Kad ste pocele osjecat braxton kontrakcije? Meni se cini da su meni pocele jer mi se danas u dosta navrata trbuh skroz stvrdne i osjetim da se zgrcila maternica. Nije bolno ali je nelagodno. Citam da je to to pocne u 2. Tromjesjecju ali me strah da nije malo rano za to. I je li normalno da bude i par tih stezanja za redom?
Osjecam ih vec neko vrijeme. Stegne se trbuh par puta i to je to. Lagano nelagodno ali nista bolno i strasno. Maternica se priprema na porod. Ako uz to osjecas bolove u kicmi lagane koji se pruzaju prema trbuhu tad bi trebala biti malo na oprezu i pratiti.
Sunasce hvala na odgovoru. Nije meni hvala Bogu bolno ali mi se dns na poslu ponovilo par puta za redom i malo me zabrinulo.
Dubrovcanka,frendica mi upravo kaze da ih je u jednoj trudnoci imala dok u drugoj nije uopce..
Kad ste pocele osjecat braxton kontrakcije? Meni se cini da su meni pocele jer mi se danas u dosta navrata trbuh skroz stvrdne i osjetim da se zgrcila maternica. Nije bolno ali je nelagodno. Citam da je to to pocne u 2. Tromjesjecju ali me strah da nije malo rano za to. I je li normalno da bude i par tih stezanja za redom?
Javljaju se od 2.tromjesecja a moze tek i na kraj,tek u 3.tromjesecju..
Meni su se vec javili prije 2 tj negdje,dok sam s deckima to tek kasnije osjetila,iza 25.tt
Dokle god nije bolno,sve je u redu,maternica se steze i priprema.Kazem ne smije biti bolno,pij vise tekucine i unosi magnezija svakodnevno😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel te braxton kontrakcije moraš imati ili nije nužno?
Mislim da nije nuzno,a mozes ih osjetit doslovno i pred porod tek😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mi nikako da se javimo malo. Obavili smo pregled, dečko im 872 grama 😍. Sve je uredu, osim što sam malo puno kilograma natukla pa moram mjerit šećer 🥴
Anchy bravo za curku 😊💪
Čestitkeee 💚🤍 pa ja sam pravi momak vec 🥰♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su se vec javili prije 2 tj negdje,dok sam s deckima to tek kasnije osjetila,iza 25.tt
Dokle god nije bolno,sve je u redu,maternica se steze i priprema.Kazem ne smije biti bolno,pij vise tekucine i unosi magnezija svakodnevno😊
Tejuska malo si me smirila. Znaci i ako se ponovi za redom par puta nije alarmantno?
Arsancres od Sinsaya stize GLS sluzbom,ja sam primila jucer njihovu posiljku,narucila hrpu toga za svoje decke,za bebicu jos ne mogu kad nismo 100% sigurni za spol 😊
Bas sam ljubomorna kad vidim vas da kupujete na veliko sve i svasta 🥲🤣♥️
Ma Sinsay mi muž preuzeo u trgovini, ali About you ne dolazi, njih dostavlja naša pošta 😖😖 sad dobijem sms, znači u 19.49 opet, piše pošiljka utovarena i dostava danas, za par min odem vidjeti na tracking, piše neuspješna dostava. Hjoj 💩 to je klasično netko preuzeo samo u smjeni, nije stigao dostaviti pa kad je kraj radnog vremena mora poklikat neš naravno.
A ja te BH kontrakcije uopće nisam imala u prvoj trudnoći ili jednostavno ne mogu skužiti šta su 😅 ja nisam bila sigurna ni jel imam prave trudove kad su krenuli 😂😂🙈
Tejuska malo si me smirila. Znaci i ako se ponovi za redom par puta nije alarmantno?
Tako je da,nije alarmantno,mozda si u tom trenutku sjedila previse na necem tvrđem ili si radila nesto fizicki.
Pomaze dosta topla voda kod tusiranja,magnezij i popij bar 1 casu vode.
Bitno da ne boli,nelagodno je,traje oko 30 sekundi i stane 😊
I moze biti zaredom da.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres od Sinsaya stize GLS sluzbom,ja sam primila jucer njihovu posiljku,narucila hrpu toga za svoje decke,za bebicu jos ne mogu kad nismo 100% sigurni za spol 😊
Bas sam ljubomorna kad vidim vas da kupujete na veliko sve i svasta 🥲🤣♥️
Ma Sinsay mi muž preuzeo u trgovini, ali About you ne dolazi, njih dostavlja naša pošta 😖😖 sad dobijem sms, znači u 19.49 opet, piše pošiljka utovarena i dostava danas, za par min odem vidjeti na tracking, piše neuspješna dostava. Hjoj 💩 to je klasično netko preuzeo samo u smjeni, nije stigao dostaviti pa kad je kraj radnog vremena mora poklikat neš naravno.
Jooj i ja ih ne volim bas! Uvijek kad narucujem nes prvo gledam kojom dostavnom sluzbom ide🤣🤣
Oni mi najcesce ostave u posti da nisu ni dosli na adresu 🤯
Nadam se da ce ti sve uredno stici🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pa koliko sam ga skuzila maleni ima oko 600 grama zato mi nije jasno ono na slikicama. Jos mi je naglasio kako je maleni bas aktivan i da ga ne moze dobro poslikati
Za taj tjedan bi trebalo negdje 600g biti
Hajde +/- tjedan do dva,ali 1200g je ipak previse ja mislim 🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji