Arsancres meni je ta tvoja mala hit 😆😆
Pitam i ja svoju jel ima tu mlijeka, al ona se samo smije 🙈😆
Ne čujem da guta, i kad stisnem ne izlazi ništa pa mislim da je to kod mene presušilo ili ima nešto malo sto ona brzo izvuče.
Ja bih voljela da prestane prije dolaska druge bebe, jer ne znam kako ću ja otići u bolnicu i ostaviti nju s tatom tri i četiri dana 😔😔 Bas me to puno brine i razmišljam o tome. Morat će do tada naučiti da se uspava bez mene 💔
Coksa zanimljiva je situacija i kod tebe s mlijekom 😊 Nema straha za treću bebu 🥰
Ma veća je pa zato, kad je bila tog uzrasta kao tvoja nema šanse da bi joj netko uskratio njenu siku 😂😂
Sad kad je starija sve verbalizira, mogu joj reći da me boli ili ona meni nešto kaže o sikama, prije je to sve bilo ono na nekoj njenoj razini. Do poroda će i tvoja 😁
Moja je mogla zaspati bez sike ali u nosiljci ili ako bi ju nosio netko, rijetko ovako baš da bi sama bez sike, jednostavno nije išlo. Ja nisam nikada dala ni dudu pa je sika bila sve 🥴
Mene isto brine kako će ovako bez mene, ne to sikanje nego kako ćemo s tom razdvojenosti 😑 ja nisam nikada bila nigdje bez nje 🥺
Ja danas dobila robicu iz Sinsaya, uzela 62 i 68, bože što je to sve malo, kao da sam zaboravila već 🥺
Arsancres i ja čekam svoju pošiljku 😍.
🥰🥰🥰
Ja čekam paket sa About you, još u pon mi došao sms za dostavu za utorak pa onda pisalo srijeda, al evo ni danas ništa 🥴 a znam da nije do njih nego do naše pošte, naravno... Ja bi taj HP zapalila, svake godine ista priča.
Za Sinsay sam odabrala preuzimanje u trgovini, možda je zato malo brže došlo 🤭 šta si kupila ti? 🙈🙈
Arsancres od Sinsaya stize GLS sluzbom,ja sam primila jucer njihovu posiljku,narucila hrpu toga za svoje decke,za bebicu jos ne mogu kad nismo 100% sigurni za spol 😊
Bas sam ljubomorna kad vidim vas da kupujete na veliko sve i svasta 🥲🤣♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hej evo me sa pregleda!🥰
Curka je super! Sve je tipi topi ima 371 g. Sakrivala nam se iza rucica pa ju nismo bas vidjeli. Ali smo sve ostalo vidjeli i sve je na mjestu. Posteljica mi je straga i malo nisko ali kaze da nije za zabrinuti se da ce se podici. A cerviks odlican velik i zacementiran 😅
Ja vam imam u pdf Odrastanje kaina, jasper juul - vase kompetentno dijete, danski odgoj djece.
Ako koja zeli od tih, samo proslijedim sa maila
CoKSa ako ti nije problem pliz proslijedi na tweety88.po@gmail.com.
Unaprijed hvala!
💛🧡
Hej evo me sa pregleda!🥰
Curka je super! Sve je tipi topi ima 371 g. Sakrivala nam se iza rucica pa ju nismo bas vidjeli. Ali smo sve ostalo vidjeli i sve je na mjestu. Posteljica mi je straga i malo nisko ali kaze da nije za zabrinuti se da ce se podici. A cerviks odlican velik i zacementiran 😅
Bravooo🥰🥰🥰bas mi je drago da je sve perfektnooo♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kad ste pocele osjecat braxton kontrakcije? Meni se cini da su meni pocele jer mi se danas u dosta navrata trbuh skroz stvrdne i osjetim da se zgrcila maternica. Nije bolno ali je nelagodno. Citam da je to to pocne u 2. Tromjesjecju ali me strah da nije malo rano za to. I je li normalno da bude i par tih stezanja za redom?
Hej evo me sa pregleda!🥰
Baš lijepo!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mi nikako da se javimo malo. Obavili smo pregled, dečko im 872 grama 😍. Sve je uredu, osim što sam malo puno kilograma natukla pa moram mjerit šećer 🥴
Anchy bravo za curku 😊💪
Sortiraj odgovore
Najstariji