Da li cete bebicama u krevetic staviti i gnijezdo, ogradicu za krevetic ili nesto trece? Da li ce vase bebice spavati u jastuku za bebe ili u vreci za spavanje?
Koja su iskustva s tim gnijezdom? Ako imam gnijezdo, trebam li i ogradicu?
Katsy moja mala je spavala u gnijezdu do osam mjeseci koliko se sjećam, onda ga je prerasla. Ali ne u krevetiću nego s nama u krevetu. Onda smo maknuli gnijezdo, a i tatu iz kreveta 🙈 Mala se raširila 🤷🏻♀️
Trebat će ti ogradica za krevetić ako će tamo spavati, bebe nekad bas nemirno spavaju. Ja imam neku iz Ikee koja je pretanka, bas bezveze, sad gledam da narucim onu Done by deer, vidjet ću još…
Koristimo puno i onu pletenicu, ona to bas voli, uvijek ju zagrli kad spava i prebaci nogu preko nje 🥰 Iz Bubamare je i bas je fina mekana.
Vreće za spavanje nismo koristili, znam da je to najsigurnije za bebe al ja sam dekicama pokrivala.
Posvudusa i ja sam to čitala, al uopće mi nije jasno kako bi ta ogradica mogla biti opasna, pričvrsti se za krevet, nije da beba to može maknuti 🙄
A štiti od udaraca. Moja mala zna bas trznuti glavom, uvijek imam neke zaštite okolo.
I svi gledamo bebe na baby monitore dok spavaju, ili smo njih. Meni je to malo pretjerivanje.
I za gnijezda kažu da su nesigurna iz nekih razloga, a ja sam se osjećala puno sigurnije da je pored mene u gnijezdu.
Jutro ♥️
Katja imas link od te podloge? 😄
Mi za decke nismo imali gnijezdo,taman je negdje bila ona afera di su se bebe ugusile i to mi je bilo koma. Ali mozda sad uzmem cisto kad sam u boravku npr ili kuham da bude tamo.
U kinderbetu smo imali zastitnu ogradicu,nikad mi se nitko nije zavukao odispod,pokrivali smo ih dekicom,oblacila u jednodjelne pidjame,zima im svakako nije bilo
Ipak ne znam ali ja sam bila jednim okom budna uvijek😅
Pa ne mozes spavati ne na pocetku,stravicno sam se bojala one iznenadne dojenacke smrti jer smo na zalost imali slucaj od bliskih ljudi. I jednostavno eto,mirišiš ih,gledaš,uzbuden si...
Jastuk za bebu smo imali,upotrebljavala sam ga vise kao podlogu,nisam osobno nikad u tome nosila djecu. Ali drugima sam davala kad su dosli npr.u goste pogotovo muski,jer oni cesto misle da ce zdrobiti bebu svojim rukama..bar kod mene 😅 Igracke nisam imala u kinderbetu osim za potrebe slikanja 😁😁 ipak igracke moze s nogicom trknut i na sebe prebaciti.Ne na pocetku mozda ali vrlo brzo da.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hej curke! Uživajte u vikendu
Magy evo link na pdf https://vdocuments.site/milivoj-jovancevic-godine-prve-zasto-su-vaznepdf.html
😊
31👩❤️💋👨38
Imam pitanje jedno za vas. Kako se ponašate vezano za čišćenje i kemikalije od kad ste trudne? Jeste ista promjenile? Ja inače koristim rukavice dok čistim ali ne znam je li to dovoljno?
Imam pitanje jedno za vas. Kako se ponašate vezano za čišćenje i kemikalije od kad ste trudne? Jeste ista promjenile? Ja inače koristim rukavice dok čistim ali ne znam je li to dovoljno?
Kupaonicu muz cisti upravo zbog kemikalija, a pranje podova je preuzeo zbog naprezanja. Ja usisavam i brisem prasinu, uglavnom sve radim ali nekako mirnije i laganije nego ranije..
Mariina, kod mene je suprug preuzeo brisanje podova, i pazim da ne nosim teret npr vreciceiz kupovine ili kosaru s vesom. Ostalo radim normalno ali malo usporenije i uz pauze. Kupaonicu cistim normalno s rukavicama, luftam kad cistim i to ne traje toliko dugo tako da mislim da nije nesto stetno.
Inace cure koje volite lakirati nokte, essie i opi lakovi su sigurni za trudnice😀
Anchika, ja radim u kuci gotovo sve. Muža mi nema doma po cijele dane, a ja sma na komplikacijama. Podove perem s čistačem na paru ali me strah malo tih kemikalija. Ja jednom tjednom radim generalku kupaone i uvijek nosim rukavice ali mi je palo napamet da li je štetno to sto udišem. Imamo problem trenutno sto nam se na zidu u sobi napravila plijesan i sada će to muž očistiti jer se bojim uopće udisat tu kemiju pa ću spavat u dnevnom da se cijela soba prolufta.
Plijesan svakako treba sanirati i radi tvojih disnih puteva.
A sto se tice kupaone, ja imam neko sredstvo na bazi octa koji nije stetan, a skolju ocetkam sa sanitarom i zaklopim da ne ide taj miris van i prozor naravno otvoren. Mislim da nije to tako opasno, drugo da ti je to posao pa citav dan udises i ribas..😁
Sortiraj odgovore
Najstariji