Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    04. Prosinac 2021. 13:56

Upravo zbog te plijesni spavam u dnevnom već tjedan jer trebamo vadit krevet da bi došli do tog zida da se to moze očistiti a kako ja to ne mogu mora muž koji stalno radi i tek danas je slobodan. Ne znam za vas ali ja od kada sam trudna konstantno se borim s tim strahovima da ću nekako naštetiti bebi a znam da se ne mogu izolirati od svijeta i živjeti pod staklenim zvonom. Bojim se od hrane, plijesni, kemikalija, svaki dan neki novi strah…

• _Katja_
    04. Prosinac 2021. 14:21

Boobamara hvala, divna si ❤️
    Mogu misliti da nije lako doći iz Dubrovnika u Njemačku, to je kao da si na drugi planet preselila 😬
    Jučer sam napisala glupost za gnijezdo, da smo ga koristili osam mjeseci. Cim se beba krene okretati gotovo je s njim, a krene brzo, tako da par mjeseci i možete ga spremiti 😊 Ja sam ga dobila, i stvarno smo ga puno koristili na početku, al da se može bez njega, može 😊
    Tejuska neku mi grešku izbacuje kod učitavanja slike, a kad hoću link samo me baca na aplikaciju, ne snalazim se s time 😕 Probat cu još 

• _Katja_
    04. Prosinac 2021. 14:31

Evo linka ☺️
    https://www2.hm.com/de_de/productpage.0946626001.html

Tejuska♡
    04. Prosinac 2021. 15:02

Katja hvala ti preeslatko je 😘😘
    Ja sve cistim 🤔 nikakve rukavice,meni to samo smeta...
    Masku stavim kad nesto teze stavim od kemikalija.
    Inace ne,sve normalno kao i ranije.Ma joj ja sam ormare micala s deckima,nema sta nisam izvodila🤣Okrecila sobe mjesec prije poroda i tak,,ak ste zdrave i dopusteno je nema mjesta panici. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    04. Prosinac 2021. 15:43

Ma ja radim sve normalno kao i inače osim što ne čistim mačji pijesak, al to već od prve trudnoće radi muž, tak je i ostalo 3 godine 😂😂
    Zapravo više ne volim da on nešto čisti što treba baš oprati ili sl jer lik je valjda operiran od detalja, taj opere kupaonicu, a npr. lojtrice radijatora ne dotakne uopće haha
    Ja to sve brzinski obavim, ali detaljnije 🤪
    Posvudušo, možda su one trudničke pjege kao, to sam na par mjesta naišla da je skroz normalna pojava, budu u vidu pigmentaciie i nestanu nakon poroda ili tijekom trudnoće 🤗

anchika
    04. Prosinac 2021. 16:42

Dubrovčanka

Ja sam sinoć imala grč. Mislim da je bio braxton. Baš me onako stisnulo preko stomka držalo par sekundi i pustilo. Jedino čudno šta je bilo samo cijena desna strana stomka uzdužno🤪

Ja sam kod braxtona pokusala trik a vodom. Kad krenu, popijem pola litre vode i bude bolje..

Omerta
    04. Prosinac 2021. 20:48

Dubrovčanka

Omerta kako si?

Hvala na pitanju.. Bolje.. Već 3 dana bez temp. Ujutro nakon buđenja (ili ponoći ako se probudim) čak i dosta iskašljem tog žuto zelenog  što je valjda dobro. Popodne me ulovi takav umor da jedva oči držim otvorene, al nekako izdržim. Sofia mi taman zadnja 3 dana ne spava popodne tako da ne mogu ni ja.. Ne znam što je to sad, nešto novo, jel moguće da je skroz izbacila popodnevni spavanac ili je to tako trenutno pa će nadoknaditi kad krene u vrtić? Jer tamo spavaju između 12 i 14h. U pon ću zvati ped da provjerim od kad to točno cure izlaze iz izolacije odnosno mogu u vrtić i školu. Ako računam 20 dana od 19.11. to bi bilo zaključno sa 08.12. kao 20.im danom izolacije? Znači mogu krenuti sljedeći dan 09.12.? I kao trebale bi se obje još testirati prije polaska za svaki slučaj. Imale su neke simptome tamo između 20. i 24.11., ali ih nismo tad testirali.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    05. Prosinac 2021. 10:08

Cure, da li se kojoj dogada da nakon duzeg lezanja na desnom boku kad se idete preko leda prebaciti na lijevi da sijevne u desnoj strani trbuha. Kratko samo sjevne, ali me zabrinulo kad mi se nocas dogodilo. Trudim se spavat na lijevoj strani, pa ako se probudim tokom noci i vidim da sam na desnoj idem se okrenuti. Nije svaki put, visr kod nekog naglijeg pokreta, ako se polako okrenem nije mi se dogodilo koliko sam primijetila. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• katsy
    05. Prosinac 2021. 12:33

posvudusa

Jutro svima, kako sam ja loše spavala. Mene zdjelica i pubična kost toliko bole da nisam oka sklopila. Jučer sam budala prohodala 20km po Ikei i gradu i sinoć problemi 🙄

Pronasla sam se u ovome..jucer sam hodala cca 3 sata lagano (setnja adventom) nakon mirovanja od mjesec dana i navecer me pocelo boljeti dolje kosti (ista bol kao kada npr vozis bicikl par sati i sve te boli dolje kod guze kosti)
    Strah me da to nije bol zbog otvaranja ili slicno. A mozda se samo kosti šire?

ljubičica
    05. Prosinac 2021. 12:45

Drage trudnice! Moze neka preporuka gdje kupiti trudničke gaće online, da ne stiskaju puno i da je cijena ok? Živim u malom mjestu, nema ništa u trgovinama..hvala !!!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.