan od najbitnijih pregleda! Uglavnom razočarana sam totalno odnosom u Petrovoj jer onaj moj nalaz je čista sramota!
Preporučam da anomaly ne radite preko HZZO-a (možda je negdje bolje ali evo Petrovu ne preporučam)
Ja bila na sv. Duhu i skroz mi je ok bio pregled. Dosta je dugo trajalo sve to dok je sve živo ispregledala. Bila je neka mlada dr i stvarno se trudila i da glavicu sprijeda uhvati, ali pošto nije išlo me opet naručila za to jer kaže bolje provjeriti da ne bi bilo poslije..
Mislila sam i ja možda ići privatno, ali evo dala sam im šansu da vidim kako to izgleda. Zadovoljna sam 😁
31👩❤️💋👨38
Ja bila na sv. Duhu i skroz mi je ok bio pregled. Dosta je dugo trajalo sve to dok je sve živo ispregledala. Bila je neka mlada dr i stvarno se trudila i da glavicu sprijeda uhvati, ali pošto nije išlo me opet naručila za to jer kaže bolje provjeriti da ne bi bilo poslije..
Mislila sam i ja možda ići privatno, ali evo dala sam im šansu da vidim kako to izgleda. Zadovoljna sam 😁
Eto, možda je na sv. Duhu bolje.
Mislim trajao je malo duže i moj pregled u Petrovoj ali na nalazu apsolutno ništa ne piše, 5 mjera i 2 rečenice. Kad pročitaš ovo privatno onda shvatiš koliko si je žena dala više truda. Nije čak niti nešto preskupo bilo - platila 400kn a bila u Poliklinici sat i pol.
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Luck Cestitke na super pregledu ❤️
Lovely najbolje u 27om. Beba se fino formirala i ima mjesta da se okreće. Kasnije kao velika već,a prije još nije sve lijepo vidljivo. Tako su mi rekli kad sam išla u 23em.
Demi to ti je zato jer nosiš curku 🥰 osjećam
Mislis? 😍 Onda je i kod Lovely curka 🤗 Za par dana je pregled, pa se nadam da cemo napokon saznat 🤞
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja da nisam radila nifty nebi znala do 23eg tjedna 🤣
Znači da se i mi za svaki slucaj pripremimo za neznanje jos koji tjedan 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuška baš ste slatkice ❤️
Ja se sjećam da je jedna curka s foruma iz prve trudnoće išla na carski zbog preeklampsije, u 31.tjednu koliko se sjećam, mali je bio par dana u inkubatoru, ali sve je prošlo okej na kraju. Naravno, zli ne trebalo, ali i da ne daj Bože nešto krene po zlu, sve može završiti dobro i bolje je da vas i kontroliraju nego ne.
Najtužnije je od svega što ona nije nikad piškila one trakice za urin, a išla je privatniku, nije niti znala da ima problem, to su otkrili slučajno na nekom pregledu u bolnici, više se ne mogu sjetiti zašto je išla.
A neš ti trakica, pa taj tuljac sa tim trakicama dođe 50ak kuna, da ga privatnik iz svog džepa plati jbt ne kontam to.
Meni lice nikad ružnije nije bilo 🙈 e čvimbava sam i to one bubuljice koje ne možeš ni istiskati ni očistiti, baš ko neka prljavica mala 😂😂 kosa mi ne ispada ništa, ali sjećam se da minje tamo oko 5 mj nakon poroda doslovno u grumenima ispadala. Užas 🙈
Inače imam baš debelu i gustu kosu pa se nije skontalo, evo čim malo vlaga ko danas ja ko Hagrid izgledam 😂😂😂
Sunašce83, Tina, kak napreduju radovi? Utješite me da nije kod mene samk očaj? 🤪🤪🤪😔😔
Sada ću ja zamijeniti Dubrovcanku 😁 jer meni nikada, osim na samom početku, nije kontroliran urin.. Samo kilaža i tlak 🤷🏻♀️
Ima u ljekarni za kupiti tih trakica??
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji