Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    02. Prosinac 2021. 20:12

Sunašce83

anchika

Kad ste pocele osjecat braxton kontrakcije? Meni se cini da su meni pocele jer mi se danas u dosta navrata trbuh skroz stvrdne i osjetim da se zgrcila maternica. Nije bolno ali je nelagodno. Citam da je to to pocne u 2. Tromjesjecju ali me strah da nije malo rano za to. I je li normalno da bude i par tih stezanja za redom?

Osjecam ih vec neko vrijeme. Stegne se trbuh par puta i to je to. Lagano nelagodno ali nista bolno i strasno. Maternica se priprema na porod. Ako uz to osjecas bolove u kicmi lagane koji se pruzaju prema trbuhu tad bi trebala biti malo na oprezu i pratiti.

Sunasce hvala na odgovoru. Nije meni hvala Bogu bolno ali mi se dns na poslu ponovilo par puta za redom i malo me zabrinulo. 
    Dubrovcanka,frendica mi upravo kaze da ih je u jednoj trudnoci imala dok u drugoj nije uopce..

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 20:17

anchika

Kad ste pocele osjecat braxton kontrakcije? Meni se cini da su meni pocele jer mi se danas u dosta navrata trbuh skroz stvrdne i osjetim da se zgrcila maternica. Nije bolno ali je nelagodno. Citam da je to to pocne u 2. Tromjesjecju ali me strah da nije malo rano za to. I je li normalno da bude i par tih stezanja za redom?

Javljaju se od 2.tromjesecja a moze tek i na kraj,tek u 3.tromjesecju..
    Meni su se vec javili prije 2 tj negdje,dok sam s deckima to tek kasnije osjetila,iza 25.tt
    Dokle god nije bolno,sve je u redu,maternica se steze i priprema.Kazem ne smije biti bolno,pij vise tekucine i unosi magnezija svakodnevno😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 20:18

Dubrovčanka

Jel te braxton kontrakcije moraš imati ili nije nužno?

Mislim da nije nuzno,a mozes ih osjetit doslovno i pred porod tek😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 20:19

Pau18

Mi nikako da se javimo malo. Obavili smo pregled, dečko im 872 grama 😍. Sve je uredu, osim što sam malo puno kilograma natukla pa moram mjerit šećer 🥴
    Anchy bravo za curku 😊💪

Čestitkeee 💚🤍 pa ja sam pravi momak vec 🥰♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    02. Prosinac 2021. 20:21

Tejuska♡

anchika

Meni su se vec javili prije 2 tj negdje,dok sam s deckima to tek kasnije osjetila,iza 25.tt
    Dokle god nije bolno,sve je u redu,maternica se steze i priprema.Kazem ne smije biti bolno,pij vise tekucine i unosi magnezija svakodnevno😊

Tejuska malo si me smirila. Znaci i ako se ponovi za redom par puta nije alarmantno?

Arsancres
    02. Prosinac 2021. 20:30

Tejuska♡

Arsancres od Sinsaya stize GLS sluzbom,ja sam primila jucer njihovu posiljku,narucila hrpu toga za svoje decke,za bebicu jos ne mogu kad nismo 100% sigurni za spol 😊
    Bas sam ljubomorna kad vidim vas da kupujete na veliko sve i svasta 🥲🤣♥️

Ma Sinsay mi muž preuzeo u trgovini, ali About you ne dolazi, njih dostavlja naša pošta 😖😖 sad dobijem sms, znači u 19.49 opet, piše pošiljka utovarena i dostava danas, za par min odem vidjeti na tracking, piše neuspješna dostava. Hjoj 💩 to je klasično netko preuzeo samo u smjeni, nije stigao dostaviti pa kad je kraj radnog vremena mora poklikat neš naravno.

Arsancres
    02. Prosinac 2021. 20:30

A ja te BH kontrakcije uopće nisam imala u prvoj trudnoći ili jednostavno ne mogu skužiti šta su 😅 ja nisam bila sigurna ni jel imam prave trudove kad su krenuli 😂😂🙈

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 20:58

anchika

Tejuska♡

anchika

Tejuska malo si me smirila. Znaci i ako se ponovi za redom par puta nije alarmantno?

Tako je da,nije alarmantno,mozda si u tom trenutku sjedila previse na necem tvrđem ili si radila nesto fizicki.
    Pomaze dosta topla voda kod tusiranja,magnezij i popij bar 1 casu vode.
    Bitno da ne boli,nelagodno je,traje oko 30 sekundi i stane 😊
    I moze biti zaredom da.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 21:00

Arsancres

Tejuska♡

Arsancres od Sinsaya stize GLS sluzbom,ja sam primila jucer njihovu posiljku,narucila hrpu toga za svoje decke,za bebicu jos ne mogu kad nismo 100% sigurni za spol 😊
    Bas sam ljubomorna kad vidim vas da kupujete na veliko sve i svasta 🥲🤣♥️

Ma Sinsay mi muž preuzeo u trgovini, ali About you ne dolazi, njih dostavlja naša pošta 😖😖 sad dobijem sms, znači u 19.49 opet, piše pošiljka utovarena i dostava danas, za par min odem vidjeti na tracking, piše neuspješna dostava. Hjoj 💩 to je klasično netko preuzeo samo u smjeni, nije stigao dostaviti pa kad je kraj radnog vremena mora poklikat neš naravno.

Jooj i ja ih ne volim bas! Uvijek kad narucujem nes prvo gledam kojom dostavnom sluzbom ide🤣🤣
    Oni mi najcesce ostave u posti da nisu ni dosli na adresu 🤯
    Nadam se da ce ti sve uredno stici🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 21:02

Sunašce83

Pa koliko sam ga skuzila maleni ima oko 600 grama zato mi nije jasno ono na slikicama. Jos mi je naglasio kako je maleni bas aktivan i da ga ne moze dobro poslikati

Za taj tjedan bi trebalo negdje 600g biti
    Hajde +/- tjedan do dva,ali 1200g je ipak previse ja mislim 🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.