Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    02. Prosinac 2021. 21:20

Sunašce83

Curke kamo vi procitate tezinu bebe? Meni na onim slikicama od prije neki dan na jednoj stoji 800grama na drgoj 670 na trecoj 1200. Doktor pitao koliki su klinci bili kad sam rodila rekla mali 3200 malena 2900 kaze i ovo ce tako nesto. Ja se sad pravo ukakila na onih 1200🤯

Meni moja isto kaže i upiše u trudničku.

Omerta
    02. Prosinac 2021. 23:46

Tani1984

Dubrovčanka

https://ibb.co/55Hqkmt
    Poznato? 🤣

Haha ja sam svome jucer dala na izbor čitava dva imena. I nema dalje :) A popis imena koja ne želim je veći od prvog u svakom slučaju.
    Što mislite o dva imena uz prezime 🤔?

Super, ako nisu predugačka ili ako nisu uz to još dva dugačka prezimena. 

Mi i dalje nemamo ideja za žensko ime.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    03. Prosinac 2021. 00:05

Coksa može i meni knjigica na 87amelie@gmail.com? Falaa🤗❤️

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    03. Prosinac 2021. 01:34

Oke, nisam jedina koja ne spava 😅
    Morala sam se srediti za sutrašnji pregled, a mala mi bas danas krenula nešto kašljati pa se budila često, joooj, valjda će biti ok. 
    Jela sam sad u 1 h 😬
    Ove kontrakcije koje ste spominjale, ja ih isto nisam osjetila u prvoj trudnoći, a ni u ovoj još uvijek.
    Tonka isto nam je 😆 Mislim da je i moja sisa postala samo duda. Moja mala je samo tri tjedna starija od tvog dečka. 
    Arsancres ja se isto nisam odvajala uopće, zato mi je sad već muka i smišljam sto ću i kako ću. Najradije bih doma rodila da ju ne ostavljam 🙈
    Laku noć svima i sretno sutra ako još netko ima pregled 😊 

Arsancres
    03. Prosinac 2021. 07:24

_Katja_

Oke, nisam jedina koja ne spava 😅
    Morala sam se srediti za sutrašnji pregled, a mala mi bas danas krenula nešto kašljati pa se budila često, joooj, valjda će biti ok.
    Jela sam sad u 1 h 😬
    Ove kontrakcije koje ste spominjale, ja ih isto nisam osjetila u prvoj trudnoći, a ni u ovoj još uvijek.
    Tonka isto nam je 😆 Mislim da je i moja sisa postala samo duda. Moja mala je samo tri tjedna starija od tvog dečka.
    Arsancres ja se isto nisam odvajala uopće, zato mi je sad već muka i smišljam sto ću i kako ću. Najradije bih doma rodila da ju ne ostavljam 🙈
    Laku noć svima i sretno sutra ako još netko ima pregled 😊

Tako je i meni 😶 ja bih jako voljela da muž bude opet kraj mene na porodu, meni je to mentalno jako puno značilo, a nemamo nikog od obitelji tko bi npr. mogao te neke zadnje dane npr. biti kod nas pa ono, u slučaju nečega da mogu samo otići u bolnicu, a da ona može ostati u svoja 4 zida gdje je navikla i gdje je njen prostor.. Jedina opcija koju imam je da ju odvedemo nekom dok odem roditi. Imamo srećom 2 opcije koje su relativno blizu i da je 2 ujutro, a imaju i jedni i drugi klince za igru koje voli i s kojima se inače druži, samo eto sad sve malo bojkotiramo zbog tih bolestina.. Ali mi se to cini kao najbezbolnija opcija. Naravno, prvo jer pozna te ljude, voli druzenje s njima, a i jedni i drugi su istih pogleda na roditeljstvo kao i muz i ja pa bi i ja bila mirnija da ju ostavim kod jednih ili drugih 😊 iako ne znam kak ću se uopće razdvojiti 😖 još me ne brine onaj dio kako će se ona zabavit jer znam da hoće nego onaj čin gdje ja sad nju odvedem negdje i kažem da idem po seku, nikad ju nigdje nisam ostavila 🥺🥺 ja joj pričam često da ću ići po seki u bolnicu, onda ona kaže i ona želi pa joj ponavljam da ne smiju djeca tamo, da to samo mame mogu, ali da ću ja brzo doći kući sa sekom, onda ona kaže da ne želi da se nju zaboravi, ona bi isto išla pa čekala s tatom u autu 😅

• MarijanaMartin
    03. Prosinac 2021. 07:45

CoKSa

Ja vam imam u pdf Odrastanje kaina, jasper juul - vase kompetentno dijete, danski odgoj djece.
    Ako koja zeli od tih, samo proslijedim sa maila

CoKSa ako ti nije problem pliz može na luna.crnjac@gmail.com. Hvala 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    03. Prosinac 2021. 08:01

Jutro trudilice 🤰
    Kako ste mi danas?
    Dubrovcanka slika je top🤣🤣zato sam ja rekla mora biti na slovo L i nema sad tu milijun imena 😅😅
    Sunasce nemoj zezati da si masnicu dobila? Eto vidis,bome ja nisam nikada,bas te udara posteno🥴🥰 I super sa kilazu,pa i meni je onih 1200g bilo previse,to ti bude za neka 4-5tj 😍🤩
    Katja malenoj zelim brz oporavak 🤞♥️ da nije nista i da je brzo prode.
    Kolica ja jos nisam nista gledala,upijam od vas sta ste uzele 😅🤣 pa cu tamo zadnja hahahaha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    03. Prosinac 2021. 08:01

Arsancres

….ali da ću ja brzo doći kući sa sekom, onda ona kaže da ne želi da se nju zaboravi, ona bi isto išla pa čekala s tatom u autu 😅…

Kako tužno i lijepo.😭😭 Cure jučer sam u dućanu vidjela strašan prizor, došlo mi je da nazovem socijalnu ili policiju, ali nisam imala hrabrosti. Kod nas je padala kiša kao luda, puhalo je i bilo jako hladno. Muž i ja smo nakon posla otišli u dućan, kad tamo stoji curica od jedno 5 godina sa svojom mamom. Ništa čudno, da mala nije bila gola na hladnoći. Imala je samo tanku haljinicu na sebi, gole noge, bez jakne ili kape. Kad ju je majka stavila na kolica, zadigla joj se haljina i nije imala niti potkošulju. Uz to sve, kosa joj je tako upetljano neuredna da se jadna nikad nije počešljala. Majka je imala zimsku jaknu, duge hlače i sve obučeno sukladno vremenskim uvjetima. Nisu Romi! Meni je došlo loše, uz ove hormone, a i inače nemogu gledati djecu koja pate ili su zanemarivana. Bilo je baš strašno. Nisam znala što napraviti, osim okrenuti glavu i izaći iz dućan.. Baš mi je žao i od tad mislim na tu curicu! Kako vi reagirate na takve situacije? Što napraviti?

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    03. Prosinac 2021. 10:26

Lovely_

Jutro cure 😊
    Anchy čestitam na super pregledu 🥰
    Curke ja imam pitanje za vas vezano uz antibiotike.
    Naime imam E.Coli i moram piti antibiotik. Alergična sam na penicilin. I sad sam išla googlat uputu o lijeku za koji sam dobila recept. U uputi piše da se ne preporuča ako ste alergični na penicilin niti ako ste trudni.
    Pa mi sada nije jasno. Jer kad sam doktoricu pitala rekla je da su svi sigurni za trudnice koji su mi bili na popisu urinokulture i onda je izabrala taj zbog moje alergije na penicilin. I sad čitam uputu i čudim se. Ne znam šta napravit. Sad me malo strah popiti taj antibiotik. Jednu jedinu tabletu nisam popila do sada u trudnoći.

Ja sam alergicna na penicilin.
    Kada sam imala E.coli pila sam Ninur :) Koji si dobila?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    03. Prosinac 2021. 12:35

posvudusa

Nama su stigle i nosiljka i ljulja, polako skupljamo.
    Trebam jaje, to nam moj brat kupuje i nikako da se odlučim dal da idem na varijatnu koja paše na kolica s adapterima ili da to ipak ne radim jer ne preporučaju dugu vožnju u jajetu u kolicima.
    I dal da uzmem i isofix bazu ili da to uzmem kad ćemo trebati pravu AS.
    Zapelo mi je za oko Cybex Aton 5, vidim da ga dosta ekipe ima i da je do čak 87cm pa bi to bilo super. Da se duže u njemu vozi. Nije ni skupo, 900kn.
    Samo ne znam po čemu je recimo Nunino jaje 2000kn, koja je razlika ili je samo ime u pitanju. Doduše nije ni Cybex nešto lijevo i nepoznato.

Bas sam pokupila jedan savjet da je bitno da ti adapter za jaje kasnije paše i na autosjedalicu, a ne da ga moraš baciti za godinu dana.. a mislim da nije bas dobro da se vozi u kolicima beba predugo u jajetu da. Pa eto probaj na licu mjesta se raspitati po dućanima. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.